Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul ve Ankara'da var sadece su an.hangi şehirlerde var şu mac anlamadım gitti.. bi listesi olsa
.canım aslında hiçbir fark yok ikiside aynı ama transparan pudra sabitleyici olarak kullanıldığından bazıları transparan pudra yerine sabitleyici pudra demeyi yeğliyor yada öyle biliyora.s
hmm. bir soru daha var. kryolan marka ve ben nye marka su bazlı fondöten cake ler var. onlar gerçekten kalıcımıdır ? Ben çok terliyorum. Düğünümde herşeyin akmasını göze alamam.
tavsiyeniz nedir ?
ben nye ve kryolan aynı kalitede ürünler.ama ben nye a daha sıcak bakıyorum.cake fondöten kullanman doğru olabilir ama mutlaka arada transparan sürülü pudra süngeriyle kompres uygulamn doğru olur.ben nye bulamasan mac e de bakabilirsin canım,başka sorun varmıyerimseniben
ben nye kryolana nazaran çok daha uygun fiyat olarak ama ne yazıkki bursada bulunmuyor. İstanbula da ben sık gitmiyorum
netten sipariş vericem ama bu sefer de rengini uygun seçemem diye üzülüyorum. Bizim burda ArT DECO markası var. Yine almanya meşeli bir marka. Art Decoyu tanırmısınız ? bir de en en en önmeli merak ettiğim soru, benim göz yapım çukurlu. Yani gözlerim çukurda. Makyaj uygularken göz yapısının da önemli olduğunu biliyorum. Dumanlı gözler ve de diğer tüm " look " lar yani tarzlar ilgimi çok çekiyor. Genelde güzel makyaj yaptığımı söylerler, ama yine de kendim için en iyisini çıkartmak istiyorum. Gözlerin biraz çukurda olması ne tür teknikleri gerektirir ya da nelere dikkat edilmeli ?
ben nye gerçekten kryolan a göre daha uygun ve fazlası var eksiği yoka.art deco ya gelince o da kaliteli rahatlıkla kullanabilirsin canım.ben her zaman fondöten veya stick alırken katologtaki en açık ve en koyu olanı alırım,böylece herkezin ten rengine göre karıştırarak ayarlayabiliyorum sende böyle yapabilirsin canım internetten sipariş verceksen yoksa mutlaka denemen gerekir.çukur göz yapısında olanlar için mutlaka çok koyu farlardan kaçınmaları gerektiğini düşünüyorum ben.gözlerin cukursa küçük gözüküyor muhtemelen o yüzden gözünün içine siyah kalem değilde beyaz kullan.açık renk far kullan orta tonlarda bir renkle gölgeleme yapabilirsin ve gözün ğzerine eyeliner yada kalem sürerken çok kalın olmamasına özen göstermelisin canım.senin için bir resim bulup yükledim umarım işine yaramıştıra.s.
bu resim öncesi ve sorası mı ?