Ay canım ya yeni gördüm kusura bakma..
Karnım çok fena ağrıyordu, halam da ders anlatmaya çağırdı çıktım cevap yazamadan sana..
Cıx tutmuyo.. (Bi tek ömerinki doğru çıktı.. (
Ay canım ya yeni gördüm kusura bakma..
Karnım çok fena ağrıyordu, halam da ders anlatmaya çağırdı çıktım cevap yazamadan sana..
geçmiş olsun myosotis neyin var:26::26:
senin şansın tatlım bana hiç çıkmıyo böyle şeyler bardak da 31 demiş zaten yıkıldım yaa
çok geçmiş olsun canım şimdi iyi misin
ne için ders çalışıyorsun hangi sınav yani o kadar çok var ki
Beraber cevap yazayım.
Canlar, çok fena karnım ağrıyor.
Ne içeyim kahve mi bi yol gösterin bana..
Halam YGSye girecek canım, açıköğretim seçmek için, sıfatı zarfı falan anlattım ona..
Beraber cevap yazayım.
Canlar, çok fena karnım ağrıyor.
Ne içeyim kahve mi bi yol gösterin bana..
Halam YGSye girecek canım, açıköğretim seçmek için, sıfatı zarfı falan anlattım ona..
karnınmı miden mi, eğer midense kahve daha beter yaparrr
çok farklı anlamışım ben halanı öğretmen sanmıştım :))
en güzeli sıcak su torbası tatlım benim kurtarıcım o yani, karın ağrısına iyi gelen bi içecek bilmiyorum ama midem kötü olunca ılık şerbet içerim ben
Geçmiş olsun canım, rezene varsa rezene çayı yap istersen? Sıcak su torbasını da göğüs altına tut, rahatlatır.. Ama karnına gelmesin dikkat et, göğüs altı.. Havluya sar sıcaklığı tamamen vermesin.. Çok geçmiş olsun.. );
burda kar yağıyo kızlar
Ilık şerbet nasıl yapılıyor??
Ay ben öleydim.
su ve şeker tatlım sadece ısıtıp içiyorum midem filan bulanınca, mideni mi üşüttün acaba sen barsaklarında sorun var mı?
akşam üstü dolu yağdı kafama :))
Teşekkür ederim sottile.
Rezene var mı bilmiyorum ki rakı gibi kokan mıydı o??
ya havalar ne güzel gidiyordu havuza filan yazılacaktık biz yalan oldu şimdi
Sorun yok ki bilmiyorum canım ama iki günde bir mide ağrısı çekiyorum.
ben yüzme bilmiyorum ya :) kücükken boğulma tehlikesi atlattığım için korkuyorum biraz. bu yaşıma kadar da öğrenemedim korkumdan. :)) şu fazlalıkları verip ders almayı düşünüyorum
Bilmiyorum ki, tuhaf bi kokusu var tüm bitki çayları gibi..Tohum şeklinde arpa şehriyenin yeşilimsi hali.. (; Sallama çay olarak varsa üstünde yazar zaten.. (; Ama miden ağrıyosa nası etkiler bilemedim, ben karın ağrısı için içiyodum.. ;s sıcak su torbası dene istersen.. Nane limon da rahatlatır ama nasıl rahatlattığını biliyoruz.. ;s
(
Vallahi çıldırmak üzereyim inanki.
Yatıyorum, midem geriliyor, ağrıyor.
Oturuyorum, katlanıyor, ağrıyor.
Yan yatıyorum, bu sefer bulanıyor.
Rezene yokmuş ki bizde, melisa var onu kaynatayım bari, belki psikolojik olarak iyi gelir.
Uyurken de sıcak su torbası koycam.