• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

m.a.c'de gelin makyajı yaptıran varmı

kızlar ben de anadolu yakasındayım porselen makyajı araştırıyorum bir yere sordum 80 tl dedı 1 yada 1,5 saat sürüyo dedi hangi ürünleri kullandığını sordum S.. ile başlayan bişeydi ama unuttum ne oldugunu tekrar sorucam

kızlar merhaba bnmde dügünüm temmuzda veee bana bir arkadaşım su bazlı makyaj yaptr dedi oda bi gaztede okumuş şimdi merak ediorum porselen makyajla su bazlı makyaj arasında ne fark var bn istiorum ki öyle kalıp gbi durmasın ama hemnde akmasın 6-7 saat kadr kalsın kaydirigubbakcemile3 ayrıca bursada süper bir kuaför arıorum

eyvahedigeldismileayrıca bnm kınam bursada düğünüm samsunda olacak samsunda ii bir kuaför ve fotocu arıorumeyvahedigeldismile lütfen yardııımmmmeyvahedigeldismile

ben kuaförümü ayarladım kızlar porselen makyaj yaptırıcam ürünü de kcyolan kullanıyo ayrıca umarım memnun kalırım :Saruboceq:

merhaba,ben makyaj sanatçısıyım yeni kozmetik makyajın yanında effect makyajıda(kara kan kesik yanık) yapan biriyim.gelin makyajıyla normal makyaj arasında ürün anlamında çok fark yok aslında.profesyonel anlamda yapılan her makyajda transparan pudrasıda,fixatörde(sabitleyici) kullanılmalı zaten.ama öyle bir ayrıntı var ki gelin makyajı hayatınızın en önemli günü ve gerek fotoğraflarda gerekse kamera arkasında ve onca saat yüzünüzde kalacak makyajı şansa bırakmamalısınız.kalıcılıktan öte yüz seklinize sizin için özel bir makyaj uygulanmalı mesela yüzünüz çok güzel olabilir fakat çok yuvarlak etli yanaklarınız varsa fotoğraflarda tombul çıkabilirsiniz.bunun için yapılması gereken cildinize uygun bir fondöten kullanıldıktan sonra açık ve koyu bir renkle yüzü kontürlemektir.

ayrıca gelin makyajında gelinin tenine,gelinliğine ve yapılacak yere göre uygun renk seçimi yapılması gerekir.ve her göz yapısı farklı olduğundan göz yapısına göre bir gölge yapılmalı yoksa gözlerinizde sarkık,yorgun yada ağlamaklı bir ifade alabilirsiniz:)makyözlere eğitimlerini sorun yapılan örnekleri görmek isteyin.mac içinse diyeceğim ürünleri harika ama ben makyözleri için aynı seyleri söyleyemeyeceğim malesef.çok biliyorlar gibi ama teoriye gelince sıfır çoğu.mac ücretleri konusunda gelin makyajında gereğinden pahalı,ürünlerinin değerini kullanıyorlar değmez o fiyatı ama makyözünüz gün boyu yanınızda kalacaksa verin.her türlü kafanıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
benim örneklerimden...(effect makyajı):lepi:

Eklentiler

• $20768_335520626387_324090186387_4575000_8262584_s.jpg
    $20768_335520626387_324090186387_4575000_8262584_s.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $20768_335517181387_324090186387_4574988_5656531_s.jpg
    $20768_335517181387_324090186387_4574988_5656531_s.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 104
  • $22168_338256781387_324090186387_4584795_2357337_s.jpg
    $22168_338256781387_324090186387_4584795_2357337_s.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $22168_339455831387_324090186387_4588818_3841837_s.jpg
    $22168_339455831387_324090186387_4588818_3841837_s.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 82
.canım aslında hiçbir fark yok ikiside aynı ama transparan pudra sabitleyici olarak kullanıldığından bazıları transparan pudra yerine sabitleyici pudra demeyi yeğliyor yada öyle biliyora.s

.canım aslında hiçbir fark yok ikiside aynı ama transparan pudra sabitleyici olarak kullanıldığından bazıları transparan pudra yerine sabitleyici pudra demeyi yeğliyor yada öyle biliyora.s

hmm. bir soru daha var. kryolan marka ve ben nye marka su bazlı fondöten cake ler var. onlar gerçekten kalıcımıdır ? Ben çok terliyorum. Düğünümde herşeyin akmasını göze alamam.
tavsiyeniz nedir ?

hmm. bir soru daha var. kryolan marka ve ben nye marka su bazlı fondöten cake ler var. onlar gerçekten kalıcımıdır ? Ben çok terliyorum. Düğünümde herşeyin akmasını göze alamam.
tavsiyeniz nedir ?

ben nye ve kryolan aynı kalitede ürünler.ama ben nye a daha sıcak bakıyorum.cake fondöten kullanman doğru olabilir ama mutlaka arada transparan sürülü pudra süngeriyle kompres uygulamn doğru olur.ben nye bulamasan mac e de bakabilirsin canım,başka sorun varmıyerimseniben

ben nye ve kryolan aynı kalitede ürünler.ama ben nye a daha sıcak bakıyorum.cake fondöten kullanman doğru olabilir ama mutlaka arada transparan sürülü pudra süngeriyle kompres uygulamn doğru olur.ben nye bulamasan mac e de bakabilirsin canım,başka sorun varmıyerimseniben

ben nye kryolana nazaran çok daha uygun fiyat olarak ama ne yazıkki bursada bulunmuyor. İstanbula da ben sık gitmiyorum :(

netten sipariş vericem ama bu sefer de rengini uygun seçemem diye üzülüyorum. Bizim burda ArT DECO markası var. Yine almanya meşeli bir marka. Art Decoyu tanırmısınız ? bir de en en en önmeli merak ettiğim soru, benim göz yapım çukurlu. Yani gözlerim çukurda. Makyaj uygularken göz yapısının da önemli olduğunu biliyorum. Dumanlı gözler ve de diğer tüm " look " lar yani tarzlar ilgimi çok çekiyor. Genelde güzel makyaj yaptığımı söylerler, ama yine de kendim için en iyisini çıkartmak istiyorum. Gözlerin biraz çukurda olması ne tür teknikleri gerektirir ya da nelere dikkat edilmeli ?

ben nye kryolana nazaran çok daha uygun fiyat olarak ama ne yazıkki bursada bulunmuyor. İstanbula da ben sık gitmiyorum :(

netten sipariş vericem ama bu sefer de rengini uygun seçemem diye üzülüyorum. Bizim burda ArT DECO markası var. Yine almanya meşeli bir marka. Art Decoyu tanırmısınız ? bir de en en en önmeli merak ettiğim soru, benim göz yapım çukurlu. Yani gözlerim çukurda. Makyaj uygularken göz yapısının da önemli olduğunu biliyorum. Dumanlı gözler ve de diğer tüm " look " lar yani tarzlar ilgimi çok çekiyor. Genelde güzel makyaj yaptığımı söylerler, ama yine de kendim için en iyisini çıkartmak istiyorum. Gözlerin biraz çukurda olması ne tür teknikleri gerektirir ya da nelere dikkat edilmeli ?

ben nye gerçekten kryolan a göre daha uygun ve fazlası var eksiği yoka.art deco ya gelince o da kaliteli rahatlıkla kullanabilirsin canım.ben her zaman fondöten veya stick alırken katologtaki en açık ve en koyu olanı alırım,böylece herkezin ten rengine göre karıştırarak ayarlayabiliyorum sende böyle yapabilirsin canım internetten sipariş verceksen yoksa mutlaka denemen gerekir.çukur göz yapısında olanlar için mutlaka çok koyu farlardan kaçınmaları gerektiğini düşünüyorum ben.gözlerin cukursa küçük gözüküyor muhtemelen o yüzden gözünün içine siyah kalem değilde beyaz kullan.açık renk far kullan orta tonlarda bir renkle gölgeleme yapabilirsin ve gözün ğzerine eyeliner yada kalem sürerken çok kalın olmamasına özen göstermelisin canım.senin için bir resim bulup yükledim umarım işine yaramıştıra.s.

Eklentiler

• $tews18_11.jpg
    $tews18_11.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 197
ben nye gerçekten kryolan a göre daha uygun ve fazlası var eksiği yoka.art deco ya gelince o da kaliteli rahatlıkla kullanabilirsin canım.ben her zaman fondöten veya stick alırken katologtaki en açık ve en koyu olanı alırım,böylece herkezin ten rengine göre karıştırarak ayarlayabiliyorum sende böyle yapabilirsin canım internetten sipariş verceksen yoksa mutlaka denemen gerekir.çukur göz yapısında olanlar için mutlaka çok koyu farlardan kaçınmaları gerektiğini düşünüyorum ben.gözlerin cukursa küçük gözüküyor muhtemelen o yüzden gözünün içine siyah kalem değilde beyaz kullan.açık renk far kullan orta tonlarda bir renkle gölgeleme yapabilirsin ve gözün ğzerine eyeliner yada kalem sürerken çok kalın olmamasına özen göstermelisin canım.senin için bir resim bulup yükledim umarım işine yaramıştıra.s.

bu resim öncesi ve sorası mı ?

Back