'' MadaGaskar Makara topiği ''

selam canım ben mutluyum gece gece bi elektrik geldi
sen nasılsın :))
Ohh ne güze, Allah nazardan saklasın, darısı hepimize fazlacası bana olsun.. Ya Hû, artık sıkıldım hayattan.. Bu kadar stabil olunamaz, bir ekşın olsun bir hareket olsun, tabi güzel bi sebeple olsun bunlar o ayrı..

canım buralardaydım aslında ya bir derdim varda gezdim biraz ne kadar ilginç topikler var orda
sen burda mıydın ki :44:

bende burdaydım canım
bir derdim var da takılmak zorunda kaldım kimse gelmeyince gerçekten konular değişik

ya ben de aslında hareketli bi insan değilim, bütün gün bi odanın içinde siftinip duruyorum ama şimdi regl zamanım yaklaştı arada bi enerji patlaması oluyo.

bende burdaydım canım
bir derdim var da takılmak zorunda kaldım kimse gelmeyince gerçekten konular değişik

bugün evde miydin canım hep?

ya ben de aslında hareketli bi insan değilim, bütün gün bi odanın içinde siftinip duruyorum ama şimdi regl zamanım yaklaştı arada bi enerji patlaması oluyo.

Ben de bir daralıyorum bir daralıyorum anlatamam.. ):

bugün evde miydin canım hep?

sabah kaltım temizlik yaptım tatlım bu defa cam silmedim çünkü yağış var yemek yaptım bitmiyo bu ev işleri
öğleden sonra yan bloktaki komşuma gittim geldim 2 saat falan oturdum oturmadım yine eve
öle geçti günüm sen neler yaptın ne zaman geliyorsun

Ben de bir daralıyorum bir daralıyorum anlatamam.. ):

herkese nasıl farklı yansıyo demek ki, benim hiç ağrım filan da olmaz göğüslerimden anlarım yaklaştığını davul gibi oluyolar
bi de boğazım bi açıldı ki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…