- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah fit daş gibi hatun olursun 70 yaşına kadar günaydınnnnnnngünaydın
Yazalım da üstte kalsın konu
hem de 70 heİnşallah fit daş gibi hatun olursun 70 yaşına kadar günaydınnnnnnn
ayyy vallahı oyle senı yata yata ızlerken bıle karın kaslarım calısıyor sureklı hareket halındesın bısıklet yuruyus ve duzenlı pilates
Nasil gaza geliyorum varya sağol canım bence senin yaptığın daha zor ben öyle beslenemem beslenemiyorumda zaten sporla açık kapatiyorumayyy vallahı oyle senı yata yata ızlerken bıle karın kaslarım calısıyor sureklı hareket halındesın bısıklet yuruyus ve duzenlı pilates
yuzun kaşık kadar kaldı zaten sureklı ıncelıyorsun ve bence de pılatesın etkısı sende cok acayıp buyuk oldu cok cok cok hızlı sekıllendın şey gıbı sıhırlı degnek gıbı dokunus yaptı pilates sana
senın yontemınde dogru ve saglıklı onemlı olan kas oranı ve o kasların calısması sonucta ve gozumle gordum degısımıne sahıt oldum gun be gun cok cıddı buyuk etkısı var tek basına dogru beslenmeyle saglayamam ben o sıkılıgı ve kondisyonu sen benden daha dinamık duruyorsun bu sebepleNasil gaza geliyorum varya sağol canım bence senin yaptığın daha zor ben öyle beslenemem beslenemiyorumda zaten sporla açık kapatiyorum
En büyük hayalim ben yiyeyim kilo almayayım hep yatayım. Başkası benim yerime spor yapsın yağ yakıp vücudumu taş gibi yapsınsenın yontemınde dogru ve saglıklı onemlı olan kas oranı ve o kasların calısması sonucta ve gozumle gordum degısımıne sahıt oldum gun be gun cok cıddı buyuk etkısı var tek basına dogru beslenmeyle saglayamam ben o sıkılıgı ve kondisyonu sen benden daha dinamık duruyorsun bu sebeple
ben hareket etmemek ıcın yememeyı tercıh ederken sen aslan gıbı hem yıyıp hem hareket edıyorsun bence senınkısı daha dısıplınlı ve ırade işi ,sporu duzenlı yapan kısılere hep ımrenmısımdır
senı gorunce hep gaza gelıyorum bende evde kendımı yoruyorum sonra da delı danalar gıbı yatıyorum
cunku senın gıbı devamlılıgım yok olamıyor keske senı ızledıkce kas oranım artsa ya keske benım yerıme de spor yapabılsen sen yaparsın cunku tum enerjını spordan alıyorsun gıbı gelıyor bana mıllet enerjı harcamaya gıder sen gıdıp dopınglenıyorsun
Ay valla bak sen diyorsun ya spor yapiyorsun ordan bisiklete biniyordun yüruyorsun falan spor yaptıgım gun enerji patlaması oluyor acayip birşey bi enerji geliyor insana evden çikmadığim günse o koltuktan o koltuğa yuvarlaniyorumsenın yontemınde dogru ve saglıklı onemlı olan kas oranı ve o kasların calısması sonucta ve gozumle gordum degısımıne sahıt oldum gun be gun cok cıddı buyuk etkısı var tek basına dogru beslenmeyle saglayamam ben o sıkılıgı ve kondisyonu sen benden daha dinamık duruyorsun bu sebeple
ben hareket etmemek ıcın yememeyı tercıh ederken sen aslan gıbı hem yıyıp hem hareket edıyorsun bence senınkısı daha dısıplınlı ve ırade işi ,sporu duzenlı yapan kısılere hep ımrenmısımdır
senı gorunce hep gaza gelıyorum bende evde kendımı yoruyorum sonra da delı danalar gıbı yatıyorum
cunku senın gıbı devamlılıgım yok olamıyor keske senı ızledıkce kas oranım artsa ya keske benım yerıme de spor yapabılsen sen yaparsın cunku tum enerjını spordan alıyorsun gıbı gelıyor bana mıllet enerjı harcamaya gıder sen gıdıp dopınglenıyorsun
Reformer den bahsediyorsunuz sanırım? Hangi ildesiniz her salonun güzellik merkezinin fiyatı farklı?Kızlar aletli pilatese giden var mı aranızda ? Haftada kaç gün kaç saat ve aylık ücretinizi yazabilir misiniz rica etsem ?
Dur bizim izmirli fit kızımızıda etiketleyelim omda potansiyel var KedidirKedii
Valla reformer mi bilmiyorum hani şu amuda kalkan sırt üstü yatan hareketler yapanlardan bahsediyorum ben ankaradayımReformer den bahsediyorsunuz sanırım? Hangi ildesiniz her salonun güzellik merkezinin fiyatı farklı?
Şöyle ki bir kaç güzellik merkezlerin de de faaliyet vermeye başladılar 10 ders olarak 300 500 arası değişiyor. Gidip sorman lazım.Valla reformer mi bilmiyorum hani şu amuda kalkan sırt üstü yatan hareketler yapanlardan bahsediyorum ben ankaradayım
Yeni gördüm asla kaçırmam o kahve seanslarını, kaçıramıyorum yani Bibibellavalla ben de yok belki Uyuyan Adamdan Nefret da vardır pek bi sever bibinin kahvesini
Kahvemiz kadar başınıza kahve düşsünYeni gördüm asla kaçırmam o kahve seanslarını, kaçıramıyorum yani Bibibella