'' MadaGaskar Makara topiği ''

iyiyim ya sabahtan biraz keyifsizdim sebepsiz yere. o yüzden spora falan da gitmek gelmedi içimden. ama akşama doğru keyfim geldi yerine. :)) sen nasılsın?

ben de dün çok keyifsizdim, egzersizlerimi bile zor zahmet yaptım, kötü bişey yoktur inşallah canım:KK19:

ya hem de nasıl travma, tamam Allah için gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar da var ama bazıları o kadar saçma ki inanasım gelmiyo, neyse fazla çekiştrmeyelim kk yı:KK53::KK53:

banada öle geliyo ama bişi demiyelim haklısın :KK23::KK23:

ay dikkat et o zaman ayaklarını filan üşütme canım, üşüyünce ben de çok sancı çekiyorum. :44:
senin sevgilin var mı? :KK19:

Dikkat ettiğim zaman da sancım oluyo tatlım maalesef, kistim var.. );
Sevgilim var, var da uzakta olunca zor oluyo..

iyiyim ya sabahtan biraz keyifsizdim sebepsiz yere. o yüzden spora falan da gitmek gelmedi içimden. ama akşama doğru keyfim geldi yerine. :)) sen nasılsın?

ben bugün çok tembelim tatlım yaa ders çalışmam gerekiyordu ama pek çalışmadım :KK17:

sorun değil tatlım :KK34::KK34:
güne girmemmi kız girdim tabi ki kaçarmı hiç :KK9::KK9::KK9:

en güzeli canım yaa kendi yaş grubun mu peki, ben annemin günlerini çook seviyorum hepsi annem gibi oldu artık ama sen gençlerle takılsan daha çok eğlenirsin tahminimce :KK9::KK9:

ben de dün çok keyifsizdim, egzersizlerimi bile zor zahmet yaptım, kötü bişey yoktur inşallah canım:KK19:

yok canım ya, havalardan sanırım. dengem bozuldu, sabahtan güneşli akşama dolu yağıyor. :/ hiç de sevmem kapalı havayı, bir şey yapmak gelmiyor içimden. ama öbür topikte de söylediğim gibi 4 cm gitmiş belimden yanlış ölçmediysem. :)) bir motive oldum anlatamam.

yok canım ya, havalardan sanırım. dengem bozuldu, sabahtan güneşli akşama dolu yağıyor. :/ hiç de sevmem kapalı havayı, bir şey yapmak gelmiyor içimden. ama öbür topikte de söylediğim gibi 4 cm gitmiş belimden yanlış ölçmediysem. :)) bir motive oldum anlatamam.

evet havalardandır, bahar yorgunluğu da çöker üstümüze yakındaa:KK53::KK53: geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları demişler:KK9::KK9::KK9:
4 cmmii kız harika valla bravo sanaaa:KK9::KK9:

ehehh o tembellik hepimizde var canım. :) ben de sabahtan bi saldım yemeği falan abarttım ama toparladım durumu :)

ay ama sınavım var perşembe günü olmaz ki yat yat sınıfta kalcam :KK9::KK9::KK9:

yaa iğrenç diceksiniz ama acayip güldüm buna ben :KK53:

[video=youtube;H8XrjqAZS1c]http://www.youtube.com/watch?v=H8XrjqAZS1c[/video]

evet havalardandır, bahar yorgunluğu da çöker üstümüze yakındaa:KK53::KK53: geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları demişler:KK9::KK9::KK9:
4 cmmii kız harika valla bravo sanaaa:KK9::KK9:

tartıda hiçbir değişiklik yok ama ben de şaşırdım valla daha bir hafta falan oldu :)) darısı hepimizin başına canım. daha çok yolum var benim :p

ben bugün çok tembelim tatlım yaa ders çalışmam gerekiyordu ama pek çalışmadım :KK17:

en güzeli canım yaa kendi yaş grubun mu peki, ben annemin günlerini çook seviyorum hepsi annem gibi oldu artık ama sen gençlerle takılsan daha çok eğlenirsin tahminimce :KK9::KK9:

günün biri aynı yaş grubu canım zaten o günü dışarda yapıyoruz sülenip püslenip atıyoz kendimizi güzel bi mekana yemeğimizi yiyip sohbetimizi ediyoz ohhh :KK1:
bide siteyle olan gün var o her hafta oluyo oraya kim geliyo kim gidiyo bilmiyom aynı grupla gidiyom geliyom :KK1:
sen derslerini ihmal etme bak kızarız sana :KK20:

günün biri aynı yaş grubu canım zaten o günü dışarda yapıyoruz sülenip püslenip atıyoz kendimizi güzel bi mekana yemeğimizi yiyip sohbetimizi ediyoz ohhh :KK1:
bide siteyle olan gün var o her hafta oluyo oraya kim geliyo kim gidiyo bilmiyom aynı grupla gidiyom geliyom :KK1:
sen derslerini ihmal etme bak kızarız sana :KK20:

ohh en güzeli canım yaa :))
dışarda gün yapmak çok güzel hiç temizlik derdi filan da yok :))
çalışıyorum da az çalışıyorum :KK17:

ahahah bebaa cok iyiymiş video yaa :)) ben youtube'a girince sürükleniyorum ordan oraya :KK70:

geçmiş olsun canım ilaç kullanıyo musun?
benim de uzakta, çok iyi anlıyorum seni :KK50:

Doğum kontrol hapı veriyo doktor küçülmesi için, ben de kilo aldırıyo diye içmiyorum.. Tiroid hastasıyım zaten, bi de o hormonlarımla oynamasın diye içmek istemiyorum..

Boş olmak insana neler yaptırıyo ya, kaç yaşında evlenicem olayı var ya, yüzükle yapılıyo, 26 yaşında evlencekmişim.. 1,5 yılım kalmış.. (:-) Sevindim şimdi.. :-)

ohh en güzeli canım yaa :))
dışarda gün yapmak çok güzel hiç temizlik derdi filan da yok :))
çalışıyorum da az çalışıyorum :KK17:

evet tatlım çok rahat oluyo ikram derdi yok temizlik derdi yok ohhh mis :KK34::KK34:
az çalışmak yok canım tek sorumluluğun ders çalışmak :KK20:

Doğum kontrol hapı veriyo doktor küçülmesi için, ben de kilo aldırıyo diye içmiyorum.. Tiroid hastasıyım zaten, bi de o hormonlarımla oynamasın diye içmek istemiyorum..

Boş olmak insana neler yaptırıyo ya, kaç yaşında evlenicem olayı var ya, yüzükle yapılıyo, 26 yaşında evlencekmişim.. 1,5 yılım kalmış.. (:-) Sevindim şimdi.. :-)

nası yapılıyo o ya :p hemen merak ettim bak :)) ben de telefona indirdiğim bi uygulamayla fal baktırıyorum. kahve fincanının fotoğrafını gönderiyorum yarım saate yorumlanıyor. :p aşk çıktı kısa zamanda :)

ben de canım durduramıyorum kendimi şuna da bakayım, ay bu da güzel saatler harcıyorum :KK1::KK1:

vallahi ya :) bi de geçen dönem bi uyku problemim vardı. bildiğin depresyon atlattım. bütün gece ayaktaydım öğlene kadar. hep youtube. :)) tabi bu arada bütün derslerden kaldım o ayrı mevzu.

anladım tatlım yumurtalıklarındaysa kötü huylu olmaz genelde ama bence yine de kullan ilacını :KK31:
aa ben onu beceremedim canım benim için de yapabilir misin yapılıyosa :KK52: ehehe hadi hayırlısı bakalım belli mi olur belki sevgilin sürpriz yapar :132:

evet tatlım çok rahat oluyo ikram derdi yok temizlik derdi yok ohhh mis :KK34::KK34:
az çalışmak yok canım tek sorumluluğun ders çalışmak :KK20:

haklısın canım ya, tek yapacağım şey çalışmak aslında. ne biçim suçlu hissettim şimdi :KK17:

X