🌿MADDİ , MANEVİ ZENGİNLİK İÇİN🌿HAFTALIK OKUMA

Ya Allah, Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Hayy,Ya Kayyum,Ya Hannan,Ya Mennan,Ya Bediüssemavati vel ard,Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram.​

Bu on esmayı hergün enaz yüz kere vird edinip okuyan kimselere Cenabı Hakk hiç ümit edip beklemediği yerlerden rızık gönderir.Bozuk işleri yoluna girer.Kendisini herkes sever işlerini görür.Bilmek ve öğrenmek istediği şeyleri rüyasında apaçık şekilde görür.Kimse kendisine fenalık yapamaz.Bu esmaların sonsuz faydasını devamlı suretle okuyanlar görürler.Gece yatarken ve sabahleyin güneş doğmadan okunan esmalar daha çabuk tesir eder.​

Herbir arkadaşımızın dileğine niyet edip 50 adet okucaz. Bu Cumaya kadar bitirecez. Her cuma yeni tura dönecez inşallah💕

1. Mintimint Mintimint
Allahım sen bu kulunun evlerini tez zamanda kolaylıkla satmalarını ve istedikleri evi alıp sağlıklı,huzurlu,ferah ve afiyet içinde yaşamalarını nasip et.Kocasına helal,hayırlı,bereketli bol kazançlar ver AMİN
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
2. Life light Life light (Elif)
Tüp bebek tedavimin pozitif sonuçlanması ve hayırlısıyla sağlıkla bir evladım olması.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
3. Aktif Lora Aktif Lora
Rabbim evimde bolluk ve bereketi eksik etme. evlatlarımın ahlaklarini güzel eyle.Sana ve ailesine asi davranmasına izin verme. amiin amiin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
4. Morrmeneksee Morrmeneksee (Ayşegül)
Rabbim... Ahiret ve dunya hayatım ıcın iyilik ve guzellıklere vesıle olacak bir ınsanla tez zamanda karsılaşıp yuvamı kurabilmeyi nasıp et Burdakı kardeşlerimin dualarınıda kabul et 
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
5. A arkadasimes
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğim bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
6. Ceren0134 Ceren0134
Rabbim kirada oturan herkese hayırlısı ile huzur sağlık içinde oturacağı bir ev almayi nasip etsin kiradan kurtarsın
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
7. M MaviMabellee
Rabbim ummeti muhammedin içinde de benim esimin ailemin onun ailesinin isledigi isleyecegi tum gunahlari bagislasin insaAllah Rabbim bizleri helal bol rizikla riziklandirsin cennetle cemalini gormeyi nasip etsin ibadetlerimizi yapmak için daha çok şevk versin inşaAllah. Rabbil dileyen herkese hayirli saglikli inancli kiz erkek evlatlar nasip etsin Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin dertlilere deva hastalara şifa borclulara borçlarini ödemek için imkan ve kazanç nasip etsin amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
8. ohbb ohbb (Hanife)
Allahım ; yıllardır hazirladigim ve bir türlü nasip olmayan kpss yi bu yıl yüksek bir puanla kazanıp ilk atama ile öğretmen olarak atanmayi senden istiyorum. Allahim almis oldugum egitimimle ben de çocuklara egitim vermek ve en önemlisi de çocuklarima dogru örnek olabilmek, emek verince herseyin ustesinden gelinebileceğini göstermek istiyorum bana yardım et yarabbim.Allahım bana zihin açıklığı ver, sınav günü beni stresten uzak tut ve sınavda bütün sorulari zorlaştırma kolaylaştır yarabbim. Gönlümüzden geçenleri hayırlı şekilde nasip et yarabbim Amin Amin amin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
9. burcusami burcusami
Rabbim sağlıklı huzurlu hayatlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..Bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affetsin rabbim..
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
10. Ruzgarruya Ruzgarruya
Niyetim Kocamın haramdan kötü ahlaktan uzaklaşması sağlığına kavuşması hidayete ermesi rabbim kabul etsin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
11. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Ben ve benim gibi bekleyişte kim varsa anne olmak için Rabbim bizleri hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin inşAllah  Eşimle sevdiklerimle sağlıklı nice güzel günler göreyim.Allahım Onların acısını bana yaşatmasınDuama amin diyen kardeşleriminde ne duası varsa kabul olsun.Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın aminn
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
12. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Allahım bana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et. İşlerimizde maddi ve manevi bolluk bereket ver Rabbim. Amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
13. A Asya89
Allahım yaşadığım ülkede çok güzel bir evimin olsun,ailem sağlıklı olsun.Allahım sen bana dualarımın kabul sevincini yaşat
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
14. i p e k i p e k
Allah im bu kuluna hayırlı bol kazanc ve zenginlik ve hayırlı bir ev nasip et. Çocuklarıyla ve eşiyle yuvasına huzur muhabbet kalplerine ve yaşantısına
islam sevgisini bolca bahşet.
Amin.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
15. @Harlofia
Ya Latif,
Sen sonsuz kerem ve ihsan sahibisin. Sare kulunun gönlündeki kişiyle sareyi, sareyi onunla nasiplendir. Sen gönülleri evirip çevirensin. Onların gönüllerini de birbirine çevir ya Rabbim. Sen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle Ya Rabbiim
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
16. 5 528mucizemmm
Allahımm Tuğçe kulunun gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Vel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
17. R rana20
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
18. Barbara Barbara
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
19. M Morlale8
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
20. Saliha40 Saliha40
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Dilekleri paylaştım kızlar👆💕

1. Mintimint Mintimint
2. Life light Life light
3. Aktif Lora Aktif Lora
4. Morrmeneksee Morrmeneksee
5. A arkadasimes
6. Ceren0134 Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. ohbb ohbb
9. burcusami burcusami
10. Ruzgarruya Ruzgarruya
11. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
12. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
13. A Asya89
14. i p e k i p e k
15. @Harlofia
16. 5 528mucizemmm
17. R rana20
18. Barbara Barbara
19. M Morlale8
20. Saliha40 Saliha40

Kızlar şimdi netten okuyup arastırdım bu okuyacağımız esmaları.. Cok okuyup faydasını goren olmus valla cok iyi oldu 🤩 kişi bası haftada 1000 tane okunmus olacak yanı, ❤️ dualara yoğunlaşarak okuyalım birde vaktınız olursa yatsı veya sabah namazı vakitlerinde okuyabılırsenız okuyun. Ben yatsıdan sonra okurum mesela belirli bır saatte. 💕

Kızlar şimdi netten okuyup arastırdım bu okuyacağımız esmaları.. Cok okuyup faydasını goren olmus valla cok iyi oldu 🤩 kişi bası haftada 1000 tane okunmus olacak yanı, ❤️ dualara yoğunlaşarak okuyalım birde vaktınız olursa yatsı veya sabah namazı vakitlerinde okuyabılırsenız okuyun. Ben yatsıdan sonra okurum mesela belirli bır saatte. 💕
Her dua o kadar özelki canım yeterli inan inanarak edilen dualar geri cevrilmezmis rabbim hepimizin dualarını isteklerini kabul eylesin sıkıntıda olanlara yardım etsin inşallah namaza yeni başladım o kadar vesvese geliyor ki anlatamam ama kurtulacam inşallah 🤲

Bende yatsıdan sonra okuyacam inşallah

Her dua o kadar özelki canım yeterli inan inanarak edilen dualar geri cevrilmezmis rabbim hepimizin dualarını isteklerini kabul eylesin sıkıntıda olanlara yardım etsin inşallah namaza yeni başladım o kadar vesvese geliyor ki anlatamam ama kurtulacam inşallah 🤲
Sakınn vesveseye ehemmiyet verme sakın. En basından takarsan gecmıs olsun. Kapılır gidersin
Ama en basından umursamz dırek onune bakarsan ugrasır ugrasır gider senden.
Aklına ne getirirse getirsin, olmadı yanlıs oldu tekrar kıl tekrar abdest al, yanlıs okudun gunaha gırdın kabul olmayacak gıbı dusunceler sokar sakın onem verme. Olabılır yanlısta okuyabilirsin yanlısta kılabilirsin benım Allah nıyetımi biliyor de kılmaya devam et..
Bilenler biliyor ben bu vesvese olayını 4 5 yıl cektım ve hayatim zından Olmustu. O yuzden ısrarla yazıyorum sana sakın onem verme ıstedıgı kdr kurt dussun ıcıne olmadı dusuncesi soksa bile hayır oldu Allah kabul eder de istikrarlı sekılde kılmaya devam et canım

Sakınn vesveseye ehemmiyet verme sakın. En basından takarsan gecmıs olsun. Kapılır gidersin
Ama en basından umursamz dırek onune bakarsan ugrasır ugrasır gider senden.
Aklına ne getirirse getirsin, olmadı yanlıs oldu tekrar kıl tekrar abdest al, yanlıs okudun gunaha gırdın kabul olmayacak gıbı dusunceler sokar sakın onem verme. Olabılır yanlısta okuyabilirsin yanlısta kılabilirsin benım Allah nıyetımi biliyor de kılmaya devam et..
Bilenler biliyor ben bu vesvese olayını 4 5 yıl cektım ve hayatim zından Olmustu. O yuzden ısrarla yazıyorum sana sakın onem verme ıstedıgı kdr kurt dussun ıcıne olmadı dusuncesi soksa bile hayır oldu Allah kabul eder de istikrarlı sekılde kılmaya devam et canım
Çok sağol canım Allah razı olsun o kadar kötü oluyorum ki anlatamam umursamamaya çalışıyorum işte bazen geliyor 1de mi kaldım 2demi kaldım bu duayı bu rekatta kilmamaliydim gibi okudum mu okumadım mı selam verdim mi vermedim mi gibi ama inşallah kurtulacam hiç umursamiyorum çok kötü oluyorum bazen☹️

Çok sağol canım Allah razı olsun o kadar kötü oluyorum ki anlatamam umursamamaya çalışıyorum işte bazen geliyor 1de mi kaldım 2demi kaldım bu duayı bu rekatta kilmamaliydim gibi okudum mu okumadım mı selam verdim mi vermedim mi gibi ama inşallah kurtulacam hiç umursamiyorum çok kötü oluyorum bazen☹️
Tahmin ediyorum cıdden. Ama kötü olsan bıle vesveseye ehemmiyet vermemek ıcın Allahım sen nıyetımi biliyorsun de devam et. Ic sıkıntısı verecektir aldırıs etme.
Bırde bunun çözümü de su, badetlerimizin en dogru yapılıs sekılını bilmemız lazım. Yanı örnek veriyorum
Abdestin farzları neler sünneti neler
Gusulun farzı neler sünneti neler vs. Gıbı bunların herbırını İlmiyle öğrenmek lazım.
Çok ıyı bildiğin bır konuda senı seytan supheye dusuremez çünkü.
En cok sunu unuttummu su duayı okudummu, agzıma su verdımmı abdestim bozuldu mu gusulum tam oldumu dıe vesveseye dusurmek ister. Eger bu durum sureklı basına gelıyorsa bilkı bu seytandan vesvese. Ama cok nadır basına gelen bırıyse evet unuttuysan tekrrdan al abdestini.

Bak ben namazım olmadı dıe 2 3 saat namazı tekrr tekrrr kıldığımı bilirim.
Abdestım olmadı dıe yarım saat abdest aldığımı bilirim hayattan soğudum namaz kılmaktan korkar oldum ne bılım yapıyordum ama artık hıc ıcımden gelmiyordu cunku kendı kendime zorlastırmıstım HERSEYI vesvese ederek..
Ama o kdr kitap okudum o kdr hocalarla knstm arastırdım kı bızım dınımızde kolaylık vardır zorluk yoktur. Bunu ıdrak ettıgımde cok sukur Allaha toparlandım kendime geldim. Sımdı 0 vesvese ara sıra gelıyor ama hıc oralı olmuyorum bıle konusur konusur gıder yanı 😊😊aynen boyle devam et.

Ayy 🤭kusura bakmayın uzun oldu ama vesvese konusunda yıllarca cok cekmıs bırı olarak kımsenın aynı seye dusmesıni hıc ıstemem o yuzden bu konu benim ıcın cok onemlıdir. Cunku benı oyle karsısında alıpta cok konusan kısıler olmamıstı kendı kendıme atlattım.

Tahmin ediyorum cıdden. Ama kötü olsan bıle vesveseye ehemmiyet vermemek ıcın Allahım sen nıyetımi biliyorsun de devam et. Ic sıkıntısı verecektir aldırıs etme.
Bırde bunun çözümü de su, badetlerimizin en dogru yapılıs sekılını bilmemız lazım. Yanı örnek veriyorum
Abdestin farzları neler sünneti neler
Gusulun farzı neler sünneti neler vs. Gıbı bunların herbırını İlmiyle öğrenmek lazım.
Çok ıyı bildiğin bır konuda senı seytan supheye dusuremez çünkü.
En cok sunu unuttummu su duayı okudummu, agzıma su verdımmı abdestim bozuldu mu gusulum tam oldumu dıe vesveseye dusurmek ister. Eger bu durum sureklı basına gelıyorsa bilkı bu seytandan vesvese. Ama cok nadır basına gelen bırıyse evet unuttuysan tekrrdan al abdestini.

Bak ben namazım olmadı dıe 2 3 saat namazı tekrr tekrrr kıldığımı bilirim.
Abdestım olmadı dıe yarım saat abdest aldığımı bilirim hayattan soğudum namaz kılmaktan korkar oldum ne bılım yapıyordum ama artık hıc ıcımden gelmiyordu cunku kendı kendime zorlastırmıstım HERSEYI vesvese ederek..
Ama o kdr kitap okudum o kdr hocalarla knstm arastırdım kı bızım dınımızde kolaylık vardır zorluk yoktur. Bunu ıdrak ettıgımde cok sukur Allaha toparlandım kendime geldim. Sımdı 0 vesvese ara sıra gelıyor ama hıc oralı olmuyorum bıle konusur konusur gıder yanı 😊😊aynen boyle devam et.

Ayy 🤭kusura bakmayın uzun oldu ama vesvese konusunda yıllarca cok cekmıs bırı olarak kımsenın aynı seye dusmesıni hıc ıstemem o yuzden bu konu benim ıcın cok onemlıdir. Cunku benı oyle karsısında alıpta cok konusan kısıler olmamıstı kendı kendıme atlattım.
Yazdıklarının 100 de yüzünü yasiyorum şu aralar içime su serptin canım Allah razı olsun bundan sonra umursamak yok biz değil o bizden korksun 😍❤️

Yazdıklarının 100 de yüzünü yasiyorum şu aralar içime su serptin canım Allah razı olsun bundan sonra umursamak yok biz değil o bizden korksun 😍❤️
Kesınlıkle oyle ❤️ niyetimiz bellı bızı gören gözeten belli kendine hıcc zorlaştırma hıc bıseyi.. Rabbım her zaman bızler ıcın kolaylık sağlamıstır oyle dusun.
Namazda sasırsan bile kolaylık olsun diye sehıv secdesi var mesela abdest almak için su yoksa toprak var mesela demek ıstedıgım gercekten dinimiz de hep kolaylık vardır ❤️ nas ve felak oku gunluk mutlaka. Bırde 2 tane esma vardı vesvevse ıcın onuda arastır gunluk okumalarına ekle 😘

Kesınlıkle oyle ❤️ niyetimiz bellı bızı gören gözeten belli kendine hıcc zorlaştırma hıc bıseyi.. Rabbım her zaman bızler ıcın kolaylık sağlamıstır oyle dusun.
Namazda sasırsan bile kolaylık olsun diye sehıv secdesi var mesela abdest almak için su yoksa toprak var mesela demek ıstedıgım gercekten dinimiz de hep kolaylık vardır ❤️ nas ve felak oku gunluk mutlaka. Bırde 2 tane esma vardı vesvevse ıcın onuda arastır gunluk okumalarına ekle 😘
❤️

Namaza ilk başladığım zamanlar bana da çok olurdu bu ara ara olur hala Rabbinin huzurunda olduğuna odaklanarak kılarsan azalıcağını düşünüyorum ve huşu içinde kılmış olursun Rabbim yardımcın olsun inşAllah hiç bırakmaz ve kılmaya devam edersin 😊

Namaza ilk başladığım zamanlar bana da çok olurdu bu ara ara olur hala Rabbinin huzurunda olduğuna odaklanarak kılarsan azalıcağını düşünüyorum ve huşu içinde kılmış olursun Rabbim yardımcın olsun inşAllah hiç bırakmaz ve kılmaya devam edersin 😊
İnşallah canım bırakmayı düşünmüyorum şeytana pabuç birakmacam sabah namazına çok zorlanıyorum size oluyormu yani kalkmak istemiyorum bir türlü yataktan buda vesvese değilmi

İnşallah canım bırakmayı düşünmüyorum şeytana pabuç birakmacam sabah namazına çok zorlanıyorum size oluyormu yani kalkmak istemiyorum bir türlü yataktan buda vesvese değilmi
Yok kız o genelde hepımızde olan bırsey tatlış uykumuzdan kalkmak güç gelıyor 🤣🤣 onun formulunu soyle buldum telefonun alarmını kur. Yatagından uzak bır yere koy.
Alarm caldııgnda mecbur kalkıyorsun zaten 😎

Yok kız o genelde hepımızde olan bırsey tatlış uykumuzdan kalkmak güç gelıyor 🤣🤣 onun formulunu soyle buldum telefonun alarmını kur. Yatagından uzak bır yere koy.
Alarm caldııgnda mecbur kalkıyorsun zaten 😎
Bende ramazan bittiğinden beri kalkamıyorum ah o tatlış uykumun😀

X