'' MadaGaskar Makara topiği ''

bunları hep senden duyuyorum canım ya :) o nası bi şey

Çok saol tatlım, herkes kayınvalidesiyle iyi olur umarım.. (;
Kupanın ağzı geniş gelmiş olabilir, su bardağı gerekiyomuş.. (

beceremedim ben heralde ya :) yanlış saymadıysam 24-25 çıktı. iyi iyi o zamana anca birini bulurum

İyi iyi hadi sen erkencisin canım..

ya önce bakarken elim kaydı çat çat çarptı yüzük allah dedim 35-40 gidiyor bu

hahaha ben de 30 filan bekliyorum kendimden sevgilimde var halbuki ama okullar bitmeyecek galiba
bide benim için bakar mısın belki tutar

hahaha ben de 30 filan bekliyorum kendimden sevgilimde var halbuki ama okullar bitmeyecek galiba
bide benim için bakar mısın belki tutar

artık başkasının adına ne kadar olur bilmiyorum ama 31 çıktı canım ya

Benim burç tutmadı hanımlar.. Ebced olayı arapça ya, türkçeye çevrilince tuhaflık olmuş demek ki..

Benim burç tutmadı hanımlar.. Ebced olayı arapça ya, türkçeye çevrilince tuhaflık olmuş demek ki..

sağlık olsun canım fala inanma falsız kalma demişler demek ki işimize gelmiyosa inanmıcaz

bana fal deyince gözlerim 4 açılıyor ya :))

ayyyynen
inanmıyorum sadece tahminler hoşuma gidiyo, ama bi kadın üç sayfa şey söyledi böyle yazdım hani tutturdu çoğunu şimdi bekliyorum hangileri çıkacak diye.
30 yaşında bi başarın var demişti belki de yüzüğü kapcam otuzumda gerçekten, ahahaha hayır yaa

ahahah bi ara ben de çok gidiyodum ama yok ya, ben seviniyodum kadın isim veriyo aa bildi falan diye. arkadaşım diyodu sen farketmeden faldan önce söylüyosun zaten diye. :))

ahahah bi ara ben de çok gidiyodum ama yok ya, ben seviniyodum kadın isim veriyo aa bildi falan diye. arkadaşım diyodu sen farketmeden faldan önce söylüyosun zaten diye. :))

hahahaha yok ben hiç söylemiyodum özellikle dikkat ediyodum
ama en son bi sapığa denk geldim bi daha da gitmedim

aaa neyin var canım?? ben bugün çok tembelim ders çalışmam gerekiyordu ama savsakladım biraz

ben uyumadım

Ay canım ya yeni gördüm kusura bakma..
Karnım çok fena ağrıyordu, halam da ders anlatmaya çağırdı çıktım cevap yazamadan sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…