- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
Millet çocuk gibisin diye dalga geçiyorda neyseSenin minnoslugunu biliyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet çocuk gibisin diye dalga geçiyorda neyseSenin minnoslugunu biliyorum zaten
Vay tebrik ederim spor yapamıyorum ben ya hep özenirim yapanlara59-61 arası gidip geliyorum fakat ben 7 senedir tek öğün beslenip, spor yapıyorum.
Olsun iyidir yaslandiginda iyi ki diyeceksinMillet çocuk gibisin diye dalga geçiyorda neyse
Bensiz olur olur. Bensiz olmasa çağırılırdık.Zekai Tuncayı da severim be tamam terk etme kal sensiz de olmaz zaten
Sen kalbimin bir köşesine taht kurdun çağırmadan konuşmadan günlerce haber almadan bile yerin sarsılmadı hiçBensiz olur olur. Bensiz olmasa çağırılırdık.
Ama icerikte hep spor kilo var şey etmeseler bariTiplere bak ya mizah topiğine çevirmişler yine
1 öğün mü59-61 arası gidip geliyorum fakat ben 7 senedir tek öğün beslenip, spor yapıyorum.
Ben konu açıp sadece bizimkilere gizli yapabiliyor muyum Merve ? En azından derdimi meramımı unutturmayacak yorumlar gelir bu nedir yav konuyu unuttumTiplere bak ya mizah topiğine çevirmişler yine
Yav hızlı hızlı geçtim sayfaları sincap paylaşmışsınız bilmem ne. Şakalar şarkılar...TöbeeeAma icerikte hep spor kilo var şey etmeseler bari
Ehh yemedim ama öyle olsun...Sen kalbimin bir köşesine taht kurdun çağırmadan konuşmadan günlerce haber almadan bile yerin sarsılmadı hiç
Üstadım bende son 1 yıldır 1 öğün besleniyorum ama 15 kg aldım sanırım öğünü yapıp yaylandığım için1 öğün mü
Yav hızlı hızlı geçtim sayfaları sincap paylaşmışsınız bilmem ne. Şakalar şarkılar...Töbeee
Çok sağlıklı değil bence zaten ben 120 kiloyken bu öğün beslenirdim senin dediğin gibi hepsi bir arada tabi yediklerinde yağ olarak bana donerdiÜstadım bende son 1 yıldır 1 öğün besleniyorum ama 15 kg aldım sanırım öğünü yapıp yaylandığım için
Evet Intermittent fasting hayatımda aldığım en iyi karardı.1 öğün mü
Sende 1 öğün yicek tip yok sallamaÜstadım bende son 1 yıldır 1 öğün besleniyorum ama 15 kg aldım sanırım öğünü yapıp yaylandığım için
Ehh yemedim ama öyle olsun...
Sen zayıflamak istiyosun muzkad. Odaklan.Ben konu açıp sadece bizimkilere gizli yapabiliyor muyum Merve ? En azından derdimi meramımı unutturmayacak yorumlar gelir bu nedir yav konuyu unuttum