- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
- Konu Sahibi goldenhour16
-
Veriyormuş babası. 24. Sayfada varBabam onlara giderken aldığım tatlının bile parasını vermeye çalışır yahu, ne tuhaf aileler var!
Ben sana benim için biriktir diye verdim diyerek, 6 senelik toplam maaşınızı hesaplayın, yarısını harcamış olsam yarısı sende olmalı diyerek gayet yüzsüzce isteyin.
İyi de siz annenizi çalıştırır mısınız? O çalışmak istiyor.Aileler evlatları için herşeyi yapmalı zaten hastalık var ise birde herkesin hayatında olmuştur böyle durumlar ayağını yorganına gire uzatmali ne güzel işte çalışmış anneniz bir zim bir akraba var oda 70 vardır yaşı oda gidiyor kadın el açmıyor torununa destek oluyor
Ego meselesi yapmayın çalışmayı annem çalışmak isterse kendi bilir sanki ölüme gidiyorben tartismiyorum cevap veriyorumİyi de siz annenizi çalıştırır mısınız? O çalışmak istiyor. İç
Ben çalıştırmam. Bu da benim düşüncem. İç bizim tartışmamız bir şeye ulaşmıyor. Lütfen yazmayın
Ego değil sahiplenmek. Ben annemin bu saatten sonra tüyüne zarar getirtmem. O artık torun sevsin evindeEgo meselesi yapmayın çalışmayı annem çalışmak isterse kendi bilir sanki ben tartismiyorum cevap veriyorum
Bizde pavyona git demiyoruz zaten anamizaEgo değil sahiplenmek. Ben annemin bu saatten sonra tüyüne zarar getirtmem. O artık torun sevsin evinde
Bu cevap çirkin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Annem çalışacak yaşta olsa saygı duyardım. Annem yaşlı dedim.Bizde pavyona git demiyoruz zaten anamiza
Sanki hesap veriyormuşum gibi oluyor artık. Benim ailevi meselem kendi tercihim. Sizinki de öyle.Bizde pavyona git demiyoruz zaten anamiza
Öyle bir ima ettin ben çalıştırmam asla asla sanki başka biseymis gibi ne yaşlılar var genclere tas cikarir birde naparsan yap ama fikrini empoze etmeBu cevap çirkin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Annem çalışacak yaşta olsa saygı duyardım. Annem yaşlı dedim.
Fikrimi empoze etmiyorum. Sen öyle algılıyorsun. Ben fikrimi söyledim siz saldırdınız.Öyle bir ima ettin ben çalıştırmam asla asla sanki başka biseymis gibi ne yaşlılar var genclere tas cikarir birde naparsan yap ama fikrini empoze etme
Nasıl saldırdımFikrimi empoze etmiyorum. Sen öyle algılıyorsun. Ben fikrimi söyledim siz saldırdınız.
Basbayağı mesajlarınızın en başına gidin. Ben sizi tanımam etmem. Benim mesajlar üstünden grubunuz ile birlikte. Hayır vermeyin siz kartınızı, siz bakmayın ailenize. Çalışsın aileniz. Banane. Ben fikrimi söyledim çekildim.Nasıl saldırdım
Gidiyorum nasıl saldırdım bir örnek ver ama saldıran sensin yazdıklarını bir oku insanları vicdansız sınıfına sokan beyinsiz diyen huzurevine atın diyen sensin...
Basbayağı mesajlarınızın en başına gidin. Ben sizi tanımam etmem. Benim mesajlar üstünden grubunuz ile birlikte. Hayır vermeyin siz kartınızı, siz bakmayın ailenize. Çalışsın aileniz. Banane. Ben fikrimi söyledim çekildim.
Bence kendi dalgalarını okumuyorsun. Uyuyup beynine iyi geleceğini kocişim varmış sarışmalıymışım. Bütün mesajlar dalga içerikli.Gidiyorum nasıl saldırdım bir örnek ver ama saldıran sensin yazdıklarını bir oku insanları vicdansız sınıfına sokan beyinsiz diyen huzurevine atın diyen sensin
Evet grubunuz var.Grup diyor birde örgüt o örgüt
Sana göre öyle sarıl kocisine ne gibi bir hakaret var gayet sevimli evet uyku beyne iyi gelirBence kendi dalgalarını okumuyorsun. Uyuyup beynine iyi geleceğini kocişim varmış sarışmalıymışım. Bütün mesajlar dalga içerikli.
Çok sevimli. Bilmiyoruz bel altı vurduğunu. Geçmişte eşimle ilgili bir problemi açtım diye örgütünle ilk işiniz o konuyu açmak oluyor. Çok sevimliSana göre öyle sarıl kocisine ne gibi bir hakaret var gayet sevimli
Bizim örgüt konuları iyi takip eder nede olsa örgütÇok sevimli. Bilmiyoruz bel altı vurduğunu. Geçmişte eşimle ilgili bir problemi açtım diye örgütünle ilk işiniz o konuyu açmak oluyor. Çok sevimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?