- Konu Sahibi handeac123
-
Orda da yanlışınız var belediye havuzu asla tavsiye etmedim Anadolu hotel demiştim sadece ya da gölbaşı zaten uzağa gittik demiştiniz.. Sizden dolayı da pahalı demedim işletme pahalı vermiş fiyat. Tercih sizin sonuçta. Oradaki mevzu da düşük fiyata kaliteli tatil nasıl yapılabilir mevzuydu. Ben her şey dahil (alkolü bile gerçekten 5 yıldızlı otellerin halt ettiği ) 3 yıldızlı bir otelde geceliği eş ve çocuk dahil 1200 den kaldım bu sene.
valla 4 veli de eğitimli cin gibi aileler.her yere de yazdılar hiçbirşey olmadı.siz gerçekten bambaşka bir dünyada yaşıyorsunuz.uygulamalar hiç de öyle değil.yeni liste de açıklandı bu arada.o eski haber.Eki Görüntüle 3123705
Ben bizzat yaşadığım ve gördüğüm şeyi yazıyorum hanımefendi uğraşmak istemezsiniz anlarım ama bununla sırf uğraşan veli var bu geçen seneki fiyat listesi ato henüz koymamış yeni listeyi. bu liste dışına çıkan bir firmayı bir veli şikayet etti. Ve bu listelerdeki fiyattan kaydettirdi.. İstediği kadar almam desin firma okula bir sürü ihalede ücretsiz gezi veriyor ve onu sizden çıkarıyor.
esila sanki bizler safız kazıklanıyoruz bilerek gibi yazılıyor.oteller arasında farkı bana anlatıyor.yav ben turizm lisans mezunuyum.bilmiyor muyum farkı?Konu bu değil ki seneye mesela masraflara yetişemez hale gelseniz çadıra mecbur kalsanız noluyor demezmisiniz? Konu hayatımızda hiç birsey değişmeden herseyin değişmesi
Tatil yada süt markası yada aldığınız tshirte ulasamamaniz.
Bu konunun bizim konuşmamızla alakası yok başka bir konu için açıklama yaptım. Bana müsrif dediniz diyor üye ben de pahalı vermişler fiyatı diye konuşmam da müsrif kelimesi geçmedi diye açıklamada bulundum..Konu bu değil ki seneye mesela masraflara yetişemez hale gelseniz çadıra mecbur kalsanız noluyor demezmisiniz? Konu hayatımızda hiç birsey değişmeden herseyin değişmesi
Tatil yada süt markası yada aldığınız tshirte ulasamamaniz.
verdikleri fiyat pahalı değil.giderler arttı otelinde maaşlara zam geldi.orta hallinin alım gücü düştü.30 sene gidebildiğim yere şimdi neden gitmekte zorlanıyorum ya da gidemiyorum asıl sorun bu?pahalılık falan değil.alım gücündeki düşme.neden daha vasatına razı olalım?dibin dibi onun da dibi hayat istemiyorum ben.siz istiyorsanız bilemem saygı duyarım.iyi forumlar.Bu konunun bizim konuşmamızla alakası yok başka bir konu için açıklama yaptım. Bana müsrif dediniz diyor üye ben de pahalı vermişler fiyatı diye konuşmam da müsrif kelimesi geçmedi diye açıklamada bulundum..
Sizi bilginiz dışına çıkaramıyorum peki.valla 4 veli de eğitimli cin gibi aileler.her yere de yazdılar hiçbirşey olmadı.siz gerçekten bambaşka bir dünyada yaşıyorsunuz.uygulamalar hiç de öyle değil.yeni liste de açıklandı bu arada.o eski haber.
esila sanki bizler safız kazıklanıyoruz bilerek gibi yazılıyor.oteller arasında farkı bana anlatıyor.yav ben turizm lisans mezunuyum.bilmiyor muyum farkı?
Tek lüksüm annemin evine gitmek oldu birde haftada bir orduevinde yemek . Orası bile eski olaylarını bitirdi 50 TL verdiğimiz şeyler 100 TL olmuşBirde üzerine cumartesi kalan yemekleri pazar da koyup satmaya başlamışlar ( ıspanak gibi ) görünce şoka girdim. A101 in Migros ile arasında hiç bir farkı kalmamış hatta bazı şeyler daha pahalı hale gelmiş . Oğluma almak isteyip favorilerime eklediğim legolar 1500 TL vs olmuşlar bir daha asla alınmazlar yani
öyle günlük süt alamaz olduk mesela.daha ucuzundan alıyoruz.dün çorap alayım dedim tanesi 19 tl idi markette o da.5 çorap alsam 100 tl neredeyse.eskiden 3 ü 10 tl ye alıyordum çorabı.1.5 yıl önce.Ya oteller arasındaki farkta değil ben gecen yil butcemin ne kdrini ayırıp tatil yapıyordum hangi marka süt içiyorum hangi marka makarna alıyorum bu yıl bunlar için ne yapmam gerekiyor sorun aradaki fark bu fark senide benide ticatet yapanı da doktoru da herkesi vurdu birtek para kullanarak para kazananlar hariç.
Demin 850 Tl kırtasiye alışverişe,3700 TL de okul forması ve eşofmanına bayıldık.Kitaplara para kalmadı onları sonra alacağız. Vay halimize ... ;(Geçen sene bim A101 gibi yerlerden aldığımız 2 3 liralık defterler 21 ₺ olmuş. En ucuzu bu tabi, genel olarak defter fiyatları 40-50 ₺. Ben gittim bir şeyler almak için, yalnızca kalem alabildim.
bilgiyle olmuyor ki.yaşayanlar bilir en iyi durumu.tarifeyi tv ler açıkladı 2022-2023.sizin tarife eski.servis tarifeleri belli yani okul açılmasına bir hafta kaldı .açıklanmaz olur mu?insanlar kayıt yaptıracaklar.Sizi bilginiz dışına çıkaramıyorum peki.
Demin 850 Tl kırtasiye alışverişe,3700 TL de okul forması ve eşofmanına bayıldık.Kitaplara para kalmadı onları sonra alacağız. Vay halimize ... ;(
Hayır hemen bakıyorum of seninle de görüşemedik bir türlü aklımdaydın özür dilerim
Son konumu gördün mü?
Bizim eşofman takımı alt üst-tişört-şort etek-düğmeli okul montu-kısa ve uzun kollu olmak üzere 2 adet lacoste tişörte verdiğimiz ücret bu..Dün akşam karşı komşum bir tek kısa kollu aldim ztn hava sıcak diyordu
Hırka ve uzun kollu 1 ay sonra alacakmis
9000 e yakın kitap ücreti istendi.aldık mecbur.kırtasiye kıyafet 4000 tuttu .a1...... de 07 kalemi 89 tl ye gördüm dün tey teyyy.bir adet kalemdi.Bizim eşofman takımı alt üst-tişört-şort etek-düğmeli okul montu-kısa ve uzun kollu olmak üzere 2 adet lacoste tişörte verdiğimiz ücret bu..
Kitap ve formanın toplamı 10000 TL ama yapacak şey yok buna da şükür diyoruz. Okulu uyguna getirdik ama başka yerden tabiri caizse giydirdiler
Kırtasiye malzemeleri de çok pahalanmış.. Ve fiyatlar kat ve kat artıyor...
Evet onu bende gördüm hatta kasiyer de 100 TL kalem kimse hiç birşey almıyor reyon olduğu gibi kalkacak böyle giderse dedi9000 e yakın kitap ücreti istendi.aldık mecbur.kırtasiye kıyafet 4000 tuttu .a1...... de 07 kalemi 89 tl ye gördüm dün tey teyyy.bir adet kalemdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?