Canım istersen yedek yazayım haftaya çıkan olursa yerine eklerimYeni gördüm
Evet canım bazı arkadaşlar var yazmayan onları bekliyorum yazsınlar hemen paylaşacam inşallahHerkes yazsa hemen başlasak Allah'ın izniyle iyi olur okumalar çok var çünkü
İnsallah canm bekliyorumEvet canım bazı arkadaşlar var yazmayan onları bekliyorum yazsınlar hemen paylaşacam inşallah
Sağol canım iyi ki varsınız birlikle çok güzel oluyorİnsallah canm bekliyorumemeklerinizesaglik
Kaçırdım sanırım canım. Nasip...
Ben bireysel olarak okuyayım dizinleymiş gibi,olursa eklersinCanım istersen yedek yazayım haftaya çıkan olursa yerine eklerim
Canım yedeğe yazabilirim haftaya çıkan olursa eklerimKaçırdım sanırım canım. Nasip...
Tamam canım sevinirimCanım yedeğe yazabilirim haftaya çıkan olursa eklerim
Evet canım o düzende devam edecek fakat cumadan cumaya bildirim yapacağımız için bugün dilekleri paylaşacam bu cuma bildirim yapacaz. Sadece bu hafta öyle olacak. Ondan sonra her cuma son günsimdi kisi bası 50 adet okunacak ve süresı 1 hafta değil mi?
Esma olduğu için okunur canımAdetli okunur değilmi canım
Ne zaman başlıyacazEsma olduğu için okunur canım
4 arkadaş kaldı dileğini yazmayan yazsınlar hemen başlıcaz canımNe zaman başlıyacaz
Evet kuzum istersen yedek listesine ekleyeyim. Her hafta yeni duaya başlıcaz çıkan olursa yedektekileri sırayla alacam