- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 31
Agzını kırdığıma bak hem boyum var hem kilom az nasıl bunu göze sokarım yorumumu bu ? elektra beni tut götünü keseceğim bu sincabınBende cok zayf degilim ya ortayım boy 169 kilo 61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzını kırdığıma bak hem boyum var hem kilom az nasıl bunu göze sokarım yorumumu bu ? elektra beni tut götünü keseceğim bu sincabınBende cok zayf degilim ya ortayım boy 169 kilo 61
Kamuoyu aciklama bekliyor Lexacommander
Azcık boyundan budasak kanki bana belki verirsin adgjkllAgzını kırdığıma bak hem boyum var hem kilom az nasıl bunu göze sokarım yorumumu bu ? elektra beni tut götünü keseceğim bu sincabın
Ahhahaha bilmiom ki bana niye minnos sincap muamelesi yapıliyor bundan sonra böyle bir sincap aklıniza gelsin1,69 boy mu len senin meren sincap buranın sincabı ben oluyorum 1,60 boyla
Hahahahaahahab deli yaa korkuyorumm suanAgzını kırdığıma bak hem boyum var hem kilom az nasıl bunu göze sokarım yorumumu bu ? elektra beni tut götünü keseceğim bu sincabın
Yahuu gitmeyin sincabin üzerine 169 u 170 diye yuvarlamamis en azindanBende cok zayf degilim ya ortayım boy 169 kilo 61
Kanki biran nah işareti yapan bir sincap gördüm sandım adfhjkkAhhahaha bilmiom ki bana niye minnos sincap muamelesi yapıliyor bundan sonra böyle bir sincap aklıniza gelsin
Kenarda dur ufaklık burda 1.72 var.Ahhahaha bilmiom ki bana niye minnos sincap muamelesi yapıliyor bundan sonra böyle bir sincap aklıniza gelsin
N bileyim su 34 bedenler varya oyle degilim anlamında dedim yoksa daha zayıf olayım demiyorumDaha ne kadar zayıf olmayı bekliyorsun
Valla ben 171 i 170 yaptım ama 90 kg ı yuvarladım allah çarpmasın daYahuu gitmeyin sincabin üzerine 169 u 170 diye yuvarlamamis en azindan
Hemen kilonu söyle hemenKenarda dur ufaklık burda 1.72 var.
Tam bir amazon kadınıKenarda dur ufaklık burda 1.72 var.
Hıhh 34 bedenim bendeN bileyim su 34 bedenler varya oyle degilim anlamında dedim yoksa daha zayıf olayım demiyorum
Hemen kilonu söyle hemen
Hhahahah yok yuvarlamam kusuratina kadar söylerim 169 boy mu olur 170 olsana dimj yada 165Yahuu gitmeyin sincabin üzerine 169 u 170 diye yuvarlamamis en azindan
59-61 arası gidip geliyorum fakat ben 7 senedir tek öğün beslenip, spor yapıyorum.Söyle söyle söyle
Senin minnoslugunu biliyorum zatenHıhh 34 bedenim bende