- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet çizgi var gibi ama yakından çeksen daha net olurSizce hanımlar durum nedir bat:31 Mart![]()
Testi attım kuzum ya foto çektim diyeHayalet çizgi var gibi ama yakından çeksen daha net olur
Yarın tekrarla ozaman varsa yenidirTesti attım kuzum ya foto çektim diye Eki Görüntüle 2611562
Evet canım ben görebiliyorum hemen çıkıyor çizgi sabah yapıp paylaşırım5 dakika içinde mi çıktı canım eğer öyleyse hafif silik çizgiyi gördüm ben yarın tekrarla inşallah Allah gönlüne göre verir
İnşallah canım varsa çıkar aslında erken gebelik testi varsa daha net sonuç alırsınAdet olmazsam sabah ilk işim test yapmak olcak çıkar dimi varsa sabah
Tamam yarın sonucu at merakketim bak Allah yüzünü güldürsün tez vakitteEvet canım ben görebiliyorum hemen çıkıyor çizgi sabah yapıp paylaşırım
Maalesef yok canımm erken gebelik testi çıkmıyorum evde kala ayak uyduruyorum o yüzden alamadım ama yorum yaptığın için ayrıca çok ama çok teşekkür ediyorumİnşallah canım varsa çıkar aslında erken gebelik testi varsa daha net sonuç alırsın
güzel yüreğinden öpüyorum çok sağol Allah razı olsun inşallahTamam yarın sonucu at merakketim bak Allah yüzünü güldürsün tez vakitte![]()
Anladım Ne demek canımMaalesef yok canımm erken gebelik testi çıkmıyorum evde kala ayak uyduruyorum o yüzden alamadım ama yorum yaptığın için ayrıca çok ama çok teşekkür ediyorum ❣![]()
Hayır canım o dediğin değilCanım testın ılk sarı kısmının yanındakı cızgıden bahsetmıyorsun dımı? Bende oyle sanmıstımda o farklıymıs![]()
Bende seni öpüyorum
Hayır canım o dediğin değil![]()
Cnm yok ekran ışığını bile tam açtım yokSizce hanımlar durum nedir bat:31 Mart![]()
Canım sende mi bekliyorsun benim gibi inşallah gölünden geçenin en güzelini en kıymetlisini nasip etsin Rabbim tez vakitteBende seni öpüyorumAllah senden de razı olsun umarım hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz önce sen benim bata daha var çünkü