'' MadaGaskar Makara topiği ''

herkese nasıl farklı yansıyo demek ki, benim hiç ağrım filan da olmaz göğüslerimden anlarım yaklaştığını davul gibi oluyolar
bi de boğazım bi açıldı ki sorma

Benim de göğüslere hiç etki etmez.. Ama fena sancım olur.. Hayırlısı napalım..

silme camları silme karadeniz orası :)))
iyi ya komşuluk ilişkilerin var hiç yoktan sitede mi oturuyorsunuz siz?
canım hiç bilmiyorum önümüzdeki hafta gelcem büyük ihtimal ama görüşemeyiz sanırım çünkü annem bildiğin plan(lar) yapmış.

sende başlarsın canım başlarsın önemli olan sağlığına kavuşman

sağol canım özeniyorum da bu kalabalığı kaçırmak istemiyorum çünkü sonra yatarım ben kesin

uyandırır uyandırmaz mı kapıyı illa ben açıcam hemen açar yatağa kaçarım o da kovalar

bak seeeennn

muhtemelen çok zor oluyordur eşinin gece çalışması canım ya birde yeni evlisiniz daha allah kolaylık versin

aynen zor ama iyi ki haftada iki gün , yoksa bi hafta tek uyuduğumu düşünemiyorum:18::18: zaten tırsağım.. işte böyle böyle alışmaya çalışıyorum

evet canım yeni yapılan siteler varmış onların birinde oturuyoz ama tam neresi hala bilemiyom
komşular var çok şükür 6 ay oldu ama yeni tanışıyorum bi kaç arkadaş edindim canım
sorun değil canımcım ailenle zaman geçir

Benim de göğüslere hiç etki etmez.. Ama fena sancım olur.. Hayırlısı napalım..

ay dikkat et o zaman ayaklarını filan üşütme canım, üşüyünce ben de çok sancı çekiyorum. :44:
senin sevgilin var mı?

okumadan da durulmuyo ki bazen meraktan olsa okuyorum

ben hiç girmezdim bu ara durmadan orayı okuyorum canım ya, bağımlılık gibi sürekli takip etmeye başladım

çok sağol canım kusura bakmadığın için
ya inanılmaz gün yapıyo orda kadınlar aslında, onlardan birine girsen bi daha yalnız kalsam diye beklersin

hoşbulduk canım :) bu arada mesaj kutun dolmuş teşekkür edecektim edemedim :))

nerden bulduysam akşam akşam öldüm gülmekten :)

hiç farketmemişim canım boşalttım şimdi
nasılsın bugün :))

ben o hatayı yaptım her başlığa girmicem artık travma yaşıyom

ya hem de nasıl travma, tamam Allah için gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar da var ama bazıları o kadar saçma ki inanasım gelmiyo, neyse fazla çekiştrmeyelim kk yı

hiç farketmemişim canım boşalttım şimdi
nasılsın bugün :))

iyiyim ya sabahtan biraz keyifsizdim sebepsiz yere. o yüzden spora falan da gitmek gelmedi içimden. ama akşama doğru keyfim geldi yerine. :)) sen nasılsın?

[video=youtube;TeNwrpFujRM]http://www.youtube.com/watch?v=TeNwrpFujRM[/video] efsane video

sorun değil tatlım
güne girmemmi kız girdim tabi ki kaçarmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…