'' MadaGaskar Makara topiği ''

selam canım ben mutluyum gece gece bi elektrik geldi :KK23:
sen nasılsın :))
Ohh ne güze, Allah nazardan saklasın, darısı hepimize fazlacası bana olsun.. :-) Ya Hû, artık sıkıldım hayattan.. Bu kadar stabil olunamaz, bir ekşın olsun bir hareket olsun, tabi güzel bi sebeple olsun bunlar o ayrı.. :-)

canım buralardaydım aslında ya bir derdim varda gezdim biraz ne kadar ilginç topikler var orda:KK53:
sen burda mıydın ki :44:

bende burdaydım canım :KK14:
bir derdim var da takılmak zorunda kaldım kimse gelmeyince gerçekten konular değişik :KK53:

Ohh ne güze, Allah nazardan saklasın, darısı hepimize fazlacası bana olsun.. :-) Ya Hû, artık sıkıldım hayattan.. Bu kadar stabil olunamaz, bir ekşın olsun bir hareket olsun, tabi güzel bi sebeple olsun bunlar o ayrı.. :-)

ya ben de aslında hareketli bi insan değilim, bütün gün bi odanın içinde siftinip duruyorum ama şimdi regl zamanım yaklaştı arada bi enerji patlaması oluyo. :KK1:

bende burdaydım canım :KK14:
bir derdim var da takılmak zorunda kaldım kimse gelmeyince gerçekten konular değişik :KK53:

bugün evde miydin canım hep? :KK53:

ya ben de aslında hareketli bi insan değilim, bütün gün bi odanın içinde siftinip duruyorum ama şimdi regl zamanım yaklaştı arada bi enerji patlaması oluyo. :KK1:

bugün evde miydin canım hep? :KK53:

sabah kaltım temizlik yaptım tatlım bu defa cam silmedim çünkü yağış var yemek yaptım bitmiyo bu ev işleri :KK53:
öğleden sonra yan bloktaki komşuma gittim geldim 2 saat falan oturdum oturmadım yine eve :KK53:
öle geçti günüm sen neler yaptın ne zaman geliyorsun :nazar:

Ben de bir daralıyorum bir daralıyorum anlatamam.. ):

herkese nasıl farklı yansıyo demek ki, benim hiç ağrım filan da olmaz göğüslerimden anlarım yaklaştığını davul gibi oluyolar :KK8:
bi de boğazım bi açıldı ki sorma :KK56:

X