• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mad parfum onerisi olan var mi?

caresizlikzor

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
194
50
18
19
ogrenciyim o yuzden mad gibi markalardan parfum ariyorum cok kalici olmadiginin farkindayim genelinin ama yine de digerlerine kiyasla daha kalici agir olmayan hos kokan bir parfum ariyorum onerisi olan var mi?

D&P N1 Noa öneririm. Madden memnun kalmadım. Bı kaç muadil denedim pek basarili değiller bence.

ogrenciyim o yuzden mad gibi markalardan parfum ariyorum cok kalici olmadiginin farkindayim genelinin ama yine de digerlerine kiyasla daha kalici agir olmayan hos kokan bir parfum ariyorum onerisi olan var mi?
Mad parfüm premium serileri var onlar çok kalıcı ben genelde orjinal parfüm kullanırım ama günlükte orjinal ziyan olmasın diye mad serisinden kullanıyorum yıkasam bile hala kıyafette kalıyor en son dışı altın rengi ismide gold ile başlıyor onu kullanıp bitirdim tekrar almam gerekiyor ya aynısını yada başka alacağım tavsiye ederim

Y101 libre Y102 libre intense ve w222 olympea tavsiye ederim hepsi de çok kalıcı kokular w222 özellikle siz gitmeden kokunuz gider önce..

Son düzenleme:
Bence hiçbiri asla aynı kokmuyorlar. Muadil konusunda muscent en iyisi çoğu markayı denedim.

Back