Maas Zammi

Ben maaş konularını artık akışına biraktim

Bu hesapta bir hata olması lazım

Zarf içinde maaş zammının iletilmesi şık bir hareket. Bir çok iş yeri alınan zammı bile belirtmiyor. Bir çok kişi zammını Ocak ayı bodrosunda görüyor. Çalışanın alacağı zammı öğrenme hakkını bile elinden alıyorlar.
Sanırım çalıştığın kurum iyi bir yer var yerlerin olması sevindirici ama bir elin 5 parmağını geçmiyor.

Bu hesapta bir hata olması lazım
Bence de biliyor musunuz, hadi yüzde 35 vergi kesimini geçtim, 15 günlük maaş farkı da hesaba uymuyor ki, yani açıklanan zam oranından düşük yatırıldı. bugün babamla düşünüp durduk, bir şeyler uymuyor. Yarın gidip özlüğü mü bassam ne

Yani tabi benim arkadaş çevrem muhtemelen sizden büyüktür, asistandınız sanırım, ama yine de bahsettiginiz rakam çok düşük geldi onlara kıyasla bu iste bir yanlışlık var

İsim ve konuyu görünce ‘ aaa hiçbir şeyden memnun olmayan, çalışmaya asla gönlü olmayan üye’ konu açmış dedim.
Konuyu okuyunca emin oldum, ülke ortalamasının kat kat üstünde zam almışsınız yine memnun değilsiniz. Gerçekten çok garip.

Yani tabi benim arkadaş çevrem muhtemelen sizden büyüktür, asistandınız sanırım, ama yine de bahsettiginiz rakam çok düşük geldi onlara kıyasla bu iste bir yanlışlık var
Evet 2 buçuk senelik asistan doktorum, doğru hatırlıyorsunuz ancak maaş bordromda belirtilen rakama uygulanması beklenen zam miktarının hakikaten çok altında bir miktar. Bu hafta bir didikleyeyim bakayım ben bu durumu. Hoş , yarın acil nöbetçisiyim, işim çarşambaya kaldı

Teşekkür ederim görüşleriniz için

Şubat 15te belli olacak, döner sermaye, acil fark(veya biriminizin farkı) aralık ayına göre yattı, esas o kalemler zamlı şubatta yatacak.
Yani bizim öyle şuan 4 ayrı kalemde yatıyor (total 62-65 bin)
+az geldiği için müdürlüğe sormuştuk

Benim maaş 15 eşimin 20 aldı. Asla yeterli değil. Bir zamanlar 2 memur maaşına yakın aldığım işte terfi de aldığım halde bu zamlar yüzünden memurdan az almaya başladım. Evden olmasa istifa edeceğim ama borcumuz var. Bir de tek zam. 15e yakın ticket var maaş harici özel sigorta senede 3 ikramiyesi var bunları hariç tutuyorum. Bir çok arkadaşım 100 civarı alıyor onları duydukça sinirim bozuluyor. Bırakıp kpss çalışacağım galiba. Olmadı farklı bir iş.

Teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. Yemek kartım 7 bin küsür yatıyor 9 bin değil.
Çok şükür iyi bir maaş almaya başladım hayatımda ilk defa inşallah isyerinde de her şey yolunda gider.
Darısı tüm işleyenlerin başına.

Merak ettim mezuniyetin nedir, kaç yıldır aktif olarak çalışma hayatındasın?

Türkiye şartları için çok az değil mi?
Türkiye şartları için iyi asıl. Emekli maaşlarını ve tanıdığım yeni mezun 24 yaşında mühendislerin aldığı maaşı düşünürsek hele. Beğenmediği noktada daha iyi bir iş arayabilir. Zalimce gelebilir söylediğim ancak gerçek bir denge zaten özel sektörde söz konusu değil. Şu anki zammı beğenmiyorsan ayrıl demek bence çok daha kötü bir yönlendirme olur.

7 yıldır aynı kolejde çalışan öğretmen arkadaşım sizle neredeyse aynı maaşı alıyor. Yemek kartı yok, sabah/öğlen okulda yemekhanede yiyorlar. Dersi olmasa da her gün 18:00'e kadar okulda bulunmak zorunda, mail atan velilere o gün dönüş yapmak zorunda. Vay efendim Eva Neva'nın derste modu düşmüş, neden düşmüş hesabını vermek ve gönlünü yapmak zorunda. Diyorsunuz ya uğraştığım insan çok diye tekrar bir düşünün derim.

Zaten beklentinizin de üstünde zam almışsınız yazdığınız gibi, Allah bereket versin. Ama bunu "dert" olarak bu topiğe yazmanız dert değil de daha çok insanların gözüne maaşınızı sokmak gibi olmuş.

Beklentinin üzerinde olması İYİ olduğu anlamına gelmiyor mu? 40 bine başka yerde iş bulabilirseniz sekreter olarak . Bilgi verin bizde başvuralim 9 5 ve sadece hafta içi . Çoğu kişinin hayali yani

Maaşıma 4 bin lira zam aldım, o da vergi dilimine girecek, her ay kesintili yatacak. İşsizken işle ilgili BDV'ye 800 bin konu açıyordun. İşin var, iyi de zam almışsın, hala konu açıyorsun. Film gibisin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…