kıyamam tatlım yaa geçer umarım bi an önce,
ben de çok severim acıyı filan korkuyorum aslında bi gün delcem midemi diye :26:
tıp okuyorum canım ama okumuyo gibiyim notlarım çok gülünç yani. annem bile mezun olunca sana gelmem ben diyo
komite sistemi var bizde işte vize gibi ona çalışıyorum.
Canım benim aman nolur dikkat et..
Adam bana iştahını tutamıyorsan baharat yerken lansor iç bile dedi.
Pek sağlıklı değilmiş..
Bölümün çok güzel, bizim okulda da komite vardı galiba tek dersten kalınca, komple kalıyordun.
Arkadaş anlatmıştı bişeyler ama çok oldu kimisi aklımda.
bir ay önce sevgilisi var mıydı yine?? çok sinir oluyorum bu duruma, başkasıyla çıkıyorsan beni rahat bırak değil mi o ne yaa. hayır sevgilisine de haksızlık yaptığı çok ayıp.
madem seni seviyordu niye onunla görüşmeye başladı. nefret ettim bi anda çocuktan
boşver güzelim o ne takarsa taksın sen takma kafana, erkek mi yok ya bulursun daha iyilerini.
evet canım dikkat etmek lazım ama işte acısız da tadı çıkmıyo bazı şeylerin
teşekkür ederim, dersten kalmak yok hani bütün derslerin sınavı ortak oluyo üni sınavı gibi ondan kalıyorsun bütün yılı tekrar alıyorsun
canım ben şimdi yemeğe gidiyorum, çok kısa oldu kusura bakma, gelirim akşam yine
evet görmek istediğinde de o kızla çıkıyordu. :/ anlayamıyorum ya, göreyim dedi sonra yine geri çekti kendini. ben hep o kızla yapamaz, bana geri gelecek diye avutuyordum kendimi. beni sevdiğine inanmıştım sanırım. :/
Afiyet olsun, görüşürüzzz.. :))
hiiiç onu bekleme tatlım, dönse bile kabul etme. o sevgilisine bunu yapabiliyorsa sana da yapabilir, ayrıca seni bir kere bıraktı değil mi? bi daha hiç gerek yok. sıkma güzel canını değmez.
ökrürük krizi tuttu birşey yiyemeden geri geldim tatlım :120:
Hay Allah.
Nasıl oluyor o ya.
Bal ve limon ye. Anında geçiriyor canım..(
hııh geldim ben yinebeba haklısın canım, değmiyor. öyle görünce bi doldum sadece. :)
ben de anlamadım ya yemek yiyeceğimi anladı mikrop
yok ki canım odam da portakal almıştım onu yicem.
Kıyamam sana ya..
Geçmiş olsun canım..
yaptın mı sporunu :))
yani canım karaktersiz bi arkadaş gibime geldi benim.
sağol canım yaa bi birimiz hastayız bi birimiz güya spor yapan sağlıklı insanlarız hee
Allah büyük ya bulur yaptıklarını inşallah.
Yaptım sporumu oturuyorum şimdi. kahvaltıyla duruyorum daha bi şey yemedim. :))
Aay sorma canım, doğru diyorsun.
Sağlam yok.
noluyoooooooooo burrrrrrdaaaaaaaaaaaaaa
Basytım sizzzzziiiiiiiiiiiiii
hemen söyleyin naptınız okudum spor topiğin de kimler yaptım sporunu :128::129:
:125:Ben bügün gene oyun bozanlık yaptım çünkü misafirlerden ssonra ev bile temizlemedim temmelik yaptım zaten bacaklarım ağrıyor yağmur gelcek
Ama yarın devam edicem !! beba92 sen beni teşfik edersin !
bu saatte millet akşam yemeği yiyo kaçta kalkıyorsun sen
ben bi iyileşiiim çok taş olcam da işte..
Beenn saksı değilimmm, en çok ben taş olacağımmm en çok beennnnnnnnnnn...
bu saatte millet akşam yemeği yiyo kaçta kalkıyorsun sen
ben bi iyileşiiim çok taş olcam da işte..
yok tatlım ya 12 buçuk gibi kahvaltı ettik daha bi şey yemedim :))