Merhabalar aranızda yeniyim ve bana yardımcı olacak, akıl verecek birilerine ihtiyaç duyuyorum. 2 aylık hamileyken kayınvalidem yemeğe çağırdı. Gittiğimde bütün aile hapşuruk, öksürük sesleri çıkmıyor. Eşim hasta mısınız diye sordu ve soğuk aldık dediler. Aradan 3 gün geçti bende hasta hissetmeye başladım o gün korona testi yaptılar ertesi gün pozitif çıktı. 1 hafta çok ağır şekilde korona yaşadım hamile olduğum için ilaç kullanamadım ateşim 39dan aşağı düşmedi sürekli serum taktırdım. Eşim ailesine sizde test yaptırın dedi ve kayınvalidemin cevabı: "hayır test pozitif çıkarsa bizi suçlarsınız" dedi, her telefon konuşmasında bizden bulaşmadı biz korona değildik dedi. Her neyse doktor karantinan bitince kadın doğum doktoruna muayene ol korona düşüğe sebep olabiliyor dedi. Dediği oldu aradan 1 hafta geçti kanamam oldu ve bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim. Kayınvalidem de yanımdaydı o gece kürtaja hazırlanırken. Kayınvalidem bana "zayıfsın ondan düşmüştür dedi." Ben hiç onları suçlamamışken böyle büyük bi acı yaşarken bu laflar duymak sinir sistemimi alt üst etti, sürekli böyle cümleler kuruyor sabrımın son damlası da tükenmiş durumda. Eşim her zaman arkamda fakat bir şey söylese,ben bir şey söylesem iyiliğine söyledim diyip oturup ağlıyor. Eşimde benim için sen sabret diyor ama benim sabrım kalmadı sizce ne yapmalıyım.