- 5 Nisan 2023
- 4.329
- 13.838
- 138
- 27
Sizin hayattaki önceliğiniz çeyiz dizmek evlenmek, evcilik oynama hevesleri olmuş. Normalde mesleğimi elime alayım iş hayatına atılayım kendi ayaklarımın üzerinde bi durayım olmalıydı. Daha doğmamış olmayan bebeğe don biçiyorsunuz. Hayatınız boyunca çalışmak istemiyorsanız hem aileden hem kocadan zengin olmalısınız, kocanız bir gün yanlış yaparsa sefil olmamak için.Ben anne olmadığım için nasıl bir duygu bilmiyorum evdeki kedimi bırakıp işe giderken bile üzülüyorum... Her anında yanında olmalıymışım gibi geliyor. Tabii hayatın gerçekleri de var ben en azından çocuk olma gibi durumlarda iki üç yıl çalışmak istemem kendim büyütmek isterim imkanım varsa. Yok ise mecbur işe devam edeceğim daha bebeği 1 yaşına gelmeden çalışan bir sürü anne var. Hepsi de çok kutsal çok özeller.
30bin maaş sende 30 kazansan 60. 20si kiraya gider 40 kalır. 40binede fatura gıda kredi kartları ucu ucuna geçinirsiniz.Araba varsa yine bi tık iyi ama ev araba ikiside yoksa borçla araba alayım deseniz 2 sene kıt kanaat olur. Derdiniz bu kadar çocuksa devlete atanmaya bakın alırsınız 2 sene ücretsiz 2,5 yaşa kadar bakarsınız işte.
Şuan evlenip 5 sene sonra çocukla boşansam mı diye konu açacak üye enerjisi veriyorsunuz