'' MadaGaskar Makara topiği ''

kıyamam tatlım yaa geçer umarım bi an önce,
ben de çok severim acıyı filan korkuyorum aslında bi gün delcem midemi diye :26:
tıp okuyorum canım ama okumuyo gibiyim notlarım çok gülünç yani. annem bile mezun olunca sana gelmem ben diyo :KK9:
komite sistemi var bizde işte vize gibi ona çalışıyorum.

Canım benim aman nolur dikkat et..
Adam bana iştahını tutamıyorsan baharat yerken lansor iç bile dedi.
Pek sağlıklı değilmiş.. :KK50:
Bölümün çok güzel, bizim okulda da komite vardı galiba tek dersten kalınca, komple kalıyordun.
Arkadaş anlatmıştı bişeyler ama çok oldu kimisi aklımda. :KK1:

Canım benim aman nolur dikkat et..
Adam bana iştahını tutamıyorsan baharat yerken lansor iç bile dedi.
Pek sağlıklı değilmiş.. :KK50:
Bölümün çok güzel, bizim okulda da komite vardı galiba tek dersten kalınca, komple kalıyordun.
Arkadaş anlatmıştı bişeyler ama çok oldu kimisi aklımda. :KK1:

evet canım dikkat etmek lazım ama işte acısız da tadı çıkmıyo bazı şeylerin :KK9::KK9:
teşekkür ederim, dersten kalmak yok hani bütün derslerin sınavı ortak oluyo üni sınavı gibi ondan kalıyorsun bütün yılı tekrar alıyorsun :KK14:
canım ben şimdi yemeğe gidiyorum, çok kısa oldu kusura bakma, gelirim akşam yine :KK3:

Son düzenleme:
bir ay önce sevgilisi var mıydı yine?? çok sinir oluyorum bu duruma, başkasıyla çıkıyorsan beni rahat bırak değil mi o ne yaa. hayır sevgilisine de haksızlık yaptığı çok ayıp.
madem seni seviyordu niye onunla görüşmeye başladı. nefret ettim bi anda çocuktan :KK47:
boşver güzelim o ne takarsa taksın sen takma kafana, erkek mi yok ya bulursun daha iyilerini. :KK16:

evet görmek istediğinde de o kızla çıkıyordu. :/ anlayamıyorum ya, göreyim dedi sonra yine geri çekti kendini. ben hep o kızla yapamaz, bana geri gelecek diye avutuyordum kendimi. beni sevdiğine inanmıştım sanırım. :/

evet canım dikkat etmek lazım ama işte acısız da tadı çıkmıyo bazı şeylerin :KK9::KK9:
teşekkür ederim, dersten kalmak yok hani bütün derslerin sınavı ortak oluyo üni sınavı gibi ondan kalıyorsun bütün yılı tekrar alıyorsun :KK14:
canım ben şimdi yemeğe gidiyorum, çok kısa oldu kusura bakma, gelirim akşam yine :KK3:

Afiyet olsun, görüşürüzzz.. :)) :KK16::KK16::KK16:

evet görmek istediğinde de o kızla çıkıyordu. :/ anlayamıyorum ya, göreyim dedi sonra yine geri çekti kendini. ben hep o kızla yapamaz, bana geri gelecek diye avutuyordum kendimi. beni sevdiğine inanmıştım sanırım. :/

hiiiç onu bekleme tatlım, dönse bile kabul etme. o sevgilisine bunu yapabiliyorsa sana da yapabilir, ayrıca seni bir kere bıraktı değil mi? bi daha hiç gerek yok. sıkma güzel canını değmez.

Afiyet olsun, görüşürüzzz.. :)) :KK16::KK16::KK16:

ökrürük krizi tuttu birşey yiyemeden geri geldim tatlım :120:

hiiiç onu bekleme tatlım, dönse bile kabul etme. o sevgilisine bunu yapabiliyorsa sana da yapabilir, ayrıca seni bir kere bıraktı değil mi? bi daha hiç gerek yok. sıkma güzel canını değmez.

ökrürük krizi tuttu birşey yiyemeden geri geldim tatlım :120:

Hay Allah.
Nasıl oluyor o ya.
Bal ve limon ye. Anında geçiriyor canım.. :KK43:(

hııh geldim ben yine :KK70: beba haklısın canım, değmiyor. öyle görünce bi doldum sadece. :)

noluyoooooooooo burrrrrrdaaaaaaaaaaaaaa

Basytım sizzzzziiiiiiiiiiiiii
:KK23:

hemen söyleyin naptınız okudum spor topiğin de kimler yaptım sporunu
:128::129:

:125:Ben bügün gene oyun bozanlık yaptım çünkü misafirlerden ssonra ev bile temizlemedim temmelik yaptım zaten bacaklarım ağrıyor yağmur gelcek:KK60:

Ama yarın devam edicem !! beba92 sen beni teşfik edersin !
:KK31:

noluyoooooooooo burrrrrrdaaaaaaaaaaaaaa

Basytım sizzzzziiiiiiiiiiiiii
:KK23:

hemen söyleyin naptınız okudum spor topiğin de kimler yaptım sporunu
:128::129:

:125:Ben bügün gene oyun bozanlık yaptım çünkü misafirlerden ssonra ev bile temizlemedim temmelik yaptım zaten bacaklarım ağrıyor yağmur gelcek:KK60:

Ama yarın devam edicem !! beba92 sen beni teşfik edersin !
:KK31:

ehehehe topik sahibi bizden tembel :KK53::KK53::KK53:
vercem ben sana coşkuyu tatlım çok deli fotolar koyarım hem temizliği hem sporu yaparsın :KK9::KK9:

X