Çatlaklar Madecassol ve Acnelyse kullananlar!Çatlaklarla savaşınız ne aşamada?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

bellanisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
443
12
kızlar ben 10 gündür sabah madecassol ve akşam acneylse krem kullanıyorum.şu an sadece soyulma ve kaşıntı var.

daha uzun süredir kullananlar ne aşamadalar?

tedaviden sonuç alanlar ve alamayanlar ne kadar süre kullandıklarını ve ek bişey yapıp yapmadıklarını burda paylaşırsa sevinirim...

bende ocagın 3 ünde başladım yani 2 ay olmuş, 3 tane kırmızı çatlağım vardı onlar ince çizgi şeklinde beyazlaştılar yani tamamen yokolmadılar ama geçerler inşallah 2 ay daha var onumde diyorum, beyazlar ise aynen duruyo pek bi değişim olmadı. yanında günlük olarak ozon yağı kullanıyorum

hadi yA beyazlara etki etmiyormu ( benimkiler hep beyaz

bizden başka bu konuyla ilgilenen yok heralde

senin 2 ay olmuş inş tamamen geçerler.

ozon yağını hiç duymamıştım.kakao ve shea yağından bahsetmişler burda..ben de bi yağ karışımı kullansam belki daha etkili olucak ama karar veremedim.çok fazla şey yapınca da erkenden bıkkınlık gelip bırakırm yapamam

bi de dermaroller hakkında bi fikrin var mı kullandın mı hiç

buranın müdavini benim genelde burdayım etki eder tabiki ama en az 1 yılı gözden çıkarman gerekiyo hemen etki bekleme, benim kalçam çok yandı o yuzdden ara vermiştim acnelysee, her akşam ozon kullanıyorum oksijenlenmiş zeytinyağı yani türkçesi, kakao ve sheada kullandım ozondan once her gun onu sürüyodum ama o daha çok engellemek için diye düşündüm onu sadece nemlendirmek için banyodan sonra kullanmaya karar verdim. dermarollerı yazın uygulucam o çok mantıgıma yatıyo benim, şehirdışında okuyorum kendi başıma yapamam diye yazın eve gidince yaptırcam onu ayda 1 şeklinde aklımdaki tedavi şekli bu benim şu anda :)

Kizlar bende gecen hafta aldimmmm aksam sabah sürüyorum soyulma olmadı daha bekliyorum ben 2 dogum yaptım karnım harita gibi inşallah gecer diye ümid ediyorummm gercekten sabır gerektiren bir durum sürüp beklicez bakalım.....

bir de dermarollerle birlikte argan yağının kullanımının çok işe yarayacağını düşünüyorum ama teorik bi düşüncem, deneyen kimse yok burda galiba pahalı oldugu için bende kararsızım

ben de bu aralar araştırma yapıyorum argan yağı etkili olacağa benziyor.doa diye bi marka var onun sitesinden almayı düşünüyorum.saf olduğunu belirtmişler..

bu aralar kaşıntı ve kızarıklıkla beraber cildim kabardı çatlaklarım da şiştiler.iyice pürüzlü dalgalı bir hal aldı cildim.kaşıtmadan duramıyorum.kaşıtmak çatlakları arttırırmı?

bir haftadır sabah akşam madecassol sürüyorum kızarıklık kaşıntı hiçbişey olmadı. acnelyse le berabermi kullanmam gerekiyor ?

madecassol kaşıntı yapmıyor acnelyse yapıyor sivilce kremi olduğu için cildi soyuyor aynı zamanda

ben 2 buçuk 3 ay falan düzenli kullandım ama sadece acnelyse kullandım madecassola üşendim çatlaklarımın yarısı gitti gbi bi posta daha kullancam şimdi

yalnız kremi 2 aydır bıraktm rengi koyu hala kullandığım yerler

he bu araada bu kremi bi kaç sene önce daha kullanmıştm o zaman bu kadar etkili olmamştı ama yine kremi kullandığm yerler koyu renk kalmştı taa kaç ay sonra normale dönmştü ama dönmüştü normale yani

Son düzenleme:

bırakınca geçiyor demişlerdi ben de fayda görürsem nişanlanana kadar kullanırım diyorum sonra bırakırım ancak normal rengine gelir :)

aynen canım ya, benimde kalçam karardı inşallah geçer

leke mi yapıyor bu kremler bende başlamak istiyorum sonuç aldın mı sen canım silikleşme var mı ?

normalde ben beyaz tenli bi insanım, çatlkalarım çoktu ama o kadar belli olmuyodu , sonra 2 ay acnelyse kullandım etim kıpkırmızı oldu kaşımaktan annemde görünce bırakmak zorunda kaldım . şimdi kalça kısmım daha esmer duruyo, hiperpigmentasyon yaptı galiba umarım geçer, ben silikleşti gibi düşünmüştüm ama annem değişmediğini soyledi

benimkiler inceldiler kalçadaki pürüzlülük de azaldı ama sanki yeniler de olustu yada vardı ben göremiyodum şimdi dikkatli baktığım için görüyorum belkide...kaşıtmaktan oluşmuş olabilirler mi ki

devam edermi kaşıntı yoksa bir müddet sonra cilt alışır mı tecrübeli kullanıcılar cevaplandırsa sevinirimmmm

banada aynen oyle arttı gibi gelmişti deri kızardıgı için oyle gozukuyo galiba, bence alışmıyo dikkat et egzamaya çevirmesin aralıklı kullan bol bol nemlendir, bide senin kalçanda çatlaklarda kızardı mı ? benşm normal derim kızarmıştı çatlaklarım beyaz beyaz aynen duruyodu

basenlerim çok kızardı hatta çatlaklarımda kızardı şiştiler damar gibi noluyo falan diye korktum ama sonra acnelyseyi 2gün sürüp 1 gün ara verdim.şimdi çok kızarıklık olmuyor.kalçalar baştan beri kızarmadı pek,yer yer soyulma var ama ordada.

iyiye gidiyomu gitmiyormu bende anlamıyorm biraz geçsin daha net anlayacağım

nemlendirme konusunda daha dikkat etmem lazım söylemen iyi oldu ben önemsemiyordum pek..bi yağ alsam iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…