Canim merak ediyorum da hem devleti sorayim istiyorum hem ozeli????OGRETMEN OLARAK.(docent olarak calismak ne canim kusura bakma yabanciyim Turkiyede universite sistemini bilmiyorum ama kendisi 30 senelik universite hocasi)yurtdisinda falanda calisdi yabanci dilide var yani cok donanimli ve suan calisdigi universitede kendi ulkemizde yuksek bi mevkide kendisi babam oluyor cok ozluyorum onlari bazen gelin diyorum ama isleri cok iyi orda acaba burda maas falan nekadar merak etdim canimDoçent olarak mı çalışacak?
Özel üniversitde mi çalışacak?
Yabanciymis kiz amaBabası bu kadar donanımlı olan kızımız son derece cahil. "ettim" bile yazamayarak "etdim" diyor.
Yani baba değil de başka bir hikayesi varsa dinleyelim.
neDen bunun arastirmasini yapmiyoki demmk ki babaniz halinden memnun cok ozluyosanizz siz babanizin yanins gitmeyi deneseniz olmaz mi?Canim merak ediyorum da hem devleti sorayim istiyorum hem ozeli????OGRETMEN OLARAK.(docent olarak calismak ne canim kusura bakma yabanciyim Turkiyede universite sistemini bilmiyorum ama kendisi 30 senelik universite hocasi)yurtdisinda falanda calisdi yabanci dilide var yani cok donanimli ve suan calisdigi universitede kendi ulkemizde yuksek bi mevkide kendisi babam oluyor cok ozluyorum onlari bazen gelin diyorum ama isleri cok iyi orda acaba burda maas falan nekadar merak etdim canim
Senin kadar cahil hic gorulmemisdir ama gozleri zayif veya yaslisin heralde azeriyim turk degilim mesajlari iyi okuBabası bu kadar donanımlı olan kızımız son derece cahil. "ettim" bile yazamayarak "etdim" diyor.
Canim gidiyorum da evliyim bebek bekliyorum sadece bi hayal belki bigun olursa diye sordumBabbaniz
neDen bunun arastirmasini yapmiyoki demmk ki babaniz halinden memnun cok ozluyosanizz siz babanizin yanins gitmeyi deneseniz olmaz mi?
O bana takmis zaten canim cok tesekkurler hamileyin ve suan sinirlerim ayakda resmenYabanciymis kiz ama
Iyi de yabanciyim yazmisim zaten bi anlami yokki benipek in yazdigi mesajin canim zaten yabanciyim diyorumOfff karışacak şimdi burası
Ozaman umarim hayalleriniz bigun gercek olur....Babbaniz
neDen bunun arastirmasini yapmiyoki demmk ki babaniz halinden memnun cok ozluyosanizz siz babanizin yanins gitmeyi deneseniz olmaz mi?
Lutfen sinirlerimle oynama gercekden bebegime zarar veriyosun kalbim aritmili senin yuzunden suan ellerim titriyo ben konu acarken kibar yorum yazacaksan gel yok sinirlerle oynamak istiyosan buraya yazma cunki hamileyim kalbim aritmili sinir olmaz banaBabası bu kadar donanımlı olan kızımız son derece cahil. "ettim" bile yazamayarak "etdim" diyor.
Cok tesekkurler canim ozlem iste cok zorOzaman umarim hayalleriniz bigun gercek olur....
Canım geçmiş olsun eğer hastaysan keşke konu açmasaydın tanıdık birilerinin bulmaya çalışıp sorsaydın ya da üniversiteleri arayıp bilgi almaya çalışsaydınLutfen sinirlerimle oynama gercekden bebegime zarar veriyosun kalbim aritmili senin yuzunden suan ellerim titriyo ben konu acarken kibar yorum yazacaksan gel yok sinirlerle oynamak istiyosan buraya yazma cunki hamileyim kalbim aritmili sinir olmaz bana
Yardimcin olsun canimCok tesekkurler canim ozlem iste cok zor
Yabancı bir dil kullanımı ve cahillik arasında ki bağlantıyı kuramadım.Babası bu kadar donanımlı olan kızımız son derece cahil. "ettim" bile yazamayarak "etdim" diyor.
Yok hayatim zaten burdan teklif var da uzak erzurum ataturk universitesi orayi istemiyoruz bildiyimiz kadariyla 3000 3500 dolar ama bide size sorayim dedim hani cunki o maas cok az orda kazanci daha yuksekEğer babanız doçent ünvanına sahip ise, ülkemizde en fazla denklik sınavına girer, doçentlerin maaşı da 2014'te en son 5.650 lira civarı olmuş.