maas ne kadar?????

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
36
Kizlar turkiyede yabanci(yani yabanci ogretmen baska ulke vatandasi demek istiyorum)universite hocasinin maasi nekadardir???30 senelik ogretmen ve docent kitaplari var bi suru ve s.merak ediyorum bilen varsa yazarsaniz cook memnun olcam

Doçent olarak mı çalışacak?
Özel üniversitde mi çalışacak?
Canim merak ediyorum da hem devleti sorayim istiyorum hem ozeli????OGRETMEN OLARAK.(docent olarak calismak ne canim kusura bakma yabanciyim Turkiyede universite sistemini bilmiyorum ama kendisi 30 senelik universite hocasi)yurtdisinda falanda calisdi yabanci dilide var yani cok donanimli ve suan calisdigi universitede kendi ulkemizde yuksek bi mevkide kendisi babam oluyor cok ozluyorum onlari bazen gelin diyorum ama isleri cok iyi orda acaba burda maas falan nekadar merak etdim canim

Son düzenleyen: Moderatör:
Babbaniz
neDen bunun arastirmasini yapmiyoki demmk ki babaniz halinden memnun cok ozluyosanizz siz babanizin yanins gitmeyi deneseniz olmaz mi?

Babası bu kadar donanımlı olan kızımız son derece cahil. "ettim" bile yazamayarak "etdim" diyor.
Yani baba değil de başka bir hikayesi varsa dinleyelim.
Senin kadar cahil hic gorulmemisdir ama gozleri zayif veya yaslisin heralde azeriyim turk degilim mesajlari iyi oku

Babası bu kadar donanımlı olan kızımız son derece cahil. "ettim" bile yazamayarak "etdim" diyor.
Yani baba değil de başka bir hikayesi varsa dinleyelim.
Lutfen sinirlerimle oynama gercekden bebegime zarar veriyosun kalbim aritmili senin yuzunden suan ellerim titriyo ben konu acarken kibar yorum yazacaksan gel yok sinirlerle oynamak istiyosan buraya yazma cunki hamileyim kalbim aritmili sinir olmaz bana

Eğer babanız doçent ünvanına sahip ise, ülkemizde en fazla denklik sınavına girer, doçentlerin maaşı da 2014'te en son 5.650 lira civarı olmuş.

Canım geçmiş olsun eğer hastaysan keşke konu açmasaydın tanıdık birilerinin bulmaya çalışıp sorsaydın ya da üniversiteleri arayıp bilgi almaya çalışsaydın

Eğer babanız doçent ünvanına sahip ise, ülkemizde en fazla denklik sınavına girer, doçentlerin maaşı da 2014'te en son 5.650 lira civarı olmuş.
Yok hayatim zaten burdan teklif var da uzak erzurum ataturk universitesi orayi istemiyoruz bildiyimiz kadariyla 3000 3500 dolar ama bide size sorayim dedim hani cunki o maas cok az orda kazanci daha yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…