allah iyiliğini versin canım ya gülmekten bittim . damat heycandan gelin gülmekten gidiyordu...
iyiyim ya sabahtan biraz keyifsizdim sebepsiz yere. o yüzden spora falan da gitmek gelmedi içimden. ama akşama doğru keyfim geldi yerine. :)) sen nasılsın?
ya hem de nasıl travma, tamam Allah için gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar da var ama bazıları o kadar saçma ki inanasım gelmiyo, neyse fazla çekiştrmeyelim kk yı
ay dikkat et o zaman ayaklarını filan üşütme canım, üşüyünce ben de çok sancı çekiyorum. :44:
senin sevgilin var mı?
iyiyim ya sabahtan biraz keyifsizdim sebepsiz yere. o yüzden spora falan da gitmek gelmedi içimden. ama akşama doğru keyfim geldi yerine. :)) sen nasılsın?
sorun değil tatlım
güne girmemmi kız girdim tabi ki kaçarmı hiç
ben de dün çok keyifsizdim, egzersizlerimi bile zor zahmet yaptım, kötü bişey yoktur inşallah canım
Dikkat ettiğim zaman da sancım oluyo tatlım maalesef, kistim var.. );
Sevgilim var, var da uzakta olunca zor oluyo..
ben bugün çok tembelim tatlım yaa ders çalışmam gerekiyordu ama pek çalışmadım
yok canım ya, havalardan sanırım. dengem bozuldu, sabahtan güneşli akşama dolu yağıyor. :/ hiç de sevmem kapalı havayı, bir şey yapmak gelmiyor içimden. ama öbür topikte de söylediğim gibi 4 cm gitmiş belimden yanlış ölçmediysem. :)) bir motive oldum anlatamam.
ehehh o tembellik hepimizde var canım. :) ben de sabahtan bi saldım yemeği falan abarttım ama toparladım durumu :)
evet havalardandır, bahar yorgunluğu da çöker üstümüze yakındaageldi bahar ayları, gevşer gönül yayları demişler
4 cmmii kız harika valla bravo sanaaa
ben bugün çok tembelim tatlım yaa ders çalışmam gerekiyordu ama pek çalışmadım
en güzeli canım yaa kendi yaş grubun mu peki, ben annemin günlerini çook seviyorum hepsi annem gibi oldu artık ama sen gençlerle takılsan daha çok eğlenirsin tahminimce
günün biri aynı yaş grubu canım zaten o günü dışarda yapıyoruz sülenip püslenip atıyoz kendimizi güzel bi mekana yemeğimizi yiyip sohbetimizi ediyoz ohhh
bide siteyle olan gün var o her hafta oluyo oraya kim geliyo kim gidiyo bilmiyom aynı grupla gidiyom geliyom
sen derslerini ihmal etme bak kızarız sana
ahahah bebaa cok iyiymiş video yaa :)) ben youtube'a girince sürükleniyorum ordan oraya
geçmiş olsun canım ilaç kullanıyo musun?
benim de uzakta, çok iyi anlıyorum seni
ohh en güzeli canım yaa :))
dışarda gün yapmak çok güzel hiç temizlik derdi filan da yok :))
çalışıyorum da az çalışıyorum
Doğum kontrol hapı veriyo doktor küçülmesi için, ben de kilo aldırıyo diye içmiyorum.. Tiroid hastasıyım zaten, bi de o hormonlarımla oynamasın diye içmek istemiyorum..
Boş olmak insana neler yaptırıyo ya, kaç yaşında evlenicem olayı var ya, yüzükle yapılıyo, 26 yaşında evlencekmişim.. 1,5 yılım kalmış.. (Sevindim şimdi..
ben de canım durduramıyorum kendimi şuna da bakayım, ay bu da güzel saatler harcıyorum
Doğum kontrol hapı veriyo doktor küçülmesi için, ben de kilo aldırıyo diye içmiyorum.. Tiroid hastasıyım zaten, bi de o hormonlarımla oynamasın diye içmek istemiyorum..
Boş olmak insana neler yaptırıyo ya, kaç yaşında evlenicem olayı var ya, yüzükle yapılıyo, 26 yaşında evlencekmişim.. 1,5 yılım kalmış.. (Sevindim şimdi..
evet tatlım çok rahat oluyo ikram derdi yok temizlik derdi yok ohhh mis
az çalışmak yok canım tek sorumluluğun ders çalışmak