Canım benim bahsettiğim şeyler gebelik belirtisi ama bunu bilemeyiz ki kan ver testlere güvenme 8. Gün gecikmeye kesin çıkar kandaAdetim 8 gün gecikti. 4 tane test yaptım birinde silik çizgi çıktı. Kasıklarımda batma var. Sırtım çok fazla agriyor. İştahım açıldı normalde fazla bir şey yiyemem ama sevmediğim şeylerden bile yiyesim geliyor. Ama yiyince de midem bulaniyor. Burda yazılanları okuyup duruyorum ama bir türlü emin olamadım lütfen yardımcı olun
Yarın kan testine gidicem ama çok heyecanlıyım uyku tutmuyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı varsa sonuç neydi çok merak ediyorum. Yeni evliyim de heyecan var birazCanım benim bahsettiğim şeyler gebelik belirtisi ama bunu bilemeyiz ki kan ver testlere güvenme 8. Gün gecikmeye kesin çıkar kanda
Ayy bilirim o halleri bende öyle oluyorum her ay ve sonuç hüsran bende maalesef heyecan yapma hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur ben yaşamadım böyle belirtiler o yüzden bişey diyemeyeceğim kan verince yaz amaYarın kan testine gidicem ama çok heyecanlıyım uyku tutmuyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı varsa sonuç neydi çok merak ediyorum. Yeni evliyim de heyecan var biraz
Allah hayırlısıyla en yakın zamanda nasip eder inşallah o duyguyu isteyen herkese. Muhakkak yazarımAyy bilirim o halleri bende öyle oluyorum her ay ve sonuç hüsran bende maalesef heyecan yapma hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur ben yaşamadım böyle belirtiler o yüzden bişey diyemeyeceğim kan verince yaz ama
Yerleşme kanaması olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin. Ama kimyasal gebelik de olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsunKimse yok muuuu
Kanamam regli gibi devam ediyor yarın tahlilleri göstermeye doktoruma gidicem ama HCG neden 10.72 çıktı onu anlamadimYerleşme kanaması olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin. Ama kimyasal gebelik de olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kimyasal gebelik olabilir emin değilim ama dr söyler zatenKanamam regli gibi devam ediyor yarın tahlilleri göstermeye doktoruma gidicem ama HCG neden 10.72 çıktı onu anlamadim
Sağlık ocağına gittim bu gün hamile olabilirsin dedi. Regl oldum dediğimde düşük olmuş olabilir dedi. İki gün kanamam pembe ve pihtiliydi şimdi ise kanamam da kesildi. Normalde adetim 5-6 gunden erken bitmez. Yarına kadın doğumdan yer aldım orda netlescek artık insallah. Herksin kafası karışti anladığım kadarıylaNe çıktı sonuç
Geç döllenme de olmuş olabilir gebeyken regl olma ihtimalinde söz konusu öyle oluncaSağlık ocağına gittim bu gün hamile olabilirsin dedi. Regl oldum dediğimde düşük olmuş olabilir dedi. İki gün kanamam pembe ve pihtiliydi şimdi ise kanamam da kesildi. Normalde adetim 5-6 gunden erken bitmez. Yarına kadın doğumdan yer aldım orda netlescek artık insallah. Herksin kafası karışti anladığım kadarıylaböyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Sağlık ocağına gittim bu gün hamile olabilirsin dedi. Regl oldum dediğimde düşük olmuş olabilir dedi. Yarına kadın doğumdan yer aldım orda netlescek artık insallah. Herksin kafası karışti anladığım kadarıyla
Geç döllenme de olmuş olabilir gebeyken regl olma ihtimalinde söz konusu öyle olunca
4 testiniz kaset mi yoksa erken gebelikmiydi birde testlerin hepsini.ayni günmü yaptinizAdetim 8 gün gecikti. 4 tane test yaptım birinde silik çizgi çıktı. Kasıklarımda batma var. Sırtım çok fazla agriyor. İştahım açıldı normalde fazla bir şey yiyemem ama sevmediğim şeylerden bile yiyesim geliyor. Ama yiyince de midem bulaniyor. Burda yazılanları okuyup duruyorum ama bir türlü emin olamadım lütfen yardımcı olun
Bir tanesi erken gebelik testiydi negatif çıktı. Kaset test silik çıkmıştı. Yukarda yanlış yazmışım doktor 0-5 arasındaki değerler negatif ama seninki 10.72 çıkmış bu durumda gebelik var diyoruz dedi. Ama iki günlük bir kanamam olduğunu soyledigimde tekrar test ver ama muhtemelen gebesin dedi. Pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum4 testiniz kaset mi yoksa erken gebelikmiydi birde testlerin hepsini.ayni günmü yaptiniz
İnşallah değeriniz yükselir sagliklicaVe şu an iştahım kesildi geceleri mide bulantım oluyor
Teşekkür ederim umarımİnşallah değeriniz yükselir sagliklica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?