Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldimmmm heyoo toplaştıkkk
selam kızlar her iki topikde dönüp duruyorum nasılsınız
ben de geldimmmm heyoo toplaştıkkk
Selam hanımlar, nasılsınız? (;
aaa neyin var canım?? ben bugün çok tembelim ders çalışmam gerekiyordu ama savsakladım biraz
ben uyumadım
naabeer :13::13:
selam canım nasılsın :))
naabeer :13::13:
selam canım nasılsın :))
nerdeydin o zaman
iyiyim cnm işte nolsun yalnız yalnız yatıcam bu gece
iyiyim canım teşekkürler hatta günden güne dahada iyi oluyorum ağrılarım hafifledi vücudum alışıyor artık
Ohh ne güze, Allah nazardan saklasın, darısı hepimize fazlacası bana olsun.. Ya Hû, artık sıkıldım hayattan.. Bu kadar stabil olunamaz, bir ekşın olsun bir hareket olsun, tabi güzel bi sebeple olsun bunlar o ayrı..selam canım ben mutluyum gece gece bi elektrik geldi
sen nasılsın :))
canım buralardaydım aslında ya bir derdim varda gezdim biraz ne kadar ilginç topikler var orda
sen burda mıydın ki :44:
kocacın nöbete mi gitti, gel pijama partisi yapalım
ohooo siz alıştınız ben daha başlayamadım bile. hiç sevmiyorum gribi hiç
Ohh ne güze, Allah nazardan saklasın, darısı hepimize fazlacası bana olsun.. Ya Hû, artık sıkıldım hayattan.. Bu kadar stabil olunamaz, bir ekşın olsun bir hareket olsun, tabi güzel bi sebeple olsun bunlar o ayrı..
bende burdaydım canım
bir derdim var da takılmak zorunda kaldım kimse gelmeyince gerçekten konular değişik
bende burdaydım canım
bir derdim var da takılmak zorunda kaldım kimse gelmeyince gerçekten konular değişik
ayy evet gitti valla , sabah gelicek, birlikte uyuruz artık
ya ben de aslında hareketli bi insan değilim, bütün gün bi odanın içinde siftinip duruyorum ama şimdi regl zamanım yaklaştı arada bi enerji patlaması oluyo.
ya ben de aslında hareketli bi insan değilim, bütün gün bi odanın içinde siftinip duruyorum ama şimdi regl zamanım yaklaştı arada bi enerji patlaması oluyo.
bugün evde miydin canım hep?
kocacın nöbete mi gitti, gel pijama partisi yapalım
ohooo siz alıştınız ben daha başlayamadım bile. hiç sevmiyorum gribi hiç
ben o sabah uykularına doyamıyorum yaa bıraksalar iki sabahı birleştircem,
seni uyandırmasa bari gelsin yatsın sessizce
Ben de bir daralıyorum bir daralıyorum anlatamam.. ):