- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi handeac123
-
cidden gerçekler bunlar.daha önce kendi maaşımla yer içer izin zamanlarımda da ülke gezerdim.çocuk olsa mümkün müydü?sen geç yap bebeyi.ben öyle yaptım.verdiğim en doğru kararmış.artık kendime istediklerimi alamıyorum her zaman.bak tatile gidemedim lazere bile gidemedim okul parası ödüyorum ha bire.ben yandım sen yanma.imza:bir dostSizi okudikca ohh iyi ki de yapmamisim diyorum.
cidden gerçekler bunlar.daha önce kendi maaşımla yer içer izin zamanlarımda da ülke gezerdim.çocuk olsa mümkün müydü?sen geç yap bebeyi.ben öyle yaptım.verdiğim en doğru kararmış.artık kendime istediklerimi alamıyorum her zaman.bak tatile gidemedim lazere bile gidemedim okul parası ödüyorum ha bire.ben yandım sen yanma.imza:bir dost
Artık tek maaşla yaşamak imkansız gibi bir şey. En minimumdan da yaşasanız yetmiyor. Siz çalışıyor musunuz ya da ücretsiz izne mi ayrıldınız. Artık çoğu memur arkadaşım ücretsiz izin yerine heyet raporu alıyorlar. Her şey inanılmaz pahalı çok iyi anlıyorum sizi.Merhaba arkadaslar eşim maasi 12bin ustu ama kucuk bebegimiz var evimiz kira degil ama borclar vesayre derken yetmiyor. Hayat inanilmaz pahali bebegin en ufak bir gaz damlasi bile 200tl ve 10gün anca gidiyor ekstra 2 damlasi daha var her ay ozel muayenesi var bezi vesayre var vitamin haplari var ve daha yazdayiz bide buna dogalgaz eklenecek Ne sigarimiz var ne dogru duzgun disari ciktigimiz yetmedigi zaman elde nakit paralarimzdan harciyoruz. Ama disari bakiyorum butun kafeler heryer tiklim tiklim dolu acaba bizdemi sikinti var bu durumda olan varmi. Boyle giderse kisin arabamizi satmak durumunda kalacagiz. Siz gecinebiliyormusunuz
Aklımca evet kusura bakma NASA çalışanı herkeste gülmüş sorry Fildişi kulene varamadı esprim.Komik mi şimdi bu
Aklınızca espri mi yaptınız
Yaşadığınız şehir çok önemli bu konuda. Arkadaşımın sevgilisi küçük bir Anadolu şehrinde tek başına kirada asgari ücretle geçinebiliyor.Bekarım, tek başıma yaşıyorum ve çalışıyorum. Kredi kartım yok mesela, dışarıdan da yiyorum aşırıya kaçmadan, kendi kendime yetebiliyorum yani. Üstelik kira ödüyorum. Ben anlamıyorum 15 bine kira vermeden iki kişi nasıl kıt kanaat geçiniyor?
Aynen yavv o passatlar bmw ler sonra efenime söyleyim porsche lerBen sokaktaki jip gibi koca koca arabaları kim alıyor daha onu çözemedim ki.
Bizimki 720 telaMartta 20 tl aldığım ilac 130 tl olmus
Bu denli terbiyesiz olmaktan utanmıyor musunuz?Aklımca evet kusura bakma NASA çalışanı herkeste gülmüş sorry Fildişi kulene varamadı esprim.
Eşimin yigeni 50-60 arası kazaniyo valla dışardan bakıldığında gayet iyiler evlerinde yatılı temizlikçi kızları İncek tede gidiyor ve her ay tatile gidiyolar haftada iki gün dışardan yiyolarBizim paramiz yokken benim de "burama kadar" geliyorduama biyeri gidemiyordum. Para olmayinca nerene gelirse gelsin gidilmiyor hele tatile...
50bin alan da gecinemiyor yorumu için dedim zaten insanlarin durumu var gidiyorlar, sık bogaz gecinmediklerini biliyorum ama oyle 3 haneli rakamlar da evlerine girmiyor. Herkesin standarti dustu belli oranda bu gercek ama bazilari eve aldigi meyveye, yiyecege, tatile kadar etkilenmedi o kadar henuz.
Ay eşya nedir yavaş yavaş alırsınız zaten ev ihtiyaçları bitmiyorAma evimi satsam şu an herhangi bi yerden ev alıp üstüne iyi eşya alacak para kalır ama sırf okul
Keşke bu kafanın sırrını bize de anlatsa
Hepsi için diyemeyiz tabii.Hırsız olduklarını düşünüyorum ben
Hepsi için diyemeyiz tabii.
Babamın arkadaşının Maybach’i var. 40 senelik sanayici. İstanbul’daki tel örgülerinin çoğunu o yaptı. Arkadaşımın Porsche Cayenne jeep’i var. Antalya’nın en iyi dişçilerinden. İnstagram’da takip ettiğim kadının Mercedes Jeep’i var. Yurt genelinde 90 tane güzellik merkezi var. İstanbul’daki şubesinin franchise bedeli 13 milyon tl imiş.
Kuzenimin Lamborghinisi var. Evet o hırsız. Belediyeye hile hurda ile harfiyat işi yaptı.
50-60 bin TL ile bunları yapıyorlarsa muhtemelen birikim yapmıyorlardır. Yatılı yardımcı için düşük bir gelir grubu bana göre.Eşimin yigeni 50-60 arası kazaniyo valla dışardan bakıldığında gayet iyiler evlerinde yatılı temizlikçi kızları İncek tede gidiyor ve her ay tatile gidiyolar haftada iki gün dışardan yiyolar
Bana da öyle geldi. Bu bantta kazanan akrabalarım var. En fazla 15 de bir kadın alıyorlar temizlik için.ortalama arabaları var2 tane ortalama koleje gönderebiliyorlar çocuğunu.kıyafet falan da lüks marka almıyorlar. Yatılı bakıcı sigortasıyla 10 000 i geçer zaten.50-60 bin TL ile bunları yapıyorlarsa muhtemelen birikim yapmıyorlardır. Yatılı yardımcı için düşük bir gelir grubu bana göre.
Evleri var aynı sitede oturuyoruz hem eşinin hem kendine ait iyi arabaları var geri kalanı da yiyolar bence en doğrusu50-60 bin TL ile bunları yapıyorlarsa muhtemelen birikim yapmıyorlardır. Yatılı yardımcı için düşük bir gelir grubu bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?