Kadınlar Kulübü isimli bir sosyal platformda et alamadığımız, kahve icemedigimiz, tatile gidemedigimizi konuşuyoruz ve ekonomimiz "süper"!!! Hatırlamadığım bir gazeteci yazmisti "arkadaşlar benim tuzum kuru, ben yurtdisina çıkabilirim, guzel yerlerde yemek yer, lüks arabama biner, konserlere, tiyatroya giderim. Ben sizin için uğraşıyorum" diye ( gerçi artık ben herkesin her durumdan etkilendiğini düşünüyorum, dolar, euro malum) Ama gerçekten artik başkası için üzülme devrini kapattık ( burada futbol takimi gibi partizanca siyaset yapan yurdum insanından, telefon isteyen dedelerden bahsediyorum örneğin.) Su durumlara gelmemizi sağlayan, cebini dolduran, siyasetçileri geçtim kapi komsum, sulalemden birisi bile varsa hakkımı helal etmiyorum. Amacım siyaset değil, sadece avm'ye gidip yabancı insanların onlarca poşetler taşıdığı ortamda su alirken hesap yapmami sağlayan herkese, kendi ülkemde yabancı hissetmemi sağlayan herkese bir kez geldiğimiz hayatta söylenip duruyorum. Kim bile isteye ortak oluyorsa bu döngüye deli oluyorum. Burada kv, gorumce, es, cocuk muhabbetleri yerine ekonomi konuşuyoruz, yaa tabi hersey sukelaaa