- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
Ekliyor muyum canım seniYa Fettah gibi gibi sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyor muyum canım seniYa Fettah gibi gibi sandim
EkleyinEkliyor muyum canım seni
Benide ekle canım katılırımYa Allah, Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Hayy,Ya Kayyum,Ya Hannan,Ya Mennan,Ya Bediüssemavati vel ard,Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram.
Bu on esmayı hergün enaz yüz kere vird edinip okuyan kimselere Cenabı Hakk hiç ümit edip beklemediği yerlerden rızık gönderir.Bozuk işleri yoluna girer.Kendisini herkes sever işlerini görür.Bilmek ve öğrenmek istediği şeyleri rüyasında apaçık şekilde görür.Kimse kendisine fenalık yapamaz.Bu esmaların sonsuz faydasını deamlı suretle okuyanlar görürler.Gece yatarken ve sabahleyin güneş doğmadan okunan esmalar daha çabuk tesir eder.
Listeyi 2 ye bolun birine sen birine mormenekse uzun olunca insan yiliyor siz bilirsiniz tabi
18 kişi demi kapandı liste canım❤Bacılarım liste uzun olduğu için dileğimizi okuyan arkadaşlarımızı zorlamıcak uzunlukta ve anlaşılır biçimde bana bugün özelden yazar mısınız lütfen
❤20 kişide listeyi kapatacam
1. Mintimint
2. Life light
3. Aktif Lora
4. Morrmeneksee
5. A arkadasimes
6. Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. burcusami
10. R rana20
11. Ruzgarruya
12. Tiniminimavihanim
13. Barbara
14.@Kzbnylmz
15. sweetgirlcandy
16. Saliha40
17. A Asya89
18. i p e k
20 de kapatalım her kişiye 50 okuma olsun düz18 kişi demi kapandı liste canım
Tamma canım katılırırım
yine sondayım18 kişi demi kapandı liste canım
Benım esma grubumda ılk sıraya yazacam salişim senıyine sondayım
Çok güzel düşünmüş sun canimHaftalık liste olacak kızlar. Herkes dileğini bana özelden atacak ben başlıkta bütün dilekleri aynı gün paylaşacam. Sırayla arkadaşlara niyet getirerek okucaz,bitince haftalık bildirim yapacaz. İsteyen yeni hafya tekrar listede kalabilir,isteyen çıkabilir
M MaviMabellee
A arkadasimes
@aysenurt3991
@Asiltutku
@agustos72
@Aselhannn
@Ayzelin
@Assos32
@Birdemetumut
@Blue_Peri
@BereliPenguen
burcusami
ohbb
@Birbilsem1132
@Buluts34
Barbara
@Bademmm388
@bluepinkk
@CherryQueen
@Catlak-kurabiye
Ceren0134
@daisyko
@Ebruazra
@Gelincik78
@glstanak
@Hemsirecik
@humanbeings
@Jacbss
@ibiynentosi
@kadinsalmeseleler
@Krew
@karamelli001
@kavs-i kuzah
@kevsersoylu
@Kzbnylmz
Life light
@Leyl-i-fer
Mintimint
Morrmeneksee
@MoonfacedMom
@Myhomes
@MaviKuplik
@mutlulukbenihicbirakma
@Magnifiaque
@Mucizemm222
melankolimm
@namaste21
@Nayro
@oziko_53
@Pemberenkli66
R rana20
@Rubella86
SoLeiL12
Saliha40
@Ssevincli
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
@theia07
5 528mucizemmm
@Tavuk_suyu_
@Taze fasulye
@Umut_2019
@ummhnisa
@Yorgunkus
@Yazarhanim
@yakut1
@Yenidelhi
@zinciriye
@Zeynep 0666
@zey_nep
Şimdi ben bütün arkadaşların dileğini birden paylaşacam. Sen müsait oldukça her birine 50 adet okucaksın.1 haftada 20*50=1000 adet okumuş olacaksın.Şimdi haftalık bir kişiye mi okuyoruyuz ya ben anlamadm vala beni aydınlatın bı haftalık 50 mı yani yoksa bir haftada herkese 50 şer okuyup bin mi yapiyoruz
Canım liste doldu ama istersen yedeğe yazabilirim çıkan olursa eklerimÇok güzel düşünmüş sun canim
Anladım her birine 50 tane bir haftada bin olacak tamam çok teşekkür ederim canmŞimdi ben bütün arkadaşların dileğini birden paylaşacam. Sen müsait oldukça her birine 50 adet okucaksın.1 haftada 20*50=1000 adet okumuş olacaksın.
Canım liste doldu ama istersen yedeğe yazabilirim çıkan olursa eklerim