SehKer ÇiLekLi SakıZımIn KoKuSu. Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 3.422 21 38 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #561 Selam bebişler Çok yorgunum Ayşo neden skype da yoksun
bebaa hayat paylaşınca güzel Kayıtlı Üye 11 Şubat 2013 3.473 12 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #562 KedidirKedi .!.: Neree gidiyooonnn Genişletmek için tıkla... uzuuun bi tatile çıkıyorum canım kardeşin ne yaptı bu yıl girmedi demi o seneye girecek mi?
KedidirKedi .!.: Neree gidiyooonnn Genişletmek için tıkla... uzuuun bi tatile çıkıyorum canım kardeşin ne yaptı bu yıl girmedi demi o seneye girecek mi?
bebaa hayat paylaşınca güzel Kayıtlı Üye 11 Şubat 2013 3.473 12 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #563 SehKer .!.: Selam bebişler Çok yorgunum Ayşo neden skype da yoksun Genişletmek için tıkla... selam canım
SehKer .!.: Selam bebişler Çok yorgunum Ayşo neden skype da yoksun Genişletmek için tıkla... selam canım
SehKer ÇiLekLi SakıZımIn KoKuSu. Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 3.422 21 38 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #564 beba92 .!.: selam canım Genişletmek için tıkla... Selam canım Nasılsın ??
bebaa hayat paylaşınca güzel Kayıtlı Üye 11 Şubat 2013 3.473 12 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #565 SehKer .!.: Selam canım Nasılsın ?? Genişletmek için tıkla... fena değilim tatlım işte derslerle uğraşıyorum, tabi burdan çıkarsam senin nasıl gidiyo?
SehKer .!.: Selam canım Nasılsın ?? Genişletmek için tıkla... fena değilim tatlım işte derslerle uğraşıyorum, tabi burdan çıkarsam senin nasıl gidiyo?
SehKer ÇiLekLi SakıZımIn KoKuSu. Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 3.422 21 38 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #566 beba92 .!.: fena değilim tatlım işte derslerle uğraşıyorum, tabi burdan çıkarsam senin nasıl gidiyo? Genişletmek için tıkla... Derslerini çalış lütfen Bende iyiyim canım yarın misafir gelicek çok yoruldum hazırlık yapıyorum Son düzenleme: 11 Nisan 2013
beba92 .!.: fena değilim tatlım işte derslerle uğraşıyorum, tabi burdan çıkarsam senin nasıl gidiyo? Genişletmek için tıkla... Derslerini çalış lütfen Bende iyiyim canım yarın misafir gelicek çok yoruldum hazırlık yapıyorum
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 363 30 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #567 beba92 .!.: uzuuun bi tatile çıkıyorum canım kardeşin ne yaptı bu yıl girmedi demi o seneye girecek mi? Genişletmek için tıkla... Ohhh imii böyleee Seneye girecek canım o sınava SehKer .!.: Selam bebişler Çok yorgunum Ayşo neden skype da yoksun Genişletmek için tıkla... elam hoşgeldin ay nebilim sende yazmaysın zaten kimse yok ben de kapattım
beba92 .!.: uzuuun bi tatile çıkıyorum canım kardeşin ne yaptı bu yıl girmedi demi o seneye girecek mi? Genişletmek için tıkla... Ohhh imii böyleee Seneye girecek canım o sınava SehKer .!.: Selam bebişler Çok yorgunum Ayşo neden skype da yoksun Genişletmek için tıkla... elam hoşgeldin ay nebilim sende yazmaysın zaten kimse yok ben de kapattım
SehKer ÇiLekLi SakıZımIn KoKuSu. Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 3.422 21 38 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #568 KedidirKedi .!.: Ohhh imii böyleee Seneye girecek canım o sınava elam hoşgeldin ay nebilim sende yazmaysın zaten kimse yok ben de kapattım Genişletmek için tıkla... Hoş buldum tatlım Kız yoksun ki ne yazcam çok yoruldum bugünnnnnn
KedidirKedi .!.: Ohhh imii böyleee Seneye girecek canım o sınava elam hoşgeldin ay nebilim sende yazmaysın zaten kimse yok ben de kapattım Genişletmek için tıkla... Hoş buldum tatlım Kız yoksun ki ne yazcam çok yoruldum bugünnnnnn
bebaa hayat paylaşınca güzel Kayıtlı Üye 11 Şubat 2013 3.473 12 11 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #569 SehKer .!.: Derslerini çalış lütfen Bende iyiyim canım yarın misafir gelicek çok yoruldum hazırlık yapıyorum Genişletmek için tıkla... kolay gelsin tatlım, bize de geleceği zaman o misafir hazırlıkları hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo bana KedidirKedi .!.: Ohhh imii böyleee Seneye girecek canım o sınava elam hoşgeldin ay nebilim sende yazmaysın zaten kimse yok ben de kapattım Genişletmek için tıkla... hıh başarılar şimdiden Son düzenleme: 12 Nisan 2013
SehKer .!.: Derslerini çalış lütfen Bende iyiyim canım yarın misafir gelicek çok yoruldum hazırlık yapıyorum Genişletmek için tıkla... kolay gelsin tatlım, bize de geleceği zaman o misafir hazırlıkları hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo bana KedidirKedi .!.: Ohhh imii böyleee Seneye girecek canım o sınava elam hoşgeldin ay nebilim sende yazmaysın zaten kimse yok ben de kapattım Genişletmek için tıkla... hıh başarılar şimdiden
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 363 30 12 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #570 SehKer .!.: Hoş buldum tatlım Kız yoksun ki ne yazcam çok yoruldum bugünnnnnn Genişletmek için tıkla... varkende yazmıyorsun Nezaman yorulmuyon acaba yağmurlu günde cam silen sensin
SehKer .!.: Hoş buldum tatlım Kız yoksun ki ne yazcam çok yoruldum bugünnnnnn Genişletmek için tıkla... varkende yazmıyorsun Nezaman yorulmuyon acaba yağmurlu günde cam silen sensin
regen M.K.ATATÜRK Kayıtlı Üye 14 Nisan 2011 9.304 16 13 Nisan 2013 Konu Sahibi kedi35 #571 beba92 .!.: regencim üzüldüm ama ben :26::26: inatçı ve şımarık büyümüş demek ki boşveeer senin yok mu böyle gezip tozacağın arkadaşların onlarla takıl. o evde uyusun Genişletmek için tıkla... var canim da herkesin isi gücü var her zaman olmuyor o dedigin maalesef amaaaannn ben biliyorum ona yapacagimi dur sen, benim de var bi sInIrIm...
beba92 .!.: regencim üzüldüm ama ben :26::26: inatçı ve şımarık büyümüş demek ki boşveeer senin yok mu böyle gezip tozacağın arkadaşların onlarla takıl. o evde uyusun Genişletmek için tıkla... var canim da herkesin isi gücü var her zaman olmuyor o dedigin maalesef amaaaannn ben biliyorum ona yapacagimi dur sen, benim de var bi sInIrIm...