- 20 Ocak 2010
- 45.723
- 160.168
- 43
Olursa süper olur bence ben aletsiz gittim hep daha ucuz olsa aletliye giderdim belkideBen söyleyip 3 yaptırayım aynı fiyata o zaman olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursa süper olur bence ben aletsiz gittim hep daha ucuz olsa aletliye giderdim belkideBen söyleyip 3 yaptırayım aynı fiyata o zaman olur mu ?
Bence fiyat makul bizimkinin baya yüksekti tanıdık yer dıye ayda 400 mü 500 mü ne veriyor düşün. Bence çok iyi senın fiyat ama yok diyorsan bıraz daha araştırBen bir yerle konuştum bugün haftada 2 saat aylık 8 saat 3 kişilik grup 385 çok mu fazla sizce ?
Tamam üstadım sen nasıl dersen öyle o zaman ben bu yere gideyim haftada 2 saat olma sebebi ilk aşamada zorlamamak için demişti hoca. Ama 3 iyi olursa 3 giderimOlursa süper olur bence ben aletsiz gittim hep daha ucuz olsa aletliye giderdim belkide
Yaaa yeriiim cok tatlısınİşte asalet işte feraset işte güzellik
Yok kanki bence de iyi kafaya koydum gideceğim.Bence fiyat makul bizimkinin baya yüksekti tanıdık yer dıye ayda 400 mü 500 mü ne veriyor düşün. Bence çok iyi senın fiyat ama yok diyorsan bıraz daha araştır
Katip hem eriyon hem de daş gibi oluyon zaman kaybetmeHımmm götümüz göbeğimiz eriyorsa ben de araştırayım.
Git git benim yerimede git ben bi koşu bandına yarım saat zor dayanıyorum sonra başım dönüyor kan şekerim düşüyorYok kanki bence de iyi kafaya koydum gideceğim.
Ben hiç gitmedim beybisi.Cledyana benneyanginlargordum @astrojurnal elektra yavrular konum üstte kalsın diye etiket yapıyorum gören birşey yazsın da üstte kalsın
Bende kafaya koydum yavrum valla gideceğim. Ebem gibi ağrıdan duramıyorum bile yerimdeAletli pilates yapmadım hıc.normal pilateste yapmadım, grup calısmalarını sevmiyorum cunku muzkadım.
Ama fıtness ve kardıyo uc sene aralıksız yaptım. Sadece bu sene gitmedim pandemi yuzunden.
İkisininde cok faydasını gordum.
Tamam cledy sen çık aradan ama sohbete gel ki konu yukarda kalsın lexa bana da kızgın atmışBen hiç gitmedim beybisi.
Ben aletsiz olanina da gitmedim asfahah.
Lexa gülüm neyini begenmedin Lexacommander
Bende öyleyim de bakalım duracağım yerimde çare yokGit git benim yerimede git ben bi koşu bandına yarım saat zor dayanıyorum sonra başım dönüyor kan şekerim düşüyor
Lexacommander e falan satasirim yine de konuyu up ederim sen merak etmeTamam cledy sen çık aradan ama sohbete gel ki konu yukarda kalsın lexa bana da kızgın atmış
Niye kızgın attın gel anlat LexacommanderLexacommander e falan satasirim yine de konuyu up ederim sen merak etme
Seni dombili sincap gel buraya gel anlat ne yapayım fikir verSincap kesin gitmemistir diyip etiketlenmemisim
Çünkü etiketlenmemis Lexacommander ı destekliyorumBen hiç gitmedim beybisi.
Ben aletsiz olanina da gitmedim asfahah.
Lexa gülüm neyini begenmedin Lexacommander
Hııımm sizi JES hanima yönlendiriyoruzÇünkü etiketlenmemis Lexacommander ı destekliyorum