- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
amaaaan bosverin gitsin. Hayatinizda hic gormediginiz/goremeyeceginiz birileri birseyler dedi diye deger mi sinirlenmeye :)
Cok tesekkur ederim anlayisinizdan dolayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaaan bosverin gitsin. Hayatinizda hic gormediginiz/goremeyeceginiz birileri birseyler dedi diye deger mi sinirlenmeye :)
Canim ilk maasi hakda soliyeyim sade ogretmen degil yuksek gorevi ve ek is sahibi ayni zamanda.azerbaycan cok pahali bi ulke turkiyeden coook pahali para birimimiz manat manat ise euroyla esdeger tl nin 3 katina denk geliyor ev fiyatlarini sorarsan bakude evler 150000 250000 manat orta tamirli evler simdi merkezde ise ucuk fiyatlar canimKardes konun hakkinda bilgim yok ama ben de sana bi sey sormak istiyorum.
Aylik 5000 dolar almak Azerbaycan'da nasil olur?
Bildigim kadariyla ucuz bir ulke, yanlis mi biliyorum?
Mesela kiralar nasil?
Cix movzudan disari ve terbiyesizlik etme.Beli milletim turkdur ama turkler azeri deyende anlayirlar bos bos danisma.Beli azeriyem Azerbaycan turkuyem yersiz danismayin30 yıllık Azerbaycan'lıyım. ilk defa Türk değil Azeriyim diyen birisini görüyorum!
Babanızın maaşını buradan mı araştırıyorsunuz? Bir teklif vermişseler ona verirler zaten. Konuyu anlatım tarzınızda çok nahoş doçentlik kitapları var bir sürü diyorsunuz sonra da doçent olarak çalışmak ne diyorsunuz.
Size türkçeyi düzgün kullanmıyorsunuz dendiğinde böle gerilmeniz neden? Bu kadarcık şeyde bebeğinize zarar geliyorsa vay o bebeğin haline.
30 yıllık Azerbaycan'lıyım. ilk defa Türk değil Azeriyim diyen birisini görüyorum!
Babanızın maaşını buradan mı araştırıyorsunuz? Bir teklif vermişseler ona verirler zaten. Konuyu anlatım tarzınızda çok nahoş doçentlik kitapları var bir sürü diyorsunuz sonra da doçent olarak çalışmak ne diyorsunuz.
Size türkçeyi düzgün kullanmıyorsunuz dendiğinde böle gerilmeniz neden? Bu kadarcık şeyde bebeğinize zarar geliyorsa vay o bebeğin haline.
Son cümlenize katılıyorum
Bebegime zarar cunki kalbim aritmili sinir yasak yani sorun kalbimSon cümlenize katılıyorum
Buarada nasil ilk defa turk degil azeriyim diyen birini goruyorsun psikolojin mi bozuk paranoyakmisin bilmiyorum ama evet azeriyim ama milliyetim turk halkim azeri bukadar bilgisiz ve gorgusuz olmana luzum yok.turkce konusup birilerine yaranmak yerine ilk halkinla milliyetin ne onu ogren ok?benim bilgisiz ve gorgusuz hemyerlim cok yazik sana gelmis burda benim sinirlendiyimi bilip sinirlerimde bide sen oynuyorsun sayin azerbaycanli30 yıllık Azerbaycan'lıyım. ilk defa Türk değil Azeriyim diyen birisini görüyorum!
ama evet azeri. o yüzdende türkçesinde sorun var. bu gayette normal. zaten onu belirtmek için demiş. kısacası türkiyeli değilim azeriyim yazmış. buda çok doğal30 yıllık Azerbaycan'lıyım. ilk defa Türk değil Azeriyim diyen birisini görüyorum!
kalbinizde sorun varsa isterseniz konuyu kapatayım. gereksiz yere rahatsızlık yaşamayın.Bebegime zarar cunki kalbim aritmili sinir yasak yani sorun kalbim
Canim lutfen kapatin beni gecdimde bebegime zarar onun bunun aze seviyesiz yalaka cumleleri bana cok sinir veriyokalbinizde sorun varsa isterseniz konuyu kapatayım. gereksiz yere rahatsızlık yaşamayın.
konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorumCanim lutfen kapatin beni gecdimde bebegime zarar onun bunun aze seviyesiz yalaka cumleleri bana cok sinir veriyo