- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi handeac123
-
biliyorum hepsini.devlet okullarında da olur çocuğun içinde olmalı diyenlere selam olsun.çocuk telafi derslerine gidiyor ing.ama anlamakta çok zorlanıyor.neden?hiç görmedi ki anlatılan konuları.4 saat beden dersi seçmeli vardı 3 saat de müzik.biz seçmedik mecbur bırakılıyordu.ing dersiyse 3 saatti 1 saati lak lakla dur susla geçiyordu.müfredat bomboştu.gel de okut devlette.şu dar ekonomide mecburuz piraye.kirada otururum evi sonraki yıllarda da alırım ama eğitim ertelenemez çocuğun beslenmesi ertelenemez.bunu anlamak istemeyenler ya da anlayıp da işine gelmeyenler var aramızda.Onlarda kaliteli eğitim ulaşım zaten bedava...Çocuk başına kallavi desteği de en az 50 yıldır veriyorlar, bu yazdığım extra, anlık enerji fiyatlarından dolayı extra verilen destek
Pardon da ne için müsriflikle suçlamışım ben sizi kira mevzusu mu?e madem siz de şikayetçisiniz neden daha önceki konularda bizleri müsriflikle suçladınız?müsrif değiliz alım gücümüz düştü.bunu yaza yaza bir hal olduk artık.
yok hayır seçilen havuz kıyafet cafe vs konusunda eleştirmiştiniz üyeleri.neden herşeyin en kötüsüne gitmek zorundayız almak zorundayız onu anlamıyoruz?bizler insan değil miyiz?Pardon da ne için müsriflikle suçlamışım ben sizi kira mevzusu mu?
bildiğiniz gibi siyasi yorum yazmak yasak ama ülkemizin tarihinden bahsetmek de yasak mı, bence değil.Hanimefendi iyi okumadiniz galiba su an yasadigim ulke 60 yasinda bile degil diyorum.
Ustelik bataklikmis ilk bagimsiz oldugunda, hicbir seyleri yokmus, hala %100 disa bagimli ne tarim ne hayvancilik yok, gelirin buyuk kaynagini sahip oldugu marinadan sagliyor. Bulundugu cografyanin en buyuk limanina sahip.
Iyi bir planlamayla sadece 58 senede %100 disa bagimli bir ulkeyi bataliktan birinci dunya sinifi ulkesine gelistiren bir ulke ile ulkemizi karsilastirmanin gayet dogru oldugunu dusunuyorum. Kaldi ki burasi ne avrupa ne amerika kitasinda, cografi acidan da cok avantajli bir yer degil.
Rize 1200 kusur x2 işte git gel 2,5 hiç birşey yemesemMemleket neresi ? Ben bırak 1 ayı 6 ay düşünüyorum.uçam 1100+1100. Bir de ankaradan eskişehire geçme parası, yani aktarma paraları 200 lira. Havaalanı taşıması özetle 2500 lira memlekete gitme parası.
Havuz için size müsrif gibi itham da bulunmadım bence pahalı dedim. Size direkt müsrif demeyen bir insan için demiş gibi davranmayın rica ederimyok hayır seçilen havuz kıyafet cafe vs konusunda eleştirmiştiniz üyeleri.neden herşeyin en kötüsüne gitmek zorundayız almak zorundayız onu anlamıyoruz?bizler insan değil miyiz?
belediye havuzlarını ya da çok uzaktaki tesisleri tavsiye ettiniz.ben de diyorum ki diğer tesislere gitmek neden bizim hakkımız değil?aynı işi yapıp daha önceki yıllarda rahatça gidebiliyorduk.hiç gidemeyen insanlar değildik ki.herşey zengin insanlar için mi?bizler neden biftek yerine tavuk yiyelim devamlı ya da onu da alamayıp makarna yiyelim?Havuz için size müsrif gibi itham da bulunmadım bence pahalı dedim. Size direkt müsrif demeyen bir insan için demiş gibi davranmayın rica ederim
ATO'nun 2022-23 zammı daha belli olmadı servisçiler fiyat tarifesi ile fazla verdiğiniz ücreti şikayet ederek alabiliyorsunuz. Özel okuldan bilerek fazla alıyorlar mazeretleri de zam daha belli ortalama gider kalemimize göre belirliyoruz derler. Cimer ya da noterden ihtar çekin paşa paşa ödüyorlar..servis yaram benim şu an.3 arkadaşımda aynı durumda hepimiz maaşlı çalışan aileleriz.2700 servis ücreti mi olur?geçen yıl 900 müş.mecbur 4 çocuk taksiyle göndereceğiz okula.çok daha uyguna geliyor.ha başlarına bir şey gelirse de servise binemedikleri için bunlara sebep olanlar utansın ne diyim.başka da sözüm yok.
ciddi mi?valla siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz galiba.o para yoksa kaydetmiyorlar ki parasını geri alalım?hiçbirşey yapamayız.ATO'nun 2022-23 zammı daha belli olmadı servisçiler fiyat tarifesi ile fazla verdiğiniz ücreti şikayet ederek alabiliyorsunuz. Özel okuldan bilerek fazla alıyorlar mazeretleri de zam daha belli ortalama gider kalemimize göre belirliyoruz derler. Cimer ya da noterden ihtar çekin paşa paşa ödüyorlar..
Orda da yanlışınız var belediye havuzu asla tavsiye etmedim Anadolu hotel demiştim sadece ya da gölbaşı zaten uzağa gittik demiştiniz.. Sizden dolayı da pahalı demedim işletme pahalı vermiş fiyat. Tercih sizin sonuçta. Oradaki mevzu da düşük fiyata kaliteli tatil nasıl yapılabilir mevzuydu. Ben her şey dahil (alkolü bile gerçekten 5 yıldızlı otellerin halt ettiği ) 3 yıldızlı bir otelde geceliği eş ve çocuk dahil 1200 den kaldım bu sene.belediye havuzlarını ya da çok uzaktaki tesisleri tavsiye ettiniz.ben de diyorum ki diğer tesislere gitmek neden bizim hakkımız değil?aynı işi yapıp daha önceki yıllarda rahatça gidebiliyorduk.hiç gidemeyen insanlar değildik ki.herşey zengin insanlar için mi?bizler neden biftek yerine tavuk yiyelim devamlı ya da onu da alamayıp makarna yiyelim?
zam belli bu arada.yeni açıklandı zamlı tarife.takan kim?ATO'nun 2022-23 zammı daha belli olmadı servisçiler fiyat tarifesi ile fazla verdiğiniz ücreti şikayet ederek alabiliyorsunuz. Özel okuldan bilerek fazla alıyorlar mazeretleri de zam daha belli ortalama gider kalemimize göre belirliyoruz derler. Cimer ya da noterden ihtar çekin paşa paşa ödüyorlar..
işte o 1200 de bazı ailelere fahiş.size dese ki çok uygunu var çadırda kalsaydınız otele ne gerek vardı hoşunuza gider miydi?aynı tatil deseydi .sizin yaptığınız da bu işte.herkesin bir standartı var.neden razı olsun alışık olmadığına?Orda da yanlışınız var belediye havuzu asla tavsiye etmedim Anadolu hotel demiştim sadece ya da gölbaşı zaten uzağa gittik demiştiniz.. Sizden dolayı da pahalı demedim işletme pahalı vermiş fiyat. Tercih sizin sonuçta. Oradaki mevzu da düşük fiyata kaliteli tatil nasıl yapılabilir mevzuydu. Ben her şey dahil (alkolü bile gerçekten 5 yıldızlı otellerin halt ettiği ) 3 yıldızlı bir otelde geceliği eş ve çocuk dahil 1200 den kaldım bu sene.
20 bin anlamındaŞey bu k'lar ne oluyor acaba??
20 k gibi mesela
Ben bizzat yaşadığım ve gördüğüm şeyi yazıyorum hanımefendi uğraşmak istemezsiniz anlarım ama bununla sırf uğraşan veli var bu geçen seneki fiyat listesi ato henüz koymamış yeni listeyi. bu liste dışına çıkan bir firmayı bir veli şikayet etti. Ve bu listelerdeki fiyattan kaydettirdi.. İstediği kadar almam desin firma okula bir sürü ihalede ücretsiz gezi veriyor ve onu sizden çıkarıyor.ciddi mi?valla siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz galiba.o para yoksa kaydetmiyorlar ki parasını geri alalım?hiçbirşey yapamayız.saygılar.iyi forumlarrrr.
Geçen sene bim A101 gibi yerlerden aldığımız 2 3 liralık defterler 21 ₺ olmuş. En ucuzu bu tabi, genel olarak defter fiyatları 40-50 ₺. Ben gittim bir şeyler almak için, yalnızca kalem alabildim.tabi ya savurganız hepimiz çok haklısınız.bu hale düşmemizin sebebi de sadece bizleriz onda da çok çokkk haklısınız.13 km ye çocuğun okulu aylık 2700 istiyor servis.uykular haram oldu 1 haftadır.e tabiii bu da benim suçumdurrr haklısınızz.bir çıkında bakın kitap kırtasiye çanta okul kıyafeti fiyatlarına.ce belgeli alın diyor uzmanlar.ce belgeliler servet olmuş nasıl alsın insanlar?tabii bu da bizim suçumuzdur onda da haklısınız
ne gerek var demekle pahalı buldum demek aynı şey mi?işte o 1200 de bazı ailelere fahiş.size dese ki çok uygunu var çadırda kalsaydınız otele ne gerek vardı hoşunuza gider miydi?aynı tatil deseydi .sizin yaptığınız da bu işte.herkesin bir standartı var.neden razı olsun alışık olmadığına?
Kafanızın içini merak ediyorum, bunu size söyleten ne acaba, tahmin ediyorum ama nys.Çocuk yapıyorsanız ceremesine de katlanacaksınız yapacak bir şey yok. Kimse size çocuk yapınca refahınız artacak, alım gücünüz artacak diye bir garanti vermiyor sonuçta
Makarna 10 TL ye 1 saat sonra yine açsın ceybelediye havuzlarını ya da çok uzaktaki tesisleri tavsiye ettiniz.ben de diyorum ki diğer tesislere gitmek neden bizim hakkımız değil?aynı işi yapıp daha önceki yıllarda rahatça gidebiliyorduk.hiç gidemeyen insanlar değildik ki.herşey zengin insanlar için mi?bizler neden biftek yerine tavuk yiyelim devamlı ya da onu da alamayıp makarna yiyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?