İnşAllah ayynen devam eder canım.. (; Yeni nesiller artık mutlu olsunlar karışmayalım etmeyelim düşüncesindeler, ablamın kayınvalidesi de çok iyi insan.. O konuda haklısın, çok sıkı fıkı olunca cılkı çıkar, neticede öz annelerimizle hep tatlı tatlı geçinmedik, illa ki tartıştığımız zamanlar oldu fakat bunu kayınvalide ile yaparsak hiç hoş olmaz.. O sebepten mesafeli olmak en iyisi.. (;
Bu arada ebced hesabı ile sevgilinin burcuna bakılıyomuş, ben başka bişey sandım yaptım, ömerin burcu aslan, denilenleri yapınca aslan burcu çıktı, annesinin iki ismi var, genelde emin olunmuyo iki isim olunca ebced hesabına ama aslanı görünce şaşırdım..
ayy hiç sorma zaten yeterince uzak şuan daha da gitmesin uzağa
çok sevindim senin adına tatlım umarım heeep böyle severisiniz birbirinizi
geçmiş olsun sevgiline, bitirir hayırlısıyla.
yaa bakamıyorum benim çarpmıyo böyle ortada sallanıyo cam bardağım yok kocaman kupayla deniyorum ondan galiba
beceremedim ben heralde ya :) yanlış saymadıysam 24-25 çıktı. iyi iyi o zamana anca birini bulurum
ya önce bakarken elim kaydı çat çat çarptı yüzük allah dedim 35-40 gidiyor bu
o nasıl yapılıyo, ben hiç beceremiyorum böyle şeyleri yaa
bunları hep senden duyuyorum canım ya :) o nası bi şey
hahaha ben de 30 filan bekliyorum kendimden sevgilimde var halbuki ama okullar bitmeyecek galiba
bide benim için bakar mısın belki tutar
Ben de okuduğum kadarıyla yapıyorum ama karışık bişeymiş, durun kendimi teyitliyorum şimdi, doğru çıkacak mı.. (
artık başkasının adına ne kadar olur bilmiyorum ama 31 çıktı canım ya
Benim burç tutmadı hanımlar.. Ebced olayı arapça ya, türkçeye çevrilince tuhaflık olmuş demek ki..
sağlık olsun canım fala inanma falsız kalma demişler demek ki işimize gelmiyosa inanmıcaz
Sevgilinin ismiyle annesinin ismini söylesene canım, bakalım doğru çıkacak mı..Burcunu söyleme ama ben bulayım..
hadi bak bakalım tatlım çok merak ettim :18:
eneeee kururum ya ben o zamana ne yaptın
bana fal deyince gözlerim 4 açılıyor ya :))
ayyyynen
inanmıyorum sadece tahminler hoşuma gidiyo, ama bi kadın üç sayfa şey söyledi böyle yazdım hani tutturdu çoğunu şimdi bekliyorum hangileri çıkacak diye.
30 yaşında bi başarın var demişti belki de yüzüğü kapcam otuzumda gerçekten, ahahaha hayır yaa
ahahah bi ara ben de çok gidiyodum ama yok ya, ben seviniyodum kadın isim veriyo aa bildi falan diye. arkadaşım diyodu sen farketmeden faldan önce söylüyosun zaten diye. :))
volkan ve hatice canım :)))
Canım farklı şekillerle denedim, hangisi doğruysa söyle bakim, tabi söylediklerimden biriyse..
Yengeç mi, yay mı??
balık canım yaaa
aaa neyin var canım?? ben bugün çok tembelim ders çalışmam gerekiyordu ama savsakladım biraz
ben uyumadım