Lütfen yardımcı olun 3günde sevgi biter mi :(

Ben bambaşka bir yorum yapacağım seven insana gülün dikeni batmaz..
Bunca zaman sizin yaptıklarınıza sabretmiş alttan almış siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz bunu peki şimdi ne değişmiş olabilir de böyle davranıyor ?
Canını sıkacak şeyler yazmak istemiyorum ama eskisi gibi bi olur iki olmaz böyle ilişkiniz devam eder ve olan sana olur.. Ayrıca kıskançlığın yada maçoluğun bi sınırı vardır eğer bu sınır geçilirse bu psikolojik bi sorun olur.. Kısıtlamalar yapıp kıskanan adam çok sevdiğinden değil sadece kendi egosunu tatmin etmek için yapıyordur

Çok doğru söylüyorsunuz aslında bu dediklerini bende düşündüm belkide şuanda eskisi gibi sevmediğini bende biliyorum beni kendince böyle değiştirmeye çalıştı ama yanlış yaptı farkında değil ilk kez olduğu için böyle bişey bende afalladım açıkçası oda akıllanmış gibi gözüküyor bunu Zaman gösterecek bu durum tekrarlanırsa şuan sergilediğim sakinliği göstermem bende çünkü yıprandım Malesef.. Kıskançlık konusunda ise aşırı Bi durum söz konusu değil gerçekten kararın da çok aşırı hayatımı kısıtladığı Bi durum yok

Evet Malesef çok bencil davrandım hatamın farkındayım aynı dediğiniz gibi düşündü sanırım Oda ama aslında içimde ona dair çok büyük bir sevgi vardı onu gösteremedim ona şuan en çok buna üzülüyorum bundan sonrası için daha dikkatli davranıcam bu konuda umarım düzelir teşekkürler

Bişeyler düzelmeye başladı ama hala tam değil gibi sizin Nasıl Bi durum belki birbirimize yardımcı olabiliriz
Aaa hadi ya düzelmeye başladı demek .çok sevindim .inşallah hayırlısı olur .acele etme madem bir gelişme olduysa sıkmadan devam et adamı;)
Bende bitti ne ben birşey yapıyorum me de o.bide arada çok mesafe var bizde :((

Zaten mesafeler asıl zor olanlar Can'ım gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor.. Ama seviyorsan ve hatalıysan uğraş derim aranızda ki sorunları bilmiyorum ama yinede bazen çabalamak gerekiyor dozunda

Back
X