'' MadaGaskar Makara topiği ''

ben geldim muhabbet bitmiş iyi mi neyse duşa girdim başımın ağrısı geçti Allahtann ohh ya rahatladım nasıl çatlıyodu başım

otubüslambası sana birşey sorucam canım, senin sporla ilgili topiğin vardı farkı gördnmü kendin de o resimdeki hatunlar gibi oldumu

ben geldim muhabbet bitmiş iyi mi neyse duşa girdim başımın ağrısı geçti Allahtann ohh ya rahatladım nasıl çatlıyodu başım

saatler olsun canım :)
ya benim ders çalışmam lazım o yüzden fazla takılmak istemiyorum çıktım geri girdim bi işim vardı şimdi yine gidiyorum, gelmişken merhaba diyeyim dedim

saatler olsun canım :)
ya benim ders çalışmam lazım o yüzden fazla takılmak istemiyorum çıktım geri girdim bi işim vardı şimdi yine gidiyorum, gelmişken merhaba diyeyim dedim

sağol canımm hadi o zaman git dersini çalış engellemeyelim senii yarın görüşürüz artık

Çok tembelim sabahları uyanamıyorum ya günde 12-13-14 saat uyuyorum okula gitmiyorum sebepsiz yere.. tembellik işte

canım tamamen alışkanlık da olabilir depresyon belirtisi de olabilir :26::26: birinci seçeneği düşünerek düzene sokmaya çalış kendini, gündüz mü uyuyorsun peki gece uyuyabiliyo musun?

Benden size süper bir şarkı gelsin

Bu gece eğlenelim muhabbet olsun
Masamızın üstüne rakılar dolsun
İçip sarhoş olalım muhabbet olsun
Muhabbet, muhabbet, muhabbet olsun

Çalsın sazlar davullar muhabbet olsun
Eğlenelim beraber halay tutulsun
Bitmesin bu gecemiz sabahı bulsun

Yavaş yavaş içelim muhabbet olsun
Boşalmış kadehlere rakılar dolsun
Eğlenmeyen dostlarım yanımda olsun

Rüya Çagla - Muhabbet Olsun. - Müzik - Zapkolik

canım tamamen alışkanlık da olabilir depresyon belirtisi de olabilir :26::26: birinci seçeneği düşünerek düzene sokmaya çalış kendini, gündüz mü uyuyorsun peki gece uyuyabiliyo musun?

Gece uyuyorum canım öğlene kadar yatıyorum.. Ama istesem her an uyuyabilirim öyle bir potansiyelim var

İşte dediğim gibi bir de erken uyanma topiği mi açsak napsak.. spor topiği sayesinde spora basladım.. kitap topiği sayesinde kitap okumaya başladım.. bi de erken uyanma topiği olsunn

o zaman gece 11 12 gibi değilde 9 10 gibi yat bi gün sabaha da üç farklı saat kur ama uzağa koy yataktan kalkmak zorunda bırak kendini hem alışkın olduğundan bi iki saat uyuyarak vücudunu alıştırmaya başlarsın hem de erken kalkarsın canım :)) benim iki saatim var biri yanımda biri masada yoksa ben de uyuyorum deli gibi kalkamıyorum hiç :)))

Son düzenleme:

Anladım canım yarın deneyeyim o zaman

Baba - oğul harlem shake yapıyorlar izlesene ya çok eğlenceli

Harlem Shake With My Son - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…