- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi handeac123
-
Bunu hiçbir şekilde kabullenmem, kabullenemem.Bende öyle düşünüyorum artık Avrupa ile kıyaslanmayız bile
Sebepte tam olarak yazdıklarınız. Eğitim sistemimiz bitik tarım hayvancılık yok milyonlarca suç kaydı dolu mülteci yargı sistemi çökmüş devletin Kaynakları Çar çur edilmiş her konuda dışa bağımlıyız ürettiğimiz katma değerli marka değeri olan ürün oldukça az
Turizm den başka hiç bir şeyimiz kalmamış
Artık üçüncü dünya ülkesiyiz orta Doğu ile kıyaslayacağız artık kendimizi
Zamanında bağımsızlık savaşı vermiştik ama artık milyonlarca Arap giriyor sınırlarımıza hemde hiç bir kontrol olmaksızın
Avrupalı kim biz kim bu saatten sonra
İnanır mısınız şimdi bir hesap yaptım Eylül maaşım elime geçince direk eksiye düşüyorum. Önümüzdeki 2 3 ay taksitler hep okulla ilgili olacak. Hesap kitap yaparken kafama ağrılar girdi zaten yatırım yapan insanlar değiliz kalanı yer içer gezeriz biz aile olarak ama Eylül ayı bizi fena çarptı9000 e yakın kitap ücreti istendi.aldık mecbur.kırtasiye kıyafet 4000 tuttu .a1...... de 07 kalemi 89 tl ye gördüm dün tey teyyy.bir adet kalemdi.
Allahın balığı imkanın olsa gider bedava denizden yakalarsın olay somon yemeyine bile geldi haBence sizde yiyin, somon ya bu, tartıştığımız şeye bakın
Bizi de öyle. Burada devamlı ekonomi konularında beni görüp eleştiren de var. E yok kaynana görümce elti derdim uydurup mu yazayım? Derdim evladım ve başkalarının evlatları kira ödeme de zorlananlar beslenme konusunda zorlananlar. Onlar dert de bunlar dert değil mi? Hesap kitap yapmaktan yorulduk. Şimdi mutlu mutlu kış hazırlığı yapmalıydık oysa .İnanır mısınız şimdi bir hesap yaptım Eylül maaşım elime geçince direk eksiye düşüyorum. Önümüzdeki 2 3 ay taksitler hep okulla ilgili olacak. Hesap kitap yaparken kafama ağrılar girdi zaten yatırım yapan insanlar değiliz kalanı yer içer gezeriz biz aile olarak ama Eylül ayı bizi fena çarptı
Daha bu işin market alışverişi var et , deterjan vs alınacak yazın benim çocuk yazlıkta bizde pek yemek yapmadan aperatif takılıyoruz şimdi okul başlıyor eve geldi sadece et türevi alsak 1 kg 1kg o bile eder en az 500-600 TL ,onunla da bitmiyor sebzesi meyvesi bu kışı atlatırsak güzel bir tatili hak ediyoruzBizi de öyle. Burada devamlı ekonomi konularında beni görüp eleştiren de var. E yok kaynana görümce elti derdim uydurup mu yazayım? Derdim evladım ve başkalarının evlatları kira ödeme de zorlananlar beslenme konusunda zorlananlar. Onlar dert de bunlar dert değil mi? Hesap kitap yapmaktan yorulduk. Şimdi mutlu mutlu kış hazırlığı yapmalıydık oysa .
Bizim eşofman takımı alt üst-tişört-şort etek-düğmeli okul montu-kısa ve uzun kollu olmak üzere 2 adet lacoste tişörte verdiğimiz ücret bu..
Kitap ve formanın toplamı 10000 TL ama yapacak şey yok buna da şükür diyoruz. Okulu uyguna getirdik ama başka yerden tabiri caizse giydirdiler
Kırtasiye malzemeleri de çok pahalanmış.. Ve fiyatlar kat ve kat artıyor...
Evet yap çünkü eve yardımcı 500 TL geliyor müsriflik yapma sakınAmannn neyse ne evet bizler çok müsrifiz itlraf ediyorum saçıp savuruyoruz ondan bu haldeyiz. Gidip temizliğimi yapayım en iyisi
Evet yap çünkü eve yardımcı 500 TL geliyor müsriflik yapma sakın
Ben size zaten yaşayanlardan örnekleyerek bilgi verdim. ANKESOB fiyatı belirler .ATO'ya onaya gönderir. Ato bu zam çok da diyebilir ve fiyatı yayınlar henüz göremedim Ato'da dediğim oydu. Belirlenen fiyat Ankesobun şu an da Ato onay verirse o fiyat kalacak.bilgiyle olmuyor ki.yaşayanlar bilir en iyi durumu.tarifeyi tv ler açıkladı 2022-2023.sizin tarife eski.servis tarifeleri belli yani okul açılmasına bir hafta kaldı .açıklanmaz olur mu?insanlar kayıt yaptıracaklar.
babam çocuklarını üstüne bir de yiğenlerini okuttu tek maaşla. çook askeri, hastayı, dulu yetimi evimizde ağırladı annem, ben yurtlarda kaldım.9000 e yakın kitap ücreti istendi.aldık mecbur.kırtasiye kıyafet 4000 tuttu .a1...... de 07 kalemi 89 tl ye gördüm dün tey teyyy.bir adet kalemdi.
Ben sizi şimdi hatırladım o konuda sizinle muhattab olmuştuk . 30 ağustosta uygun giyatli bir havuz bulduk evet kişi başı 100 TL idi ama, yeme içme derken 3 kişi 1700 TL hesap geldi. Kahvaltı, yemek 1 er kahve vardı içinde ve güya çocuklardan havuz ve kahvaltı parası almadılar. Yani havuz uygun ama diğerlerinden giydiriyorlar bu sefer.Orda da yanlışınız var belediye havuzu asla tavsiye etmedim Anadolu hotel demiştim sadece ya da gölbaşı zaten uzağa gittik demiştiniz.. Sizden dolayı da pahalı demedim işletme pahalı vermiş fiyat. Tercih sizin sonuçta. Oradaki mevzu da düşük fiyata kaliteli tatil nasıl yapılabilir mevzuydu. Ben her şey dahil (alkolü bile gerçekten 5 yıldızlı otellerin halt ettiği ) 3 yıldızlı bir otelde geceliği eş ve çocuk dahil 1200 den kaldım bu sene.
Geçen sene bize kitap listesi verdiler, istediğimiz yerden aldık. Bu sene erken kayıt vs zarar ettiler herhalde, kitapları okuldan alacaksınız dediler. Kitaplara baktım, piyasada bulunan kitaplar hepsi. Ben dışardan 1500 gibi bir rakama hepsini alabiliyorum. Okul üç katını istiyor. Deneme sınavı parası ekliyoruz üzerine diyorlar, geçen sene aynı deneme sınavını biz yıllık 60 liraya yaptık devlet okulunda. Onun dışında yaptıkları deneme sınavları da o kadar tutsun, hadi zamlı 500-600 lira tutsun. Gerisi ne?9000 e yakın kitap ücreti istendi.aldık mecbur.kırtasiye kıyafet 4000 tuttu .a1...... de 07 kalemi 89 tl ye gördüm dün tey teyyy.bir adet kalemdi.
Normalde olması gereken sizin anlattığınız evet ama reel öyle değil. Şikayet var a bakın tonla şikayet var çözüm olmuş mu yok. Tek bu yıl değil ki. Ben bu fiyata götürüyorum ister kabul et ister etme deniyor. Holding neredeyse bu şirketler. Bizler başedebilir miyiz Şikayetlerle? 4 saat beden dersi mi olur diye şikayet ettim de ne oldu geçen yıl?Ben size zaten yaşayanlardan örnekleyerek bilgi verdim. ANKESOB fiyatı belirler .ATO'ya onaya gönderir. Ato bu zam çok da diyebilir ve fiyatı yayınlar henüz göremedim Ato'da dediğim oydu. Belirlenen fiyat Ankesobun şu an da Ato onay verirse o fiyat kalacak.
Devlet okulunda okul açılınca kayıt alınıyor genelde(Nerden baksanız 3 gün kayıtla geçer o ara orda da çok şikayetler olur falan) erken kayıt olmuyor özeldeki gibi.
Oğlum kreşe devam edecek, kitap masrafı 5.500 TL dediler. Ödeyeceğiz mecbur ama artık fiyatları takip edemiyorum..Demin 850 Tl kırtasiye alışverişe,3700 TL de okul forması ve eşofmanına bayıldık.Kitaplara para kalmadı onları sonra alacağız. Vay halimize ... ;(
Ay ciddi miiiAaa ben de vandayım.şimdi tek odalılar 2000, 2500.temmuzdan sonra dediğim gibi oldu ama.
İnanın birkaç belli başlı firmayı iyi tanıyorum. Hangi kolejlerde ve devlet okulunda hangi firmaya ait serviste olduğunu bile çok iyi hatırlıyorum .ok değil pandemi öncesiydi bu yaşananlar. Evet zaten o kadar yorucu şeylerle uğraşıyoruz ki her şeyden şikayet eden veli profili olmak kimse istemez ama gerçekten uğraşan veli profilleri var.Normalde olması gereken sizin anlattığınız evet ama reel öyle değil. Şikayet var a bakın tonla şikayet var çözüm olmuş mu yok. Tek bu yıl değil ki. Ben bu fiyata götürüyorum ister kabul et ister etme deniyor. Holding neredeyse bu şirketler. Bizler başedebilir miyiz Şikayetlerle? 4 saat beden dersi mi olur diye şikayet ettim de ne oldu geçen yıl?
Evet vallaAy ciddi miii
Kız benim sitede 3 binden yukarı oturan yok şu anda biz site olarak şanslıyız o zaman
haklısınız.herşeyi şikayet etsek bu seferde çocukların okulda huzurları kalmayacak.bir de bu boyutu var .mecbur kabullendik çareler düşünüyoruz.umarım bu eğitim öğretim yılını her çocuk mutlu olarak geçirir.tek bir çocuğun mutsuzluğu hepimizin günahı.İnanın birkaç belli başlı firmayı iyi tanıyorum. Hangi kolejlerde ve devlet okulunda hangi firmaya ait serviste olduğunu bile çok iyi hatırlıyorum .ok değil pandemi öncesiydi bu yaşananlar. Evet zaten o kadar yorucu şeylerle uğraşıyoruz ki her şeyden şikayet eden veli profili olmak kimse istemez ama gerçekten uğraşan veli profilleri var.
Çamaşır suyunu Domestos kullanma rica ederim. Merdivenaltı markalar neyimize yetmiyor? Hep israf, hep lüksAmannn neyse ne evet bizler çok müsrifiz itlraf ediyorum saçıp savuruyoruz ondan bu haldeyiz. Gidip temizliğimi yapayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?