bende ocagın 3 ünde başladım yani 2 ay olmuş, 3 tane kırmızı çatlağım vardı onlar ince çizgi şeklinde beyazlaştılar yani tamamen yokolmadılar ama geçerler inşallah 2 ay daha var onumde diyorum, beyazlar ise aynen duruyo pek bi değişim olmadı. yanında günlük olarak ozon yağı kullanıyorum
hadi yA beyazlara etki etmiyormu( benimkiler hep beyaz
bizden başka bu konuyla ilgilenen yok heralde
senin 2 ay olmuş inş tamamen geçerler.
ozon yağını hiç duymamıştım.kakao ve shea yağından bahsetmişler burda..ben de bi yağ karışımı kullansam belki daha etkili olucak ama karar veremedim.çok fazla şey yapınca da erkenden bıkkınlık gelip bırakırm yapamam
bi de dermaroller hakkında bi fikrin var mı kullandın mı hiç
hadi yA beyazlara etki etmiyormu( benimkiler hep beyaz
bizden başka bu konuyla ilgilenen yok heralde
senin 2 ay olmuş inş tamamen geçerler.
ozon yağını hiç duymamıştım.kakao ve shea yağından bahsetmişler burda..ben de bi yağ karışımı kullansam belki daha etkili olucak ama karar veremedim.çok fazla şey yapınca da erkenden bıkkınlık gelip bırakırm yapamam
bi de dermaroller hakkında bi fikrin var mı kullandın mı hiç
ben 2 buçuk 3 ay falan düzenli kullandım ama sadece acnelyse kullandım madecassola üşendim çatlaklarımın yarısı gitti gbi bi posta daha kullancam şimdi
yalnız kremi 2 aydır bıraktm rengi koyu hala kullandığım yerler
ben 2 buçuk 3 ay falan düzenli kullandım ama sadece acnelyse kullandım madecassola üşendim çatlaklarımın yarısı gitti gbi bi posta daha kullancam şimdi
yalnız kremi 2 aydır bıraktm rengi koyu hala kullandığım yerler
aynen canım ya, benimde kalçam karardı inşallah geçer
leke mi yapıyor bu kremler bende başlamak istiyorum sonuç aldın mı sen canım silikleşme var mı ?
benimkiler inceldiler kalçadaki pürüzlülük de azaldı ama sanki yeniler de olustuyada vardı ben göremiyodum şimdi dikkatli baktığım için görüyorum belkide...kaşıtmaktan oluşmuş olabilirler mi ki
devam edermi kaşıntı yoksa bir müddet sonra cilt alışır mı tecrübeli kullanıcılar cevaplandırsa sevinirimmmm
banada aynen oyle arttı gibi gelmişti deri kızardıgı için oyle gozukuyo galiba, bence alışmıyo dikkat et egzamaya çevirmesin aralıklı kullan bol bol nemlendir, bide senin kalçanda çatlaklarda kızardı mı ? benşm normal derim kızarmıştı çatlaklarım beyaz beyaz aynen duruyodu