- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
- Konu Sahibi handeac123
-
aman ikiz falan demeyin valla pişman olursunuz neden tek yumurtayı döllemedin diye hesap soranlar çikabilirSaat 02:00 olmuş ikizler uyuyor, duşumu alayım mis gibi kahve yapıp kk’da gezineyim dedim yeminle kahveden içemedim. Yorumların hangisini beğeneceğimi şaşırdım. Çok üzülüyorumeskiden ev alacağımız fiyata suan orta halli bi araba anca alınır… hangisini sayayım Neyse ben hepinize suan günümüz şartlarına uyan rahmetli Barış Akarsu’nun KİMDİR O şarkısını armağan ediyorum… şarkıyı bilen zaten anlar…
aman ikiz falan demeyin valla pişman olursunuz neden tek yumurtayı döllemedin diye hesap soranlar çikabilir
Napsin kııız...o da şükürcü bir dayının vitaminsiz çocuğu işte.. o tahtanin ucuna tutunurken bile , "lan biz hiç de aynı gemide filan değiliz, dur şunun ağzına iki tane çakıp ben bineyim tahtaya" diye duşunemiyo garibim, sırf vitaminsizlikten şükür ede ede armut gibi gömüldü gitti sulara rahmetli...aman jack de aklını başına toplasaydı belli öleceksin ne demeye o koca popoluyu hala oraya çıkariyorsun degilmi?
ama yok işte kafa basmıyor anlamiyo kölelerin yasadigi alanda ucuz bira icmekten beynine oksijen gitmedigi icin rose un önüne attigı kemikle yetinip öldü gittirose gemide elmas saklarken jack okyanusun dibinde kopek baliklarina yem olmakla mesguldu
bu devirde de iki yumurta ayni anda kullanmasaydiniz canim bu ne müsriflikAHSHSHDHFJJDJDJD nebilim çift yumurtlamışım Bi taşta iki masraf ay pardon kuş
Arkadas burda sunu demek istiyor et yeme makarna ye. O zaman gecinirsin. Toplumun şukurcu bir kesimi israrla anlamak istemiyor. Ben bu maasla 2 sene once etimi sutumu rahat alirken simdi alamiyorum. Sorun luks yasamak degil bundan 2 sene once yaptiklarimizi yapamamak. Bayan asgari ucretle calisa birisi sanirim. Siz ne kadar rutininizden bahsetsenizde o israrla 15 bin yeter yaa dicek hatta oh ben alamiyordum yapamiyordum iyi bile oldu diyordur belki icinden bu yazdiklarinin baska aciklamasi olamaz o nedenle bosuna bu bayani ikna etmeye calismayin ona gore 15 bin cok buyuk bir mebla geliyor cunku et yemiyor sinemaya gitmiyor normal markalardan giyinmiyor tatile gitmiyor. 15 bin maas alabilse yine ayni hayat standardini surdurucegi icin o para onu zengin ederİşte sorun da o, hiçbir şeye gelirimiz yetmiyor. Benim mesela ayda 3 kg kırmızı ete, somona yetmiyor. Gelir de artmıyor ekonomi malum. Borç sarmalı mı şimdi çözüm?
ahahahahahhaNapsin kız...o da şükürcü bir dayının vitaminsiz çocuğu işte.. o tahtanin ucuna tutunurken bile dur şunun ağzına iki tane çakıp ben bineyim diye duşunemiyo garibim sırf vitaminsizlikten şükür ede ede gömüldü gitti armut gibi rahmetli...
Vaay şantaj...ahahaha elin irlandalisi ne bilsin kız şantajı montajı , bu yöntemler bı tek bizim aklımıza geliyor farkında mısın? Nerden ogreniyosak artıkahahahahahha
ya o tahtaya gelene kadar birde filikaya falan binmiyo malımsonunu düşünen kahraman olamaz nede olsa diyip aç geldi ac gitti işte.
halbuki nü fotolarini herkese gösteririm deseydi ohoo bütün filikalar ona çalısırdi ama iste dedigin gibi vitaminsiz yapacak bisey yok
bu devirde de iki yumurta ayni anda kullanmasaydiniz canim bu ne müsriflik
Tam bir survivor sunKimseyi yargılamaya çalışmıyorum ben. Aylık gelirimi ve kiramı da soran olmadı zaten, o yüzden durduk yere de yazmadım. Gelir 8500 lira, kiram da 2000 lira.
şantaj bizim gobek adimizVaay şantaj...ahahaha elin irlandalisi ne bilsin kız şantajı montajı , bu yöntemler bı tek bizim aklımıza geliyor farkında mısın? Nerden ogreniyosak artık
Birsey eklemek istiyorum bir ara lcw ile calisiyordum uretici olarak. Dugmesine kadar teste yolluyorduk. Gonul rahatligi ile alabilirsiniz. Bende onceden onyargiliydim aman lcw diye vallahi diyorum ya kumasi birakin citcit dugme ustundeki susune kadar kimyasal ve cekme testleri yapiliyor . Testlerden gecmezse lcw kesinlikle mali sizden almiyor.İlk çocuğa ben de öyle, her şeyi niyeyse carters gap mayoral falan alırdım ki iyisi olduğunu düşünmeden, sağlıklı olduğu kanısına vararak.
İkinci çocukta ki biliyorsun 1 sene sonra, zara hm organic seriye düştüm, şuan lcw pahalı geliyor
O sophie nin iki modelini de almıştım mesela, elde tutmalı ve direkt zürafa olan, hatırlıyorum 69 tl idi tanesi macrocenter da indirim vardı, frosch marka biberon deterjanı için oraya girdiğimde görmüştüm.
Biberonlarım için ayrı yıkama aletimle deterjanım vardı sosjsjsjs
Ayol ne lüksmüş
seni zengin şeyİlk çocuğa ben de öyle, her şeyi niyeyse carters gap mayoral falan alırdım ki iyisi olduğunu düşünmeden, sağlıklı olduğu kanısına vararak.
İkinci çocukta ki biliyorsun 1 sene sonra, zara hm organic seriye düştüm, şuan lcw pahalı geliyor
O sophie nin iki modelini de almıştım mesela, elde tutmalı ve direkt zürafa olan, hatırlıyorum 69 tl idi tanesi macrocenter da indirim vardı, frosch marka biberon deterjanı için oraya girdiğimde görmüştüm.
Biberonlarım için ayrı yıkama aletimle deterjanım vardı sosjsjsjs
Ayol ne lüksmüş
İşte yemedigin için alakayı kuramıyor olma ihtimalin yüksek...Yemen gerekiyor aslında onu anlatmaya çalışıyoruzYani gerçekten ne alakası var şimdi? Balık yemenin gerekliliğinden hiç bahsetmedim ki. Kredi kartıyla alın dedim. Hiç öyle bir tartışma dahi olmadı yani. Size de iyi geceler.
Bayan sosyal degilki sorun orda. Isten eve evden ise gidiyormus ee yeter tabi 8500 tl ona su bayana yazmayin artik bence o kucuk dunyasinda mutlu iste anlatamazsiniz.Bir an önce “yahu normal olan bu değil, insanlar normal ihtiyaçları için, sosyalleşmek için bankaya borçlanmamalı” demezseniz hayatınız normale döndüğünde ve sosyal biri olduğunuzda üzüleceksiniz, benden söylemesi.
Seviyeli tartışmanız için ayrıca teşekkürler.
Siz 12 bin ile gecinemiyorsynuz asgari ücret alip 2 3 cocuk okutanlar ne desin okullar açılıyor öğrenci servisleri okul kırtasiye vs zor hersey okullarda pasta gunu meyve gunu cümle kurmakta zorlanıyorum desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?