Lutfen yardiminizi rica ediyorum?

Ya def et gitsin Allah aşkına, niye evleniyo bu insanlar anlamıyorum ya kopsun inşallah bi tarafları ben bile sinir oldum burda, aldatmamış falan deme sakın düpedüz aldatmak bu
Ben bunun aldatma oldugunu dusunenlerdenim zaten. Konusmak bile yeterli birakin bulusmayi. Neden kendimde gitme gucunu bulamiyorum. Ailem arkamda suan calisitigim guzel bir isim oldugu halde neyden korkuyorum ben

Evet bilmediklerim varya iste onlar beni hasta edecek biliyorum. Ben suan ne yapabilirim kendimde gitme gucunu neden bulamiyorum ekonomik ozgurlugum var ailem arkamda ama neden gitmiyorum ben hala.

Erkekler bir anda o boşlukla ben özgürüm hareketleri çiziyor tatlım yalniz değilsin bunları yaşayan biri olarak kafalarına Dank etmesi maksimum 3 ayı buluyor o refleksle ne kadar kadın tavlarsam mantığı devreye giriyor sonrasimi senin yoklugun devreye giriyor o yüzden bundan sonraki kısımlara odaklan yine yapıyorsa buda doymamislik hissidir sonuç o saatten sonra sende gitmek mi kalmakmi

Bizim cinsel hayatimiz yok olmasinida istemiyorum acikcasi evet uzuluyorum ama inannin icimden gelmiyor. Bu sekilde oda ne kadar durabilirki zaten

Çok safsınız ya vallahi adam in fiyat sorması ni bırakın böyle bir arayışa girmesi bile aldatmadır zaten.Bu arada iğrenç bir eşiniz var.
Herkes saf oldugumu soyluyor zaten haklisiniz sizde. Nasil bir yol izleyebilirim bundan sonra

Haklisiniz aynisini ben yapsaydim diyince sut dokmus kedi gibi oluveriyor hemen biliyorum cunku affetmezdi.

Bizim cinsel hayatimiz yok olmasinida istemiyorum acikcasi evet uzuluyorum ama inannin icimden gelmiyor. Bu sekilde oda ne kadar durabilirki zaten
Heee ozaman simdi mantıksal bakalım cinsel hayatin yoksa bu daha vahim canım evliliğin yüzde sekseni cinselliktir hele hele erkeğin bütün doğası ona çalışırken o yüzden nacizane tavsiyem onu anlamaya çalış şuan gördüğüm kadarıyla tahammulsuzsun ama bilki gececek

Gececek olan kisim ben unutabilir miyim bunlari. Ona guvenemezken onla birlikte olmak gelmezki icimden . Anliyorum onu ama elimden bisey gelmiyor. Ben o kadar aşıktimki evlenirken iste hayatimin adami bu dedim onunda bana asik oldugunu zannetmisim. Benim gibi sevdigini gormedim hicbirzaman. Bu yasananlarda tuzu biberi oldu

Cok sukur ki cocugun yok gozu disariya kaymaya basladiysa gecmis olsun
insanin tovbesi bir keredir baktin yine aynisi oldu o zaman ya onu kapinin onune koy ya da kendin kapiyi cekip cik yoksa seni daha coookk bi sekilde ikna eder iste

Bu konuda sonuna kadar haklisiniz bizim kv. De oyleydi ben istemedigim icin dislandim eltim var ona yapiyor ayni seyleri o mamnun gorunuyor halinden beni ilgilendirmezde zaten. Ama ben yukarida yazdigiginiz gibi bir hayat yasadigim ve yasamak istemedigim icin gittim bu evden ve geri dondugum icin kopek gibi pismanim.

Cok sukur ki cocugun yok gozu disariya kaymaya basladiysa gecmis olsun
insanin tovbesi bir keredir baktin yine aynisi oldu o zaman ya onu kapinin onune koy ya da kendin kapiyi cekip cik yoksa seni daha coookk bi sekilde ikna eder iste
Daha yeni evli sayiliriz tamam sorunlar yasadik ama bu kadar sevmemis beni baskalarina yonelecek kadar.

Ben bunun aldatma oldugunu dusunenlerdenim zaten. Konusmak bile yeterli birakin bulusmayi. Neden kendimde gitme gucunu bulamiyorum. Ailem arkamda suan calisitigim guzel bir isim oldugu halde neyden korkuyorum ben
Konfor alanından çıkmak kolay değildir evet ama yine kendine o alanı kurarsın rahatlıkla ama asla o adamın yüzüne bakarak yapamazsın bunu kendine özsaygısı olan biri olarak yapma sakın

Eşinizin söylediği her şey yalan. Belki de sevdiğiniz için görmek istemiyorsunuz ama üzgünüm o adamdan hiç bir şey olmaz. Daha gençsiniz. Kesinlikle boşanın.

Eşinizin söylediği her şey yalan. Belki de sevdiğiniz için görmek istemiyorsunuz ama üzgünüm o adamdan hiç bir şey olmaz. Daha gençsiniz. Kesinlikle boşanın.
Haklisiniz uzulerek gerceklerle yuzlesmen istedim ucuncu bir göz yardimiyla

Konfor alanından çıkmak kolay değildir evet ama yine kendine o alanı kurarsın rahatlıkla ama asla o adamın yüzüne bakarak yapamazsın bunu kendine özsaygısı olan biri olarak yapma sakın
Haklisiniz huylu huyundan vazgecmez ve seven insan sevdigine bunu yapmazdi. Ki ben sevgiye aska cok deger veren bir insanken karsimdakinin boylesine biri olmasi cok uzucu gercekten

Hiç de yaşanacak bir hali yok zaten

Allah yardimciniz olsun ilk zamanlar bende oyleydim ama artik gorusmuyorum kv ile. Zaten evlilik adina bisey de kalmis degil sadece ayni yatakta uyuyoruz o kadar guluyorum aglanacak halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…