• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi acida gecinmekte zorlanmaya başladik

Bu sene bende çok elbise giymedim hep şortla dolaştım rahat oluyor çünkü.
Bende bir dünya para vermem,dediğim terlik bile şu anda en 1500 filandı,kaç sene önce aldım giyerken bile tırsıyom bişi olacak diye.
Markaya bende taılmam hiç,yeterki beğenip alayım pazardan bile alıp giyerim .
o terliği carrefoursa dan 50 tl ye almıştım orjinal yıllar önce.geçen fiyatına baktım 1700 lü fiyattı şok oldum.evde aldım elime evirdim çevirdim vallahi etmez billahi etmez.çakma almak en mantıklısı o yüzden.crocs çakma aldık biz de .gerçekten uzun yıllar giyilecek spor ayakkabı çanta saat vs dışında marka ürünlere bence de gerek yok.

o terliği carrefoursa dan 50 tl ye almıştım orjinal yıllar önce.geçen fiyatına baktım 1700 lü fiyattı şok oldum.evde aldım elime evirdim çevirdim vallahi etmez billahi etmez.çakma almak en mantıklısı o yüzden.crocs çakma aldık biz de .gerçekten uzun yıllar giyilecek spor ayakkabı çanta saat vs dışında marka ürünlere bence de gerek yok.
Benim aldığımda 210 filandı,o dönemlerd gene rahat alınıyordu,şimdi gelde al yani ciddi para şu anda.
Crocs bile migrosta 550 filandı herhalde,skechers var bende o bile en son 1200 civarıydı,onuda ayağım ameliyatlı olduğu için dr tavsiye etmişti acayip rahat bir ayakkabı oda korkuyorum onada bişi olacak diye.
Pazardan çakma birkenlerden aldım koca yazı onunla geçirdim.

Müşteri talebine göre ürünler geliyor olabilir, doğrudur.
Ben malum büyükşehirdeyim ve avm mağazalarını kullanıyorum.
Özellikle son 3 senede çok şey aldım, tabak çanak örtü dahil.
Hiçbirinde bozulma yaşamadım.
Hatta en son bir avmde girdiğim mağazasına inanamadım, bu kadar düzenli, güzel, seçeneği çok ve her reyonun adeta bir mağaza büyüklüğünde olmasına.

İnternet sitesi alışverişi tavsiye ederim böyle sorun yaşayanlara, kumaş kalınlığı, mevsim gibi birçok detay veriliyor ürün hakkında ve de mağazada değişim iade hakkı da bulunuyor.
siz ankaradaydınız sanırım
eskişehir yolundaki ve etrafındaki mağazalara gidiyorsanız onlar dediğiniz gibi
ama mesela optimum mağazası öyle değil, panayır yeri gibi.

siz ankaradaydınız sanırım
eskişehir yolundaki ve etrafındaki mağazalara gidiyorsanız onlar dediğiniz gibi
ama mesela optimum mağazası öyle değil, panayır yeri gibi.
Evet, aynen öyle.
Ve müşteri kitlesi de farklı sanırım, kokoşları aşkoları da görür oldum son senelerde😂

Back