- 28 Eylül 2024
- 1.186
- 3.160
- 48
- 30
Ben maaş konularını artık akışına biraktimBence de çok iyi bir artış. Benim maaşıma da yüzde 11.54 zamla 3 k falan eklendi( şu meşhur yeni yıl zammı var ya ) sonra da her ayın 15 inde yüzde 35 i vergi olarak doğrudan kesilerek hesabıma öyle yatıyor, Yarabbi şükür, emeklerimizin karşılığını bugün de aldık diyorum (!)
Bu hesapta bir hata olması lazımBence de çok iyi bir artış. Benim maaşıma da yüzde 11.54 zamla 3 k falan eklendi( şu meşhur yeni yıl zammı var ya ) sonra da her ayın 15 inde yüzde 35 i vergi olarak doğrudan kesilerek hesabıma öyle yatıyor, Yarabbi şükür, emeklerimizin karşılığını bugün de aldık diyorum (!)
Bence de biliyor musunuz, hadi yüzde 35 vergi kesimini geçtim, 15 günlük maaş farkı da hesaba uymuyor ki, yani açıklanan zam oranından düşük yatırıldı. bugün babamla düşünüp durduk, bir şeyler uymuyor. Yarın gidip özlüğü mü bassam neBu hesapta bir hata olması lazım
Yani tabi benim arkadaş çevrem muhtemelen sizden büyüktür, asistandınız sanırım, ama yine de bahsettiginiz rakam çok düşük geldi onlara kıyaslaBence de biliyor musunuz, hadi yüzde 35 vergi kesimini geçtim, 15 günlük maaş farkı da hesaba uymuyor ki, yani açıklanan zam oranından düşük yatırıldı. bugün babamla düşünüp durduk, bir şeyler uymuyor. Yarın gidip özlüğü mü bassam ne
Evet 2 buçuk senelik asistan doktorum, doğru hatırlıyorsunuzYani tabi benim arkadaş çevrem muhtemelen sizden büyüktür, asistandınız sanırım, ama yine de bahsettiginiz rakam çok düşük geldi onlara kıyaslabu iste bir yanlışlık var
Şubat 15te belli olacak, döner sermaye, acil fark(veya biriminizin farkı) aralık ayına göre yattı, esas o kalemler zamlı şubatta yatacak.Evet 2 buçuk senelik asistan doktorum, doğru hatırlıyorsunuzancak maaş bordromda belirtilen rakama uygulanması beklenen zam miktarının hakikaten çok altında bir miktar. Bu hafta bir didikleyeyim bakayım ben bu durumu. Hoş , yarın acil nöbetçisiyim, işim çarşambaya kaldı
Teşekkür ederim görüşleriniz için
Merak ettim mezuniyetin nedir, kaç yıldır aktif olarak çalışma hayatındasın?Teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. Yemek kartım 7 bin küsür yatıyor 9 bin değil.
Çok şükür iyi bir maaş almaya başladım hayatımda ilk defa inşallah isyerinde de her şey yolunda gider.
Darısı tüm işleyenlerin başına.
Türkiye şartları için çok az değil mi?Sekreterlik için fazla bile
Türkiye şartları için iyi asıl. Emekli maaşlarını ve tanıdığım yeni mezun 24 yaşında mühendislerin aldığı maaşı düşünürsek hele. Beğenmediği noktada daha iyi bir iş arayabilir. Zalimce gelebilir söylediğim ancak gerçek bir denge zaten özel sektörde söz konusu değil. Şu anki zammı beğenmiyorsan ayrıl demek bence çok daha kötü bir yönlendirme olur.Türkiye şartları için çok az değil mi?
Beklentinin üzerinde olması İYİ olduğu anlamına gelmiyor mu? 40 bine başka yerde iş bulabilirseniz sekreter olarak . Bilgi verin bizde başvuralim 9 5 ve sadece hafta içi . Çoğu kişinin hayali yaniMerhaba kızlar iyi pazarlar herkese.Bu salı günü maaş zamlarimizi bir zarf içinde öğrendik.40 bin TL oldu net maaşım. Sekreterlik için iyi bir rakam mi sizce.Acik söylemek gerekirse ben bu kadar beklemiyordum.En fazla 30 olur diyordum.Zamdan once 25 bin alıyordum. 9-5 hafta içi çalışma saatleri hafta sonu yok.Multinetim de günlük 325 TL yatıyor. Ama isyeri kalabalık olduğu için uğraştığım kişi sayısı fazla bazen daraldığım sıkıldığım oluyor.Sonra motive olup işimi bitirip eve gideyim kafasına geçiyorum. Her yer aynı diyorum az çok.
Sizce yapılan zam oranı iyi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?