Lütfen yardımcı olun 3günde sevgi biter mi :(

Bende sen gibiydim ah ahhh neler yasadim bilemezsin balkona ciktigm icin ne ozurler diledim ne krizler gecirdim dusunki lavoboya giderken bile telefonla gidiyodum ki ararda duymam kizar diye cok sknti cektim 24 yasundayim sacim beyazladi neymis efendim seviyorum b.k bole sevginn icine... simdiki aklim olsa birini bile yapmm zamanla yoluna giriyo ama is isten geciyo simdi o benim pesimde ama umrumda degil

Çok doğru söylüyorsun Can'ım teşekkür ederim umarım düzelir böyle çok üzülüyorum beklicem Bi süre
Beklemek en guzeli ama hic aramadan msj atamdan sabrederk cok zor bilyorum ama mecbur ben aramamk icin tlfnumu anneme verip benim bulamicam bi yere saklamsini soluyodum olece gun geciyodu

Seninde zorlu bir durumun olmuş Can'ım inşallah içindekiler de düzelir zamanla zor Bi durum çünkü aşık olduğun için katlanmışsın hepsine belkide en azından düzelmiş ve yanında öyle düşün... Benim bu denli ondan şikayet edebileceğim bişey olmadı ama şuanda çok kırılıyorum 3gün önce iyiyken ne değişti anlamıyorum resmen konuşmak istemiyor benimle

Siz kendiniz yazmışsınız,o sizi sevmiş,sadık da olmuş ama siz "hep ben" diyerek onun bir birey olduğunu unutmuşsunuz,o da haliyle ömür geçmez demiş,ben olsam ben de öyle düşünürdüm,hayırlısı olsun..

Herkesin bi eşşek saati bide Eşref saati wardır.
Ada'mın aha şurasına kadar gelmiş
Ha barışmak istiyorsun ama her zaman kaçan kovalanır unutma sen şimdi ona gittikçe o kendini bişey sanacak.. Bekle biraz sewiyosa döner, dönmezse yapcak bişey yok.

Akışına bıraktım inşallah düzelir herşey üstüne düşmeden çokta serbest bırakmadan davranmaya çalışıyorum

Insallah zamanla hersey duzelir bu kadar cok yorma kendini yarin birgun cok ararsin bu gunleri herseyden ince kendine deger verki karsindaki insanda sanada deger versin dimi canim

Konuyu takipteyim .inşallah hayırlısı olur Hakkı'nda .aynı durumdayım çünkü

Vallahi 1 dakika içinde sevgim bitmişti. 1 dakika önce seviyorken, duyduğum bir söz ve gördüğüm bir tavırla 1 dakika da buz gibi soğuyup tüm sevgimi paçalarımdan akıtmıştım. Söz attım, ardından acı çekmedim o derece yani.. O yüzden bence 3 günde de sevgi rahat biter.

Olabilir tabi benim hiç olmadı öyle Bi dururmum ama olmucak bişey değil bizde bişeyler düzelmeye başladı ama daha hala tam değil

Bişeyler düzelmeye başladı ama hala tam değil gibi sizin Nasıl Bi durum belki birbirimize yardımcı olabiliriz

Ben bambaşka bir yorum yapacağım seven insana gülün dikeni batmaz..
Bunca zaman sizin yaptıklarınıza sabretmiş alttan almış siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz bunu peki şimdi ne değişmiş olabilir de böyle davranıyor ?
Canını sıkacak şeyler yazmak istemiyorum ama eskisi gibi bi olur iki olmaz böyle ilişkiniz devam eder ve olan sana olur.. Ayrıca kıskançlığın yada maçoluğun bi sınırı vardır eğer bu sınır geçilirse bu psikolojik bi sorun olur.. Kısıtlamalar yapıp kıskanan adam çok sevdiğinden değil sadece kendi egosunu tatmin etmek için yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…