- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 31
O iki bacağı birleştir bibibella işte o benim bacak harikasın bende böyle olacağımmmmmCanım pilatesim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iki bacağı birleştir bibibella işte o benim bacak harikasın bende böyle olacağımmmmmCanım pilatesim
Kayfem size özelkaave de koy, boynu bükük kalmasın kanka
ruh hastası gibi ss alsaydım kız, arşivi bi döküyor muşum çaaatVardır vardır yok mu kayfe
Bende 3 tanesinden vardı ameliyat sağolsun midemi aldırıp kurtuldum ama tabi sporda yaptım şu ara biraz saldım spora baslicam gene tabi korona falan derkenO iki bacağı birleştir bibibella işte o benim bacak harikasın bende böyle olacağımmmmm
He doğru ben önden onu yaptırayım o zamanSen ilk önce kan testlerini yaptır insülin veya seker sorunun varsa sana aç kalma diyeti zaten uygun olmaz sağlıklı insanlar için uygun o araliklı oruç 2 öğûn seklinde yapıyorlar genelde
Allam sen koru yarabbimruh hastası gibi ss alsaydım kız, arşivi bi döküyor muşum çaaat
Dök dök dökruh hastası gibi ss alsaydım kız, arşivi bi döküyor muşum çaaat
Yalan iftirayalnız burda spor WhatsAppta börek konuşuyoruz bibiyle
olm o bizi salsa biz onu salmayız artık öyle alıştık birbirimize gittiğimi var canına yandığımınYalan iftira
Karşim 15 kasımdan sonra baslıyoz retro bizi salıcak inş. O zaman
Retro metro bende duydum birşeyler de bakalım ben o bitmeden başlıyorum umarım pes etmemYalan iftira
Karşim 15 kasımdan sonra baslıyoz retro bizi salıcak inş. O zaman
Kızlar aletli pilatese giden var mı aranızda ? Haftada kaç gün kaç saat ve aylık ücretinizi yazabilir misiniz rica etsem ?
Astrom gittiğin gün kaç saat duruyorsun bir de birebir mi senin ki ?ben gidiyorum bebek
haftada 2 gün
2 aylık paket aldım ben 1280 gibi bi rakam verdim
ondan önce 2 aylık pakette kampanya vardı 980 vermiştim
Astrom gittiğin gün kaç saat duruyorsun bir de birebir mi senin ki ?
Anladım canım. Peki sence 3 kişilik grupta olmak iyi ki kötü mü ? Birde haftada 2 yi 3 e çıkarmaya gerek var mı ?evet aşkım, bire bir.
1 saat antreman yapıyoruz. ısınma ve esnemelerle beraber
50 dakika reformer/cadillac, 10 dakika öncesi sonrası açma germeler gibi
Anladım canım. Peki sence 3 kişilik grupta olmak iyi ki kötü mü ? Birde haftada 2 yi 3 e çıkarmaya gerek var mı ?
Yok hiç tanımıyorum açıkçası bu kısım önemliymiş. Bak hiç aklıma gelmeyen şeyleri yazıyorsun Canım ya Çarşamba günü halledeyim bu yazdıklarını da sorup soruşturayımbenim gittiğimde stüdyoda 2 kişi gidip düet ders yapanlar var. benimki azcık minnak bir yer, ben de pandemi nedeniyle özellikle öyle butik bir yer istemiştim. yani isteselerde 3 kişi aynı anda yapamıyorlar :)
sadece ben sorunca anlattıkları mümkünse benzer bedensel özellikte olsunlar, hani ne biliyim biri atletikse diğeri daha yavaş hareket edecek biri olmasın yönündeydi.
tanıyor musun diğer kişileri ?
ben aynı zamanda epey tempolu çalıştığım için haftada 2 yetiyor. ama diğer günlerde de boş durmuyorum yarım saat bile olsa yürüyüş yapıyorum.
Yok hiç tanımıyorum açıkçası bu kısım önemliymiş. Bak hiç aklıma gelmeyen şeyleri yazıyorsun Canım ya Çarşamba günü halledeyim bu yazdıklarını da sorup soruşturayım
Tamam yavrum öyle yaparım o zamanvideoları var mı ? sosyal medyadan varsa bu grup derslerinin videolarını izle derim.
fikir olur bence sana