- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Listenin tamamını canım. Bütün dilekleri paylaşacam 1 hafta içinde müsait oldukça okucaz. İster 1 haftada bitsin,ister 1 saatte. Sadece 1 kere bildirim yapacazListedeki her kişiyi mi toplam 1 haftada bitircez orasını anlamadım
Canım tek tek olarakta okuyablirsin bir kerede de okuyabilirsin. Ben 1 keredeO bahsettiğiniz 10 esmayı 100kere okuycaz 1gunde değil miMintimint
Bende varım inşallah her gün 100 tane mi okuyacaz bu esmayi
Liste kaç kişi olcak sınır var mı peki? Sayıya göre katılayım kalabalık olursa yetiştiremem çünküListenin tamamını canım. Bütün dilekleri paylaşacam 1 hafta içinde müsait oldukça okucaz. İster 1 haftada bitsin,ister 1 saatte. Sadece 1 kere bildirim yapacaz
Yanlis anlamadıysam bu on esma hafta da 100 kez birinin niyetine mi olacak..Her arkadaşa 100 adet okunacak 10 kişilik grup. Haftada 1 kez bildirim olacak 1 günde de bitirebilirsin canım
Bu bizim tefrice gurubundan sonra bunu ayni kadro devam etsek liste kabalık gibj
Bende varım inşallah her gün 100 tane mi okuyacaz bu esmayi
Liste kaç kişi olcak sınır var mı peki? Sayıya göre katılayım kalabalık olursa yetiştiremem çünkü
Canım benim aklımda günlük 100-150 arası düşecek kadar bi sayı vardı.Bu şekilde rahatlıkla okunabilir. Şimdi katılanlar çok olunca şöyle düşündüm her bir arkadaş için okuma sayısı düşecek kişi artacak.Yani liste çok olsa bile okuma artmıcak ve sadece sırasıyla arkadaşımızın dileğini okuyup belirlenen sayı kadar o kişiye okuyup bi sonrakine geçeceksin. Listeyi bitirince sadece 1 kez tüm listeyi okudum diye bildirim yapacaksın
10 kişilik dedı mintimintBu bizim tefrice gurubundan sonra bunu ayni kadro devam etsek liste kabalık gibj
Herkese açık grup canımBu bizim tefrice gurubundan sonra bunu ayni kadro devam etsek liste kabalık gibj
10 kişilk düşündüm ama gelen arkadaşlarda oldu. Misal veriyorum 10 kişik grupta her bir kişiye 100 tane okucağımıza 20 kişilik grupta her bir kişiye 50 adet okucaz okuma sayımız artmıcak ve 1 haftada tamamlanacak günde uzamıcak10 kişilik dedı mintimint
Bende varım canımHer arkadaşa 100 adet okunacak 10 kişilik grup. Haftada 1 kez bildirim olacak 1 günde de bitirebilirsin canım
Listeyi 2 ye bolun birine sen birine mormenekse uzun olunca insan yiliyor10 kişilk düşündüm ama gelen arkadaşlarda oldu. Misal veriyorum 10 kişik grupta her bir kişiye 100 tane okucağımıza 20 kişilik grupta her bir kişiye 50 adet okucaz okuma sayımız artmıcak ve 1 haftada tamamlanacak günde uzamıcak
100-150 arasıysa ekle beni de canımCanım benim aklımda günlük 100-150 arası düşecek kadar bi sayı vardı.Bu şekilde rahatlıkla okunabilir. Şimdi katılanlar çok olunca şöyle düşündüm her bir arkadaş için okuma sayısı düşecek kişi artacak.Yani liste çok olsa bile okuma artmıcak ve sadece sırasıyla arkadaşımızın dileğini okuyup belirlenen sayı kadar o kişiye okuyup bi sonrakine geçeceksin. Listeyi bitirince sadece 1 kez tüm listeyi okudum diye bildirim yapacaksın
Sayı artmıcak ki canım. Kişi sayısı arttıkça okuma sayısı azalacak ve 1 haftalık olacak. İsteyen devam edecek isteyen çıkacakListeyi 2 ye bolun birine sen birine mormenekse uzun olunca insan yiliyorsiz bilirsiniz tabi
Ya Fettah gibi gibi sandimSayı artmıcak ki canım. Kişi sayısı arttıkça okuma sayısı azalacak ve 1 haftalık olacak. İsteyen devam edecek isteyen çıkacak