Lutfen yardiminizi rica ediyorum?

Ya def et gitsin Allah aşkına, niye evleniyo bu insanlar anlamıyorum ya kopsun inşallah bi tarafları ben bile sinir oldum burda, aldatmamış falan deme sakın düpedüz aldatmak bu
Ben bunun aldatma oldugunu dusunenlerdenim zaten. Konusmak bile yeterli birakin bulusmayi. Neden kendimde gitme gucunu bulamiyorum. Ailem arkamda suan calisitigim guzel bir isim oldugu halde neyden korkuyorum ben 🙁

Ayrıca yazdıkların senin gördüğün şahit olduğun ya bilmediklerin? Hep içini kemire kemire bigün hasta olursun.acabalarla yaşamanın ne olduğunu ben biliyorum psikolojimi bozdum ama krndime ettim kimseye bişey olmadı o yine 250 gr sevdasından vazgeçmedi
Evet bilmediklerim varya iste onlar beni hasta edecek biliyorum. Ben suan ne yapabilirim kendimde gitme gucunu neden bulamiyorum ekonomik ozgurlugum var ailem arkamda ama neden gitmiyorum ben hala. 🙁

Merhabalar
Baska insanlarin fikirlerini almak icin yaziyorum buraya .
Esimin ailesi ile ayni binada oturuyoruz ve biz esimle bu yuzden kavga ettik kavga uzadi vs. Baya ileri gitti baska ozel konulardada sorun yasadiktan sonra ayrilmaya karar verdik. Ben annemin evine gittim. 1 ay kaldim bu bir aylik surecte hafta sonu bulusup konustuk esimle ve cozemedik . Ben bu binada oturmak istemiyorum dedim oda cikmam bu evden dedi sebep bu. Bu konuda anlasamayinca bende ayrilmayi kabul edip anneme gitmistim. 1 ayin sonunda ki bulusmamizda bana geri gel eger istedigin gibi olmazsa tamam soz ayri eve cikicaz dedi. Geri geldim bir hafta gecti ben bunun telefonunu falan karistirirken bir mesaj geldi bir kadin kendi resmini cekmis uludagda esime gondermis gel uludagdayim yazmis altina . Kavga ettim bitti falan dedim . Sonra esim beni bir sekilde ikna etti sadece bir kere konustuk birdaha konusmadik dedi. E oyleyse neden resim atiyor falan desemde ikna etti iste. Sonra birkacgun sonra baska bir kadinla telefonda konusmus ben yokken bunu gordum ve eskort kadinlari aramis bunlarida sordum konustugu eskort olmayan bir kadinla bulusmus ve cay icmis . Yani soyledigi bu. Eskortlari sordugumda sadece fiyat sordum gitmedim dedi. Hala gitmedim bu evden ama beni seven bir insan bunu yapabilirmi illa yataga mi girmesi gerekir aldatmis olmasi icin. Sen yoktun bende bosluktaydim ne yaptigimi bilmiyorum affet ozur dilerim birdaha asla olmicak dedi ama Ben bu adama nasil guvenebilirim bu saatten sonra ne yapacagimi sasirdim lutfen yardim edin. Ben de esimde 28 yasindayiz 2 senedir evliyiz cocuk yok. Tesekkurler okuyan arkadaslara.
Erkekler bir anda o boşlukla ben özgürüm hareketleri çiziyor tatlım yalniz değilsin bunları yaşayan biri olarak kafalarına Dank etmesi maksimum 3 ayı buluyor o refleksle ne kadar kadın tavlarsam mantığı devreye giriyor sonrasimi senin yoklugun devreye giriyor o yüzden bundan sonraki kısımlara odaklan yine yapıyorsa buda doymamislik hissidir sonuç o saatten sonra sende gitmek mi kalmakmi

Erkekler bir anda o boşlukla ben özgürüm hareketleri çiziyor tatlım yalniz değilsin bunları yaşayan biri olarak kafalarına Dank etmesi maksimum 3 ayı buluyor o refleksle ne kadar kadın tavlarsam mantığı devreye giriyor sonrasimi senin yoklugun devreye giriyor o yüzden bundan sonraki kısımlara odaklan yine yapıyorsa buda doymamislik hissidir sonuç o saatten sonra sende gitmek mi kalmakmi
Bizim cinsel hayatimiz yok olmasinida istemiyorum acikcasi evet uzuluyorum ama inannin icimden gelmiyor. Bu sekilde oda ne kadar durabilirki zaten

Çok safsınız ya vallahi adam in fiyat sorması ni bırakın böyle bir arayışa girmesi bile aldatmadır zaten.Bu arada iğrenç bir eşiniz var.
Herkes saf oldugumu soyluyor zaten haklisiniz sizde. Nasil bir yol izleyebilirim bundan sonra

Ya kıyamam, sizin boşluğunuzda sığınıp ağlayacak meme aramış zavallı adamcık.
Hiç durumdan halden anlamıyorsunuz, adamı suçluyorsunuz.

Şöyle kaslı, üçgen vücutlu birinin kollarına atılıp teselli arasaydınız ‘boşluktan’, siz de onu aynı şekilde ikna ederdiniz, eminim...
Haklisiniz aynisini ben yapsaydim diyince sut dokmus kedi gibi oluveriyor hemen biliyorum cunku affetmezdi.

Bizim cinsel hayatimiz yok olmasinida istemiyorum acikcasi evet uzuluyorum ama inannin icimden gelmiyor. Bu sekilde oda ne kadar durabilirki zaten
Heee ozaman simdi mantıksal bakalım cinsel hayatin yoksa bu daha vahim canım evliliğin yüzde sekseni cinselliktir hele hele erkeğin bütün doğası ona çalışırken o yüzden nacizane tavsiyem onu anlamaya çalış şuan gördüğüm kadarıyla tahammulsuzsun ama bilki gececek

Heee ozaman simdi mantıksal bakalım cinsel hayatin yoksa bu daha vahim canım evliliğin yüzde sekseni cinselliktir hele hele erkeğin bütün doğası ona çalışırken o yüzden nacizane tavsiyem onu anlamaya çalış şuan gördüğüm kadarıyla tahammulsuzsun ama bilki gececek
Gececek olan kisim ben unutabilir miyim bunlari. Ona guvenemezken onla birlikte olmak gelmezki icimden . Anliyorum onu ama elimden bisey gelmiyor. Ben o kadar aşıktimki evlenirken iste hayatimin adami bu dedim onunda bana asik oldugunu zannetmisim. Benim gibi sevdigini gormedim hicbirzaman. Bu yasananlarda tuzu biberi oldu

Cok sukur ki cocugun yok gozu disariya kaymaya basladiysa gecmis olsun
insanin tovbesi bir keredir baktin yine aynisi oldu o zaman ya onu kapinin onune koy ya da kendin kapiyi cekip cik yoksa seni daha coookk bi sekilde ikna eder iste🤷🏻‍♀️

Benim eltilerim de kayınvalidemle aynı binada oturuyor ,eltilerim artık yaşını başını almış nerdeyse torun sahibi olacak yaşa gelmişler ama kaynana huyundan ne yazık ki vazgeçmiyor. Şunu da söyleyebilirim ki 40 yıldır hala haftada 5-6 gün kayınvalidemde yemek yapıp yiyorlar , herkesin evi ayrı ama kimsenin kendine ait bir ev düzeni yok . Kv ne yemek yapalım derse o yapılıyor , kimse canının çektiğini yapıp evinde yiyemiyor. Kimse evine misafir çağırıp oturamıyor , kimse biriyle komşuluk edemiyor. Anlayacağınız yol yakınken kendinizi kurtarın.
Bu konuda sonuna kadar haklisiniz bizim kv. De oyleydi ben istemedigim icin dislandim eltim var ona yapiyor ayni seyleri o mamnun gorunuyor halinden beni ilgilendirmezde zaten. Ama ben yukarida yazdigiginiz gibi bir hayat yasadigim ve yasamak istemedigim icin gittim bu evden ve geri dondugum icin kopek gibi pismanim.

Cok sukur ki cocugun yok gozu disariya kaymaya basladiysa gecmis olsun
insanin tovbesi bir keredir baktin yine aynisi oldu o zaman ya onu kapinin onune koy ya da kendin kapiyi cekip cik yoksa seni daha coookk bi sekilde ikna eder iste🤷🏻‍♀️
Daha yeni evli sayiliriz tamam sorunlar yasadik ama bu kadar sevmemis beni baskalarina yonelecek kadar.

Ben bunun aldatma oldugunu dusunenlerdenim zaten. Konusmak bile yeterli birakin bulusmayi. Neden kendimde gitme gucunu bulamiyorum. Ailem arkamda suan calisitigim guzel bir isim oldugu halde neyden korkuyorum ben 🙁
Konfor alanından çıkmak kolay değildir evet ama yine kendine o alanı kurarsın rahatlıkla ama asla o adamın yüzüne bakarak yapamazsın bunu kendine özsaygısı olan biri olarak yapma sakın

Eşinizin söylediği her şey yalan. Belki de sevdiğiniz için görmek istemiyorsunuz ama üzgünüm o adamdan hiç bir şey olmaz. Daha gençsiniz. Kesinlikle boşanın.

Eşinizin söylediği her şey yalan. Belki de sevdiğiniz için görmek istemiyorsunuz ama üzgünüm o adamdan hiç bir şey olmaz. Daha gençsiniz. Kesinlikle boşanın.
Haklisiniz uzulerek gerceklerle yuzlesmen istedim ucuncu bir göz yardimiyla 😏

Konfor alanından çıkmak kolay değildir evet ama yine kendine o alanı kurarsın rahatlıkla ama asla o adamın yüzüne bakarak yapamazsın bunu kendine özsaygısı olan biri olarak yapma sakın
Haklisiniz huylu huyundan vazgecmez ve seven insan sevdigine bunu yapmazdi. Ki ben sevgiye aska cok deger veren bir insanken karsimdakinin boylesine biri olmasi cok uzucu gercekten

Bu konuda sonuna kadar haklisiniz bizim kv. De oyleydi ben istemedigim icin dislandim eltim var ona yapiyor ayni seyleri o mamnun gorunuyor halinden beni ilgilendirmezde zaten. Ama ben yukarida yazdigiginiz gibi bir hayat yasadigim ve yasamak istemedigim icin gittim bu evden ve geri dondugum icin kopek gibi pismanim.

Hiç de yaşanacak bir hali yok zaten

Hiç de yaşanacak bir hali yok zaten
Beni de eşim kurtardı, kv ne yapmışsa da onun yanında oturmayı kabul etmemiş benim haberim bile yoktu
Şimdi uzak oturuyoruz ama yine de haftanın 4 günü kvdeyiz
Mesela dün akşam kvdeydim gece evime yatmaya gittim sabah ise ordan yine kvdeye hala da ordayım makinelerin başını bekliyorum bitsin de bosaltayim diye benim evimin işi de beni bekliyo 😅😅
Allah yardimciniz olsun ilk zamanlar bende oyleydim ama artik gorusmuyorum kv ile. Zaten evlilik adina bisey de kalmis degil sadece ayni yatakta uyuyoruz o kadar guluyorum aglanacak halime 😂

Back
X