'' MadaGaskar Makara topiği ''

İnşAllah ayynen devam eder canım.. (; Yeni nesiller artık mutlu olsunlar karışmayalım etmeyelim düşüncesindeler, ablamın kayınvalidesi de çok iyi insan.. O konuda haklısın, çok sıkı fıkı olunca cılkı çıkar, neticede öz annelerimizle hep tatlı tatlı geçinmedik, illa ki tartıştığımız zamanlar oldu fakat bunu kayınvalide ile yaparsak hiç hoş olmaz.. O sebepten mesafeli olmak en iyisi.. (;

Bu arada ebced hesabı ile sevgilinin burcuna bakılıyomuş, ben başka bişey sandım yaptım, ömerin burcu aslan, denilenleri yapınca aslan burcu çıktı, annesinin iki ismi var, genelde emin olunmuyo iki isim olunca ebced hesabına ama aslanı görünce şaşırdım.. :-)

bunları hep senden duyuyorum canım ya :) o nası bi şey :p

ayy hiç sorma zaten yeterince uzak şuan daha da gitmesin uzağa :KK9::KK9:

çok sevindim senin adına tatlım umarım heeep böyle severisiniz birbirinizi :KK16:
geçmiş olsun sevgiline, bitirir hayırlısıyla.

yaa bakamıyorum benim çarpmıyo böyle ortada sallanıyo cam bardağım yok kocaman kupayla deniyorum ondan galiba :KK53:

Çok saol tatlım, herkes kayınvalidesiyle iyi olur umarım.. (;
Kupanın ağzı geniş gelmiş olabilir, su bardağı gerekiyomuş.. (:-)

beceremedim ben heralde ya :) yanlış saymadıysam 24-25 çıktı. iyi iyi o zamana anca birini bulurum :KK70:

İyi iyi hadi sen erkencisin canım.. :-)

ya önce bakarken elim kaydı çat çat çarptı yüzük allah dedim 35-40 gidiyor bu :p

hahaha ben de 30 filan bekliyorum kendimden sevgilimde var halbuki ama okullar bitmeyecek galiba :KK9::KK9:
bide benim için bakar mısın belki tutar :KK53:

Benim burç tutmadı hanımlar.. Ebced olayı arapça ya, türkçeye çevrilince tuhaflık olmuş demek ki..:-)

bana fal deyince gözlerim 4 açılıyor ya :))

ayyyynen :KK9::KK9:
inanmıyorum sadece tahminler hoşuma gidiyo, ama bi kadın üç sayfa şey söyledi böyle yazdım hani tutturdu çoğunu şimdi bekliyorum hangileri çıkacak diye.
30 yaşında bi başarın var demişti belki de yüzüğü kapcam otuzumda gerçekten, ahahaha hayır yaa :KK53::KK53:

ayyyynen :KK9::KK9:
inanmıyorum sadece tahminler hoşuma gidiyo, ama bi kadın üç sayfa şey söyledi böyle yazdım hani tutturdu çoğunu şimdi bekliyorum hangileri çıkacak diye.
30 yaşında bi başarın var demişti belki de yüzüğü kapcam otuzumda gerçekten, ahahaha hayır yaa :KK53::KK53:

ahahah bi ara ben de çok gidiyodum ama yok ya, ben seviniyodum kadın isim veriyo aa bildi falan diye. arkadaşım diyodu sen farketmeden faldan önce söylüyosun zaten diye. :))

ahahah bi ara ben de çok gidiyodum ama yok ya, ben seviniyodum kadın isim veriyo aa bildi falan diye. arkadaşım diyodu sen farketmeden faldan önce söylüyosun zaten diye. :))

hahahaha yok ben hiç söylemiyodum özellikle dikkat ediyodum :KK9:
ama en son bi sapığa denk geldim bi daha da gitmedim :KK9::KK9:

aaa neyin var canım?? ben bugün çok tembelim ders çalışmam gerekiyordu ama savsakladım biraz :KK1:

ben uyumadım :KK36:

Ay canım ya yeni gördüm kusura bakma..
Karnım çok fena ağrıyordu, halam da ders anlatmaya çağırdı çıktım cevap yazamadan sana.. :KK16::KK16:

X