- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
Amacımız topigi ustte tutmaktı hemen terkediyoruzBen konu açıp sadece bizimkilere gizli yapabiliyor muyum Merve ? En azından derdimi meramımı unutturmayacak yorumlar gelir bu nedir yav konuyu unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amacımız topigi ustte tutmaktı hemen terkediyoruzBen konu açıp sadece bizimkilere gizli yapabiliyor muyum Merve ? En azından derdimi meramımı unutturmayacak yorumlar gelir bu nedir yav konuyu unuttum
Bak şimdi kırdın beni. Saat 5 gibi ilk öğün sonra çay çerez tatlı derken 12 ye uzuyor.Sende 1 öğün yicek tip yok sallama
Peki hiç abur cuburdur ne bilim aksam çay yanında birsey atıştırmalikta mı yok neler yiyorsunuzEvet Intermittent fasting hayatımda aldığım en iyi karardı.
Çağırılmamış ve istenmiyenler olarak her ne kadar siz mutant sincaptan hoşlaşmasamda siz giderseniz ben bir dakika bile durmam böyle de bir delikanlıyımdır.Amacımız topigi ustte tutmaktı hemen terkediyoruz
Gel buraya kırarım süpürgeni kimse aletli pilatesi şeyine takmadı 2-3 güzel insan dışında. Bari gülelim azAmacımız topigi ustte tutmaktı hemen terkediyoruz
Eyvallah lexa reis hadi gel gidekÇağırılmamış ve istenmiyenler olarak her ne kadar siz mutant sincaptan hoşlaşmasamda siz giderseniz ben bir dakika bile durmam böyle de bir delikanlıyımdır.
Hahaha aletli pilates hemen not alıyorum nasıl yapılıyormus araştrayımGel buraya kırarım süpürgeni kimse aletli pilatesi şeyine takmadı 2-3 güzel insan dışında. Bari gülelim az
Bak valla güzel duruyor inşallah bir taraflarımı sakatlamam haftaya başlıyorumHahaha aletli pilates hemen not alıyorum nasıl yapılıyormus araştrayım
Baktım ben yapamam bunu ahahahahh kesin kırarım biyerimiBak valla güzel duruyor inşallah bir taraflarımı sakatlamam haftaya başlıyorum
kahve de eşantiyonAz yazışalım da konu arkalarda kalmasın pilates candır o kadar diyim bel boyun ağrılarim herseylerime nasıl iyi geliyor bildiğin fizik tedavi sıkılasıp incelmende cabası
@nscckts aha inanmıyorsan dayıya sor benim pilates storylerimi az izlemedi
Yok mu bir iki foto yavkahve de eşantiyon
Aynen kahvesiz olmaz sonrasında sade bir türk kayfesikahve de eşantiyon
Kilo verme gibi bir gayem olmadığı için canım isterse yiyorum fakat genel itibari ile akşam 8 gibi yemek yer ve o faslı kapatırım. Ertesi gün akşam 8 e dek... Zor gibi gözüksede alışınca insan daha zinde hissediyor kendini zaten açlığın vücuda olan faydaları ile ilgili tonla bilimsel araştırma ve belge var. Üni zamanı bir anda çok kilo aldığımda If ile ketojenik diyeti kafama göre harmanlayıp 45 günde 15 kilo vermiştim o zamandan beri yaşam biçimi olarak benimsedim.Peki hiç abur cuburdur ne bilim aksam çay yanında birsey atıştırmalikta mı yok neler yiyorsunuz
5-12 arası 7 saat süren bir tek öğn fenaymış...Bak şimdi kırdın beni. Saat 5 gibi ilk öğün sonra çay çerez tatlı derken 12 ye uzuyor.
Öğün tek sonuçta zaman aralığının ne önemi var dedi ve 2 yılda 20 kg aldı5-12 arası 7 saat süren bir tek öğn fenaymış...
Canım pilatesimYok mu bir iki foto yav
ne fotosu bende yoğYok mu bir iki foto yav
Sen ilk önce kan testlerini yaptır insülin veya seker sorunun varsa sana aç kalma diyeti zaten uygun olmaz sağlıklı insanlar için uygun o araliklı oruç 2 öğûn seklinde yapıyorlar geneldeÖğün tek sonuçta zaman aralığının ne önemi var dedi ve 2 yılda 20 kg aldı
Vardır vardır yok mu kayfene fotosu bende yoğ
kaave de koy, boynu bükük kalmasın kankaCanım pilatesim