Lutfen yardiminizi rica ediyorum?

Mervem99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
218
61
48
Merhabalar
Baska insanlarin fikirlerini almak icin yaziyorum buraya .
Esimin ailesi ile ayni binada oturuyoruz ve biz esimle bu yuzden kavga ettik kavga uzadi vs. Baya ileri gitti baska ozel konulardada sorun yasadiktan sonra ayrilmaya karar verdik. Ben annemin evine gittim. 1 ay kaldim bu bir aylik surecte hafta sonu bulusup konustuk esimle ve cozemedik . Ben bu binada oturmak istemiyorum dedim oda cikmam bu evden dedi sebep bu. Bu konuda anlasamayinca bende ayrilmayi kabul edip anneme gitmistim. 1 ayin sonunda ki bulusmamizda bana geri gel eger istedigin gibi olmazsa tamam soz ayri eve cikicaz dedi. Geri geldim bir hafta gecti ben bunun telefonunu falan karistirirken bir mesaj geldi bir kadin kendi resmini cekmis uludagda esime gondermis gel uludagdayim yazmis altina . Kavga ettim bitti falan dedim . Sonra esim beni bir sekilde ikna etti sadece bir kere konustuk birdaha konusmadik dedi. E oyleyse neden resim atiyor falan desemde ikna etti iste. Sonra birkacgun sonra baska bir kadinla telefonda konusmus ben yokken bunu gordum ve eskort kadinlari aramis bunlarida sordum konustugu eskort olmayan bir kadinla bulusmus ve cay icmis . Yani soyledigi bu. Eskortlari sordugumda sadece fiyat sordum gitmedim dedi. Hala gitmedim bu evden ama beni seven bir insan bunu yapabilirmi illa yataga mi girmesi gerekir aldatmis olmasi icin. Sen yoktun bende bosluktaydim ne yaptigimi bilmiyorum affet ozur dilerim birdaha asla olmicak dedi ama Ben bu adama nasil guvenebilirim bu saatten sonra ne yapacagimi sasirdim lutfen yardim edin. Ben de esimde 28 yasindayiz 2 senedir evliyiz cocuk yok. Tesekkurler okuyan arkadaslara.
 

Sakın bu adama çocuk yapma gafletinde bulunma.erkekler genelde çocuğu kadını eve bağlamak için bir seçenek olarak görürler.bak cnm daha yeni evlisin ama çok hızlı başlamış herşey.ben 10 senelik evliyim güvendim son 3 senesinde beni aldattı 2 sene bilmediğim 1 sene bildiğim halde.şimdi tabiki ayrıldık olan bize olmadı malesef kanına girdiği çocuklarımıza oldu.böyle tipler eş kişiside öyleydi heyecan kaçamak ilişkiler farklı bir beden bunlardan zevk alıyorlar değişmesini bekleme asla değişmez.sana rengini belli etmiş zaten bende bekledim değişir diye daha betee oldu kendimi harap ettim kahroldum.o yüzden kendini paralama.eğer imkanın varsa ailene dön yoksa çocuk yokmuş gir çalış ayakta dur bidaha evlenirsin hepsi böyle ahlaksız çıkıcak değilki.o kadar ahlaksız kadınlar varki baksana kocama attım sanada atıyorum diyo resmi genişliğin danişkası.yazık kendini o adama daha fazla teslim etme bitir benim dediğimi unutma değişmiycek!!!!!!!!!unutma beni beklersen değişmiycek dicekki bu ben ne yaparsan yapıyım iki dırdırla atlatıyoruz daha fenalarını yapıcak
 
Seni yannda hizmetçi olarak tutuyo evimde işlerimi yapan yatağımdada beni yanlız bırakmayan afedersin bedava bir kadın var ücretsiz.birisi olmazsa karım var birisi olursada yedek.seni sevmiycek bunu bekleme.böyle adamlarda sevgi aşk olmaz geçici şeyler bunlar zevkini alana kadar.biraz ağır yazıyorum ama tecrübeyle sabit.bendede ilk yıllarda böyle denemeler oldu ıfak ufak sonra uzun soluklu ilişki yaşamaya başladı ve metres tuttu kendine 3 senedirde bırakmadı.pislikleriyle boğulsunlar inş.yani diceğim oki eski o babalarımızdan gördüğümüz o karı koca ilişkileri yok artık.dışarda evli bekar dinlemeyen o kadar aşifte kızlar varki evli olduğumuzu bile bile kocamın peşini bırakmadı.tabi o bırakmıyo diye mücadele edipte eş kişisinin egosunu kaldırıp kendimi heba etmedim ben gururlu kadınım.çocuklsrım içi şans verdim değerlendiremedi bitti neticede.dikkat et kardeşim allaha emanet
 
Ya kıyamam, sizin boşluğunuzda sığınıp ağlayacak meme aramış zavallı adamcık.
Hiç durumdan halden anlamıyorsunuz, adamı suçluyorsunuz.

Şöyle kaslı, üçgen vücutlu birinin kollarına atılıp teselli arasaydınız ‘boşluktan’, siz de onu aynı şekilde ikna ederdiniz, eminim...
 

Ayrıca yazdıkların senin gördüğün şahit olduğun ya bilmediklerin? Hep içini kemire kemire bigün hasta olursun.acabalarla yaşamanın ne olduğunu ben biliyorum psikolojimi bozdum ama krndime ettim kimseye bişey olmadı o yine 250 gr sevdasından vazgeçmedi
 
Hem mesajları ve aramaları yakalıyorsunuz hem de 'sadece fiyat sordum'a inanıp nasıl güvenebileceğinizi soruyorsunuz??? Bu konu gerçek mi? Bu kadarı da olamaz.
Sadece fiyat sormak bile yeterli ayrılmak için. Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Büyük ihtimalle yoktur ki eşinizi size bu kadar saygısız davranabiliyor. Ayrıca sizi kandırıyor apaçık - biraz daha farkında olun herşeyin lütfen!!!
 
Canım önce eşin ailesi ile aynı apartmanda oturuluyor diye ev terk edilmez. Ailesinin size müdahalesi mi vardı. İlk tartışmayı tam yazmamışsın. Adam daha ayrılır ayrılmaz escort peşine düştüyse pek de uslanacağını sanmam.
Bi kadın fotoğrafını yollamış senin anlattığın eşim beni bir şekilde ikna etti. Merak ediyorum seni nasıl ikna etti? Buna ikna olmuşsan escortlarada ikna ederim demiştir belki.
 
Merhaba ekonomik ozgurlugum var onlisans mezunuyum suandada bir iste calisiyorum ama yanlis karar vermemek icin arkadaslarinda tavsiyelerini ogrenmek istedim sadece. Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.
 

O eşler genelde kadınlara güvenmedikleri için karılarını annelerinin gözlerinin önüne koyuyorlar ki hiç bir şey yapamasınlar , ben sizin yerinizde olsam bu durumu gider eşimin babasına anlatırdım , ben de senin kızınım sen olsan ne akıl verirdin baba derdim.
Kayınvalideme de asla anlatmazdım çünkü kaynanalar her nasılsa oğullarına laf söyletmez size de bu durumu gittiğiniz için müstehak görürler.
 
Ailesi evimizde herseye karisan hep kendi istekleri olsun isteyen insanlardi. Bende evimde kendi sozum gecsin istedim. Her aksam yemegini kayinvalidede yemek her pazar kahvaltisini onlarla yapmak istemedim. Esim tam tersi diretti oyle olmasi icin. Ben bu sekilde bir evlilik surduremem bunun icin evlenmedim dedim cinsel sorunlarimizda vardi ve ayrilmaya karar verdik anlasmali olarak osebeple evden ayrildim. Sonrasi malum. Resim atan kadinla sadece bir kere konustum ve birdaha konusmadim gorusmedim dedi inandim acikcasi. Escortlarla konustugunu ogrenene kadar tabi. Simdi ise bosluktayim ona asla guvenemicem farkindayim. Yanlis bir karar vermek istemiyorum sadece.
 
Kesinlikle haklisiniz. Buradan gitme gucunu topladigimda hersey anlatip oyle gidicem.
 
Çok safsınız ya vallahi adam in fiyat sorması ni bırakın böyle bir arayışa girmesi bile aldatmadır zaten.Bu arada iğrenç bir eşiniz var.
 


kardeşim bu adamın güvenilecek bir tarafı da yok , ben yuva yıkılmasını asla istemeyen bir insanım ama senin kendini kurtarman lazım. Sen orada anca kaderine boyun eğersin kendi evinin düzeni bir ömür olmaz. O binadan da taşınsan artık o adam her gün annesine gider evinin yolunu bilmez ben sana söyliyim , oradan taşınmakla da anca evde kafana göre yalnız oturmayı sağlamış olursun.
 
Kesinlikle haklisiniz. Buradan gitme gucunu topladigimda hersey anlatip oyle gidicem.

Benim eltilerim de kayınvalidemle aynı binada oturuyor ,eltilerim artık yaşını başını almış nerdeyse torun sahibi olacak yaşa gelmişler ama kaynana huyundan ne yazık ki vazgeçmiyor. Şunu da söyleyebilirim ki 40 yıldır hala haftada 5-6 gün kayınvalidemde yemek yapıp yiyorlar , herkesin evi ayrı ama kimsenin kendine ait bir ev düzeni yok . Kv ne yemek yapalım derse o yapılıyor , kimse canının çektiğini yapıp evinde yiyemiyor. Kimse evine misafir çağırıp oturamıyor , kimse biriyle komşuluk edemiyor. Anlayacağınız yol yakınken kendinizi kurtarın.
 
Iliski yasamiyoruz ben istemiyorum zaten sorunluydu arrik hic yok. Suan calisiyorum ekonomik ozgurlugum var. Sadece buyuklerimden yardim almak gorus almak istedim saglikli karar verebilmek adina. Tesekkur ederim yorumunuz icin
 
Cok sagolun sizede gecmis olsun kurtarmissiniz kendinizi Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…