• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun...evlilik çok zormuş.

giriftcim sağlıklı ve güçlü bi şekilde karar verebilmene çok sevindim inşallah devamı da güzel gelir senin için..kararlı olup herşeyin güzel olucağına inanarak yoluna devam edersen daha kolay atlatırsın bu dönemi..
yalnız eşin adına çok üzüldüğümü söylemeden edemicem..yanlış anlama, ayrılırsanız diye değil, sadece "keşke o da kendini ve çevresindekileri mutsuz eden bu özelliklerinden kurtulup daha huzurlu bi hayat yaşayabilse" diye geçiriyorum içimden..daha doğrusu böyle olan tüm insanlara üzülüyorum..Allah senin de onun da yardımcınız olsun..

merhaba,

pnr.cnr

yazdıklarını okudum ve çok beğendim. Girift'in eşi ile benim eşim (daha doğrusu boşanmak üzere olduğum eşim) aynı özelliklere sahip olduğundan yaptığın tespitlerde büyük ölçüde gerçeklik payı olduğuna inanıyorum .Özellikle değer konusunda. Kendisini üstün gören bir insan bu bir kadına karşı da bir çocuğa karşı da olabilir saygıyı hep korku ile sağlamaya çalışır. Halbuki saygı duymamız için bizi korkutmalarına bağırıp çağırmalarına gerek yok ki. Korkunun olduğu bir ortamda ancak zoraki bir saygı olur. Ben de bunları daha yeni 29 yaşımda daha yeni öğreniyorum. Sanırım kitap önerisinde bulunan sendin mutlaka alacağım. sevgiler.

umarım hakkında hayırlısı olur canım cok agır seyler yasamızsın
evlıgın en guzel olması gereken gunler kabusa dönmüş senağlama

umarım bundan sonrası senın ıcın guzel olur

Çok teşekkürler arkadaşlar,dün yine geldi yanıma,konuşmalıyız,bibirimizi çok yıprattık dedi,konuştuk.Aile terapisi alalım diyordun alalım istiyorum dedi,tekrar denememiz gerektiğini kaybedecek bir şey olmadığını söyledi,ikimizin de hataları olduğunu,kendimize çeki düzen vermemiz gerektiğini,beni sevdiğini,ayrılmanın kolay yol olduğunu,.........hiç yüz vermedim...düşünüyorum ama kararım olmsuz yönde çoook ağır basıyor dedim.
Terapiye yanaşması ilgimi çekti,belki de bu kez gerçekten beni kaybedeceğini anladı bilemiyorum...
Terapi etkili olur mu belki bir süre ama insanın huyu değişmiyor gibi geliyor bana,ne dersiniz?
Yan çizmiyorum ama pişman olmamak adına evet bunu da denedim adına hani...Kendisi de bunu söyledi...
Ne yapayım sizce???

merhaba,

pnr.cnr

yazdıklarını okudum ve çok beğendim. Girift'in eşi ile benim eşim (daha doğrusu boşanmak üzere olduğum eşim) aynı özelliklere sahip olduğundan yaptığın tespitlerde büyük ölçüde gerçeklik payı olduğuna inanıyorum .Özellikle değer konusunda. Kendisini üstün gören bir insan bu bir kadına karşı da bir çocuğa karşı da olabilir saygıyı hep korku ile sağlamaya çalışır. Halbuki saygı duymamız için bizi korkutmalarına bağırıp çağırmalarına gerek yok ki. Korkunun olduğu bir ortamda ancak zoraki bir saygı olur. Ben de bunları daha yeni 29 yaşımda daha yeni öğreniyorum. Sanırım kitap önerisinde bulunan sendin mutlaka alacağım. sevgiler.

meraba lawyer..çok teşekkür ederim olumlu eleştirin için..inşallah öğrendiğin her bilgi hayatına güzellikler katar, daha bilinçli yollara götürür seni..kitap önerimi dikkate alman beni özellikle mutlu etti çünkü ben psikoloji kitaplarının (özellikle iyi psikologlar tarafından yazılmışsa) çok faydasını gördüm görüyorum ve hepsini de büyük bi iştahla okuyorum..çevremdekilere de aynı iştahla tavsiye ediyorum ama herkes dikkate almıyo ne yazıkki..o yüzden senin ilgilenmiş olmana sevindim ve dilerim faydalanırsın..dediğim kitap leyla navaro-tapınağın öbür yüzüydü ve çoookk önemli bilgiler sunan bi kitap, okursan yorumlarını beklerim mutlaka..sevgiler..

Çok teşekkürler arkadaşlar,dün yine geldi yanıma,konuşmalıyız,bibirimizi çok yıprattık dedi,konuştuk.Aile terapisi alalım diyordun alalım istiyorum dedi,tekrar denememiz gerektiğini kaybedecek bir şey olmadığını söyledi,ikimizin de hataları olduğunu,kendimize çeki düzen vermemiz gerektiğini,beni sevdiğini,ayrılmanın kolay yol olduğunu,.........hiç yüz vermedim...düşünüyorum ama kararım olmsuz yönde çoook ağır basıyor dedim.
Terapiye yanaşması ilgimi çekti,belki de bu kez gerçekten beni kaybedeceğini anladı bilemiyorum...
Terapi etkili olur mu belki bir süre ama insanın huyu değişmiyor gibi geliyor bana,ne dersiniz?
Yan çizmiyorum ama pişman olmamak adına evet bunu da denedim adına hani...Kendisi de bunu söyledi...
Ne yapayım sizce???

ben eşinin böyle bi adım atmasına çok sevindim aslında girift..bence eğer bu düşüncesinde samimiyse denemende yarar var..bazen erkekler başka çare kalmadığını gördüklerinde sırf eşlerini geri döndürmek için tamam terapiste gidelim şeklinde vaatlerde bulunup sonradan bu işten sıyırabileceklerini düşünüyolar..eşin de aynı fikre sahip mi bilmem ama bi şans vermeye karar verirsen sakın buna fırsat verme..tamam de,ben hemen iyi bi uzman araştırim ve hemen gitmeye başlayalım,ama o zamana kadar benden farklı bi tavır bekleme çünkü samimiyetinden emin olmam gerek de..ben gerçekten evlilik terapisi alanında iyi birine giderseniz faydasını göreceğinize inanıyorum..inanç ve sabır gerekli..

canım herşeyin ilacı zaman,kendine ve ona zaman ver .hemen hemen senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım sen onu oda seni tanıyınca herşey düzeliyor birde ben sık sık kendimi onun yerine koyarak düşünmeye çalışıyorum .ozaman sorunlarımız daha kolay halloluyor.erkeklerden bizim gibi ince derin düşünmelerinide beklemeyelim.onlar olaylara daha yüzeysel bakıyorlar .ha birde ne olursa olsun annesiyle iyi geçin

Back