'' MadaGaskar Makara topiği ''

üşütsen ona da etki ederdi canım yine de kalın giyin :KK50:
bi de şerbet daha kötü yapmasın annene bi sor bence herşeyin iyisini anneler bilir :KK31:

:KK50::KK50: Annem evde yok kii..
Babam da yok.
Hastanede dedeme refakatçi kalıyor onlar, şimdi ararsam paniklerler.:///
Geçen midem ağrıdığında gözümü hstanede açmıştım.
Kardeşime söyleyeyim de bari yoklasın arada beni.. :KK50::KK50:
Sıcak su içeyim bari ben.:KK16::KK16:

:KK43:(
Vallahi çıldırmak üzereyim inanki. :KK50:
Yatıyorum, midem geriliyor, ağrıyor.
Oturuyorum, katlanıyor, ağrıyor.
Yan yatıyorum, bu sefer bulanıyor.
Rezene yokmuş ki bizde, melisa var onu kaynatayım bari, belki psikolojik olarak iyi gelir. :KK50::KK50:
Uyurken de sıcak su torbası koycam.:KK50::KK50::KK50:

Geçmiş olsun tatlım, şifa olur inşAllah, dikkat et.. ); Sıcak su torbasını oturduğun yerde de koyabilirsin, biraz yumuşatır hiç olmazsa.. );

geçmiş olsun canım ya, işte denizsiz yerde yaşamanın böyle bi eksisi var ama öğrenirsin sıkıntı olmaz yani :KK8::KK8:
fazlalıkları vermene yardımcı olurdu aslında ama sanırım sen bikininle hava atmayı tercih edersin :KK9::KK9:

eheheh kesinlikle :) en azından bikini giydiğimde göze batan bi şey olmasın :)) ama özel dersler de çok pahalı ya :/

Geçmiş olsun tatlım, şifa olur inşAllah, dikkat et.. ); Sıcak su torbasını oturduğun yerde de koyabilirsin, biraz yumuşatır hiç olmazsa.. );

Çok teşekkür ederim canım. :KK16:
Yapim ben o zaman sıcak su torbasını. Dursun karnımda. :KK43::KK43:

:KK50::KK50: Annem evde yok kii..
Babam da yok.
Hastanede dedeme refakatçi kalıyor onlar, şimdi ararsam paniklerler.:///
Geçen midem ağrıdığında gözümü hstanede açmıştım.
Kardeşime söyleyeyim de bari yoklasın arada beni.. :KK50::KK50:
Sıcak su içeyim bari ben.:KK16::KK16:

geçmiş olsun dedenin neyi var?
şerbet yap tatlım sen kardeşine de söyle kontrol etsin seni dediğin gibi. torbayı da yap koy üstüne. hastanelik olma şimdi iyileş bi an önce :KK16:

eheheh kesinlikle :) en azından bikini giydiğimde göze batan bi şey olmasın :)) ama özel dersler de çok pahalı ya :/

kimbilir yüzme hocan yakışıklı çıkar belki demi :KK9::KK9::KK9: özel ders alma canım büyükler için seanslar oluyo öyle birşey bulabilirsin.

geçmiş olsun dedenin neyi var?
şerbet yap tatlım sen kardeşine de söyle kontrol etsin seni dediğin gibi. torbayı da yap koy üstüne. hastanelik olma şimdi iyileş bi an önce :KK16:

kimbilir yüzme hocan yakışıklı çıkar belki demi :KK9::KK9::KK9: özel ders alma canım büyükler için seanslar oluyo öyle birşey bulabilirsin.

Sağol canım, Dedem felç geçirdi canım, kalp krizi falan bir sürü bişey..
Aile de bölündü iyice kim nerde belli değil.
Gülüyorum ağlanacak halime. :)))
Kalkacağım şimdi yapmak için. :KK16::KK16::KK16:

Sağol canım, Dedem felç geçirdi canım, kalp krizi falan bir sürü bişey..
Aile de bölündü iyice kim nerde belli değil.
Gülüyorum ağlanacak halime. :)))
Kalkacağım şimdi yapmak için. :KK16::KK16::KK16:

çoook geçmiş olsun tatlım,
anlıyorum durumunuzu benim de dedeler neneler hep hasta ama hayatta hepsi neyseki.
umarım iyileşir bi an evvel kalkar ayağa.
hadi sen yap da yat biraz. :KK5:

çoook geçmiş olsun tatlım,
anlıyorum durumunuzu benim de dedeler neneler hep hasta ama hayatta hepsi neyseki.
umarım iyileşir bi an evvel kalkar ayağa.
hadi sen yap da yat biraz. :KK5:

İnşallah canım inşallah..
Diğer dedemi felçten sonra kaybettim, ne yalan söyleyeyim bunda da hep umutsuzdum bu da mı acaba diye.
Allah ömrünü bitirmemiş demekki.. Çektirmesin diye dua ediyoruz artık..

Evet ben çıkayım.
Hepinizden Allah razı olsun.
Sıcak su da, şerbet de hepsi aklımda.
Çok öpüyorum sizi, sağolun yeniden çok çok.

:KK16::KK16::KK16:

Diğer dedemi felçten sonra kaybettim, ne yalan söyleyeyim bunda da hep umutsuzdum bu da mı acaba diye.

Evet ben çıkayım.

Çok geçmiş olsun canım dedene de.. Allah rahatlık versin, güzelce dinleniver.. (;

Evet ben çıkayım.

öyle şeyler düşünme tatlım :KK50:
Allah sıralı versin, kimseye çektirmesin inş.
sana da çok geçmiş iyi bak kendine.
yarın görüşürüz :KK5:

ben de çıkayım kızlar saati iki etmişiz :KK55:
iyi uykular tatlı rüyalar hepinize :KK3:

Günaydın herkese.. İyi pazarlar.. :KK16:

Dün sevdiceğimle piknik yaptık dolu yağdı :KK1: Ama yine de güzel geçti :KK16: Beraberliğimiz boyunca 2. defa piknik yapmış oldukk :KK16:

waaooww :KK53: adına çok sevindim canım bende jillian michaels 30 day yapıyorum o bitsin seninkine başlıycam. Bu arada sende çatlak problemi varmı ?

evet tatlım belimde göüğsümde yok sadece bacak içimde ince ince var birde kalçamın yanında onlarda kısa ve dar :KK59:

benim yoktu çatlağım allah kahretsin ki 2 sene önce 10 kılo aldım 42 den 52-53 kilo oldum :KK59: ondan oldu çatlaklar:KK59:

Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.

Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim

Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum

Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği :KK50::KK50:

Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye

Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum :KK50::KK50:

Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını :KK50::KK50:

Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı :KK53:

Saçları önüne geliyor gıcık oluyor

Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam :KK47:

Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum

Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.

Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim

Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum

Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği :KK50::KK50:

Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye

Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum :KK50::KK50:

Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını :KK50::KK50:

Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı :KK53:

Saçları önüne geliyor gıcık oluyor

Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam :KK47:

Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum

canım çok güldüm ya :KK9::KK9::KK9:
benim sevgilimde uzun saçlı ben seviyorum kıvır kıvır. :))
madem kendi de rahatsız oluyo neden kestirmiyo yani 3 numara olmak zorunda da değil ikna edebilirsin bence orta bi uzunluk bulabilirsiniz ikinizide mutlu edecek :13:

canım çok güldüm ya :KK9::KK9::KK9:
benim sevgilimde uzun saçlı ben seviyorum kıvır kıvır. :))
madem kendi de rahatsız oluyo neden kestirmiyo yani 3 numara olmak zorunda da değil ikna edebilirsin bence orta bi uzunluk bulabilirsiniz ikinizide mutlu edecek :13:

:-
hahaha bizimkinide saçları ense de , bizimki de kıvırcı bayılıyor saçlarını sevmeme hatta ensesini sevip pisi pisi yapıyorum kedi bibi mırlıyor
:KK1:

X