'' MadaGaskar Makara topiği ''

herkese nasıl farklı yansıyo demek ki, benim hiç ağrım filan da olmaz göğüslerimden anlarım yaklaştığını davul gibi oluyolar :KK8:
bi de boğazım bi açıldı ki sorma :KK56:

Benim de göğüslere hiç etki etmez.. :-) Ama fena sancım olur.. Hayırlısı napalım.. :-)

sabah kaltım temizlik yaptım tatlım bu defa cam silmedim çünkü yağış var yemek yaptım bitmiyo bu ev işleri :KK53:
öğleden sonra yan bloktaki komşuma gittim geldim 2 saat falan oturdum oturmadım yine eve :KK53:
öle geçti günüm sen neler yaptın ne zaman geliyorsun :nazar:

silme camları silme karadeniz orası :)))
iyi ya komşuluk ilişkilerin var hiç yoktan sitede mi oturuyorsunuz siz?
canım hiç bilmiyorum önümüzdeki hafta gelcem büyük ihtimal ama görüşemeyiz sanırım çünkü annem bildiğin plan(lar) yapmış. :KK50:

sende başlarsın canım başlarsın önemli olan sağlığına kavuşman:KK3:

sağol canım özeniyorum da bu kalabalığı kaçırmak istemiyorum çünkü sonra yatarım ben kesin :KK9:

uyandırır uyandırmaz mı:KK1::KK1::KK1: kapıyı illa ben açıcam:KK1: hemen açar yatağa kaçarım o da kovalar:KK48:

bak seeeennn :KK19:

muhtemelen çok zor oluyordur eşinin gece çalışması canım ya birde yeni evlisiniz daha allah kolaylık versin:KK9:

aynen zor ama iyi ki haftada iki gün , yoksa bi hafta tek uyuduğumu düşünemiyorum:18::18: zaten tırsağım.. işte böyle böyle alışmaya çalışıyorum:KK31:

silme camları silme karadeniz orası :)))
iyi ya komşuluk ilişkilerin var hiç yoktan sitede mi oturuyorsunuz siz?
canım hiç bilmiyorum önümüzdeki hafta gelcem büyük ihtimal ama görüşemeyiz sanırım çünkü annem bildiğin plan(lar) yapmış. :KK50:

sağol canım özeniyorum da bu kalabalığı kaçırmak istemiyorum çünkü sonra yatarım ben kesin :KK9:

bak seeeennn :KK19:

evet canım yeni yapılan siteler varmış onların birinde oturuyoz ama tam neresi hala bilemiyom :KK53:
komşular var çok şükür 6 ay oldu ama yeni tanışıyorum bi kaç arkadaş edindim canım :KK31:
sorun değil canımcım ailenle zaman geçir :KK34:

Benim de göğüslere hiç etki etmez.. :-) Ama fena sancım olur.. Hayırlısı napalım.. :-)

ay dikkat et o zaman ayaklarını filan üşütme canım, üşüyünce ben de çok sancı çekiyorum. :44:
senin sevgilin var mı? :KK19:

okumadan da durulmuyo ki bazen meraktan olsa okuyorum:KK6::KK6:

ben hiç girmezdim bu ara durmadan orayı okuyorum canım ya, bağımlılık gibi sürekli takip etmeye başladım :KK9:

evet canım yeni yapılan siteler varmış onların birinde oturuyoz ama tam neresi hala bilemiyom :KK53:
komşular var çok şükür 6 ay oldu ama yeni tanışıyorum bi kaç arkadaş edindim canım :KK31:
sorun değil canımcım ailenle zaman geçir :KK34:

çok sağol canım kusura bakmadığın için :KK54:
ya inanılmaz gün yapıyo orda kadınlar aslında, onlardan birine girsen bi daha yalnız kalsam diye beklersin :KK9:

hoşbulduk canım :) bu arada mesaj kutun dolmuş teşekkür edecektim edemedim :))

nerden bulduysam akşam akşam öldüm gülmekten :)

hiç farketmemişim canım boşalttım şimdi :KK34:
nasılsın bugün :))

iyiyim ya sabahtan biraz keyifsizdim sebepsiz yere. o yüzden spora falan da gitmek gelmedi içimden. ama akşama doğru keyfim geldi yerine. :)) sen nasılsın?

[video=youtube;TeNwrpFujRM]http://www.youtube.com/watch?v=TeNwrpFujRM[/video] efsane video :KK9::KK9:

çok sağol canım kusura bakmadığın için :KK54:
ya inanılmaz gün yapıyo orda kadınlar aslında, onlardan birine girsen bi daha yalnız kalsam diye beklersin :KK9:

sorun değil tatlım :KK34::KK34:
güne girmemmi kız girdim tabi ki kaçarmı hiç :KK9::KK9::KK9:

X