maas ne kadar?????

Bu sorunun cevabini burda alamazsiniz sanirim.
ozel universitelerse sistem tamamen farklı.
Okul ne kadar verirse o.
ama devlet universitesinde standart maas alir yukarda arkadas yazmis. Bes bin civari.
yalniz saniyorum ki universitelerin maas disinda gelirleri de oluyor.
Net bilgim yok ama arastirma gorevlisi bir arkadasimdan duymustum.
maas arti girdigi ders kadar ekstra ucret gibi.
tabi yanlis bilgi de olabilir, muhakkak bilen arkadaslar vardır. Onlar daha aydinlatici yorum yapar.

Yabancı bir dil kullanımı ve cahillik arasında ki bağlantıyı kuramadım.
Allah razi olsun canim suan var ya kalbim agzimda aritmi oldugu icin ben ne konu acsam muhakkak pesimde 100 defa yazdigim yabanciyim turkceye saygim sonsuz yazi hatalarim olsada cok iyi konusabiliyorum bir yabanci olsamda gel gor ki cahil arkadasin kendisi anlamiyor ayrica ben nasil cahilim onu anlamadim arkadas muhendismis bende 2yabanci dili olan mimar

Bu sorunun cevabini burda alamazsiniz sanirim.
ozel universitelerse sistem tamamen farklı.
Okul ne kadar verirse o.
ama devlet universitesinde standart maas alir yukarda arkadas yazmis. Bes bin civari.
yalniz saniyorum ki universitelerin maas disinda gelirleri de oluyor.
Net bilgim yok ama arastirma gorevlisi bir arkadasimdan duymustum.
maas arti girdigi ders kadar ekstra ucret gibi.
tabi yanlis bilgi de olabilir, muhakkak bilen arkadaslar vardır. Onlar daha aydinlatici yorum yapar.
Tesekkurler canim cevaplandirdigin icin

Allah razi olsun canim suan var ya kalbim agzimda aritmi oldugu icin ben ne konu acsan muhakkak pesimde 100 defa yazdigim yabanciyim turkceye saygim sonsuz yazi hatalarim olsada cok iyi konusabiliyorum bir yabanci olsan gel gor ki cahil arkadasin kendisi anlamiyor ayrica ben nasil cahilim onu anlamadim arkadas muhendismis bende 2yabanci dili olan mimar
Boşver canım kendini hiç sıkma. Yabancı birini bu şekilde bozmak yerine Türkiye doğma büyüme genç kızların ağızlarını yaya yaya konuşmalarına laf edilse keşke..
Neyse konunu dağıttım, sorunun cevabını bulursun umarım

Canım geçmiş olsun eğer hastaysan keşke konu açmasaydın tanıdık birilerinin bulmaya çalışıp sorsaydın ya da üniversiteleri arayıp bilgi almaya çalışsaydın
Allah razi olsun canim suan tum rahmim beynim kalbim kasildi biliyomusun sinirlerimle oynamaya calisan biri yuzunde bide bebek bekliyorum Allah yardim etsin bana insallah cok kasildim suan keske herkes sizin gibi anlayisli olsa

Boşver canım kendini hiç sıkma. Yabancı birini bu şekilde bozmak yerine Türkiye doğma büyüme genç kızların ağızlarını yaya yaya konuşmalarına laf edilse keşke..
Neyse konunu dağıttım, sorunun cevabını bulursun umarım
Cok tesekkurler canim anlayisin icin niyeyse bu sitede beni kabullenemeyen 1 2 kisi var saygisizlikdan terbiyesizlikden oteye gitmeyen bi davranisdi iste o "kisinin"mesaji yabanciyim diyorum ve arti tum kelimelirimi turkce kullaniyorum (ettim lafini etdim yazmisim cahilmisim cunki azericede etdim yaziliyo)oluyor iste yazi hatalari cok tesekkur ederim arkadasim anlayisin saygin ve kibarligin icin

Allah razi olsun canim suan tum rahmim beynim kalbim kasildi biliyomusun sinirlerimle oynamaya calisan biri yuzunde bide bebek bekliyorum Allah yardim etsin bana insallah cok kasildim suan keske herkes sizin gibi anlayisli olsa
Bu kadar ciddiye almayin herkesi.
Sanal ortam burasi herkes istedigo gibi konusur.
Hayirlisiyla alin bebeginizi kucaginiza insallah.

Bu kadar ciddiye almayin herkesi.
Sanal ortam burasi herkes istedigo gibi konusur.
Hayirlisiyla alin bebeginizi kucaginiza insallah.
Insallah canim Allah razi olsun ben anlamiyorum insanlar neden bukadar agresif anlamiyirum hani sanal da olsa niye sinirlerimle oynuyosun ben anlamiyorum iste boyle sorunlu insanlari canim cok tesekkur ederim inanin boyle anlayisli mesajlari okudukca biraz toparlandim gibi ama bebegime zarar veriyo sonunca Allah goruyo

Olabilir ama bunu bu derece ciddiye almanız gereksiz bence o_O
Dogru soyluyorsunuzda o uye benim yabanci oldugumu biliyor kac defa ayni konuyla geldi bana ve ben hep yabanciyim dedim ben anlamadim bi sorunumu var ne???hani muhendis de guya kibar birisi olmasi lazim ama laf anlamiyor arkadasim bana cahilsin diyip duruyo ki bende mimarim ben niye cahilim onu anlamadim hatta canim ilk mesajimda bile yabanciyim yazmisim

Avukatlık yapmak gibi olmasın ama sırf bir harfi yanlış yazdı diye cahil damgası vuruldu konu sahibine.. biraz daha kibar olabiliriz bence üyeler olarak birbirimize karşı.
Canim Allah razi olsun cokkk tesekkur ederim kibarligin icin ama bu bana kac defa yazildi biliyormusunuz herdefada cahil anlamiyorum mimarim belirtmisim halen cahil hastalikli psikolojiler artdi insani demorolize etmeye calisiyirlar polemikci gruplar var halbuki takdir ediliyorum esimin aile dostlari tarafindan nekadar temiz turkce konusuyosun diyorlar aksansiz lehcesiz benim turkceye saygim varki tum kelimelerimi turkce seciyorum konusuyorum ben anlamadim bir harfle ben cahil olduysam 1 harf yalnis yazdim diye buna takilan beni rezil etmeye calisan yobaz dusunen bi beyin hep polemik yaratmaya calisan bi zihin nasil bilgili bence gercek cehalet laftan anlamamak canim coooook tesekkur ederim Allah razi olsun anlayisindan saygindan dolayi

Sanirim hamilelikten dolayi bu kadar hassassin. Yine de cok takma. Gul gec. Bak mesela ben turkum ama turkce karakter kullanmiyorum telden dolayi. Acaba bana da cahil gozuyle mi bakiliyor:)

Sanirim hamilelikten dolayi bu kadar hassassin. Yine de cok takma. Gul gec. Bak mesela ben turkum ama turkce karakter kullanmiyorum telden dolayi. Acaba bana da cahil gozuyle mi bakiliyor:)
Cok tesekkur ederim arkadasim hepinize hem bebegim hem kendi adima cunki bizi rahatlatdiniz gerilmisdik arkadas yuzunden Allah anlayan herkesden razi olsun

Yok hayatim zaten burdan teklif var da uzak erzurum ataturk universitesi orayi istemiyoruz bildiyimiz kadariyla 3000 3500 dolar ama bide size sorayim dedim hani cunki o maas cok az orda kazanci daha yuksek
Erzurum Atatürk Üniversitesi devlet Üniversitesi ama özel değil,babanızın belirli sınavlara girmesi gerekebilir,3500 Erzurum mu teklif etti?

Erzurum Atatürk Üniversitesi devlet Üniversitesi ama özel değil,babanızın belirli sınavlara girmesi gerekebilir,3500 Erzurum mu teklif etti?
Hayir canim genel olarak 3000 3500 dolar biliyoruz yabanci ogretmen maasi ama sinava girmez zaten erzurum ataturkdenn teklif vardi biara ama bakuden kendisi cok memnun bircok arkadaslari var burda calisan turkiyede ben cok ozluyorum onlari gelsinler istiyorum ama maaslari net bilmiyorum

X