'' MadaGaskar Makara topiği ''

Sen beni sevmiyorsun diye kıyamet koparıyor sonra

insan sevdiğini her haliyle sever diyor

anam ben seni her halince sevecem diye hacı gibi sakal bırakmak saç uzatmak mı zorundasın yahu

o da gıcık oluyor saçı öne gelince ama inat mıdır nedir kestirmiyor napayım

zaten yazın bile kabanla dolaşan tuhaf bir sevgilim var.. bazen bu tuhaflıkları yüzünden ayrılmak bile istiyorum

yazın kaban mı?
ilginçmiş sevgilin gerçekten canım ayrılacak kadar değil ama alışmaya çalış yani.
o senin giydiğine saçına başına hiç karışmıyo mu sen de ona söyle her halimle sev diye o zaman.

heyy ben geldim kimsecikler yok mu
sabah eşim 8de geldi, beraber uyuduk 12 de kalktım ben o hala uyuyor, kahvaltı hazırlıcam şimdiii
siz neler yapmaktasınız güzeller

canım , benim eşim de bi ara kısa saça taktı yani kısa dediğim kelden biraz daha kıllı kestrdi itiraz etmedim, çünkü ettikçe inat yapıyolar erkek milleti.. bütün yaz dolaştı öyle, en sonunda bana yakışmıyo dedi eski saçlarına döndü şimdide bikaç yıl sonra saçlarımı uzatıcam diyor heyy allahım naparsan yap diyorum çünkü başa çıkılmıyor.
sen erkek arkadaşına hiçç belli etme beğenmediğini, o zaten kendi kendine anlıcaktır, normal bişeymiş gbi davran

Harbiden çok tuhaf bir insan. İnsan değil ya uzaylı o, insan olamaz O bana karışmaz işte o nedenle sen de bana karışma diyor

Ben onunla görüşmeyi azaltıcam valla ya sevgim azalacak bu gidişle saçı yüzünden. İnat ya bu erkekleri anlamak zor vallahi

ben de diyorum öbür topikte neden ses seda yok. bizim hatunlar kaçıp kaçıp buraya gelmiş

ya tatlım bence ortak bi yol bulabilirsiniz mesela yazın kaban değilde hırka giymeye başlatabilrsin sonra belki saça da bi çözüm bulunur

hoşgeldin
bugün nasılsın canım dün geçti mi miden?

Hoşbuldum canım..
Gece dayanamayıp amcamla yengemi aradım, bi doktora gösterelim babamlar duyarsa paniklerler diye.
Neyse şakalaşa şakalaşa gittik hastaneye yediğine içtiğine dikkat edecek der diye düşündük.
Midemde asit birikmesi varmış, barsaklarımda mikrop varmış.
Yığdı hapı yığdı..
Ama daha iyiyim canım, sen nasılsın görüşmeyeli?

herkes geldi ben gidiyorum, off neyse görüşürüz kızlar gece gircem nasılsa inşallah burda olursunuz

aa çok geçmiş olsun canım :26::26: ne kadar kullanacaksın ilaçları çabuk geçer miymiş?
ben de iyiyim işte sınava çalışıyorum bu yıl bütle bari geçsem diye dua ediyorum bi yandan

herkes geldi ben gidiyorum, off neyse görüşürüz kızlar gece gircem nasılsa inşallah burda olursunuz

görüşürüz canım ben söz vermiim ama olurum büyük ihtimal

aa çok geçmiş olsun canım :26::26: ne kadar kullanacaksın ilaçları çabuk geçer miymiş?
ben de iyiyim işte sınava çalışıyorum bu yıl bütle bari geçsem diye dua ediyorum bi yandan

Kutular bittikten sonra bakıcakmış eğer lazımsa yine içcem galiba.
Hortum sokucaklar ağzıma.. (
Bi de baharat mideyi duman ediyormuş aklınızda bulunsun kuzum, ben baharata bayılırdım görüyorum zararlarını. (
Sen ne okuyordun canım? Ne sınavı bu?
Geçersin inş. bende dua okurum.

mytinywood hoşgeldiin. :))

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım ben de yemeğe gideceğim birazdan zaten
çok severim murathan abiyi

duman etti beni sabahtan beri :)) eski sevgilim yüzük takmış ya, fotoğraflarını gördüm. adı üstünde eski, sanane diyeceksiniz ama o kızla çıkmaya başlamadan bir hafta önce biz hala konuşuyorduk, beni sevdiğini falan söylüyordu. 1 ay önce de görme imkanım var mı falan diye mesaj attı hatta.. Ay ben spor yapmaya gidiyorum ağlamadan .

kıyamam tatlım yaa geçer umarım bi an önce,
ben de çok severim acıyı filan korkuyorum aslında bi gün delcem midemi diye :26:
tıp okuyorum canım ama okumuyo gibiyim notlarım çok gülünç yani. annem bile mezun olunca sana gelmem ben diyo
komite sistemi var bizde işte vize gibi ona çalışıyorum.

bir ay önce sevgilisi var mıydı yine?? çok sinir oluyorum bu duruma, başkasıyla çıkıyorsan beni rahat bırak değil mi o ne yaa. hayır sevgilisine de haksızlık yaptığı çok ayıp.
madem seni seviyordu niye onunla görüşmeye başladı. nefret ettim bi anda çocuktan
boşver güzelim o ne takarsa taksın sen takma kafana, erkek mi yok ya bulursun daha iyilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…